سلامنقل قول:
سرعت اینترفیس usb2 به اندازه کافی کند هست و حتی اگر هم الین هم بشه چیزی به سرعتش اضافه نمیشه .
Printable View
سلامنقل قول:
سرعت اینترفیس usb2 به اندازه کافی کند هست و حتی اگر هم الین هم بشه چیزی به سرعتش اضافه نمیشه .
سلامنقل قول:
هارد اکسترنالی که خروجی TV داشته باشه وسترن مدل WD Elements Play که در حجم یک و دو ترابایت موجوده و دارای اینترفیس های زیر هست .
USB 2.0
Composite A/V
HDMI
از قیمت و همچنین موجود بودن در بازار اطلاعی ندارم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون مرسینقل قول:
راستی شما بازی رو از روی اکسترنال بازی میکنی کند میاره؟الان که گفتی usb2 یادم افتاد :41: میشه برای بازی استفاده کردش؟یا فقط یه وسیله برا یریختن توی ps3 شد؟
-----------
راستی اگه میشه استفاده کرد 2تا سوال دیگه دارم
1-ممکنه بعد ها بشه از روی ntfs بازی کرد؟اگه نه همشو فت کنم؟
1. اگر مولتيمن شما قديمي باشه و فايلهاي بزرگ به 4 گيگ split شده باشه بايد حتما بريزي داخل هارد ps3 دستگاه.نقل قول:
2. اما اگر فايلهاي split شده وجود نداشته باشه حتي اگر مولتيمن هم قديمي باشه ميتوان از روي هارد اكسترنال بازي كرد و مشكلي ندارد . خودم بازي بايوشاك رو از روي هارد اكسترنال تموم كردم .
3. اما اگر مولتيمن جديد باشه ميتونه فايلهاي split شده رو روي هارد اينترنال join كنه تا بازي رو اجرا كنه ولي الباقي فايلها تو هارد اكسترنال باقي ميمونه .
غير ممكن هست كه بتوان در حالت NTFS بازي رو اجرا كرد فرمت NTFS فقط براي ريختن بازي هست .
راستي بالاخره ps3 شما تونست بازي ها رو بشناسه و ليست كنه ؟؟؟
سلام.
چندتا سوال دارم ممنون میشم اساتید جواب بدین.
میخواستم بدونم هارد دیسک یا فلشی که USB3 هست رو میشه به کامپیوتری که USB3 نداره وصل کرد یا به عبارت دیگه به USB2 وصل کرد و از سرعت USB2 استفاده کرد یا باید از تبدیل و .... استفاده کرد؟
آیا سرعت هاردهای USB3 آداپتوری نسبت به مدلهای USB2 فرق میکنه واقعا و چقدر فرق میکنه؟(از نظر عملی و تجربه میخوام بدونم)
میشه کامپیوتری که USB3 نداره رو با استفاده از یک کارت یا ... دارای 3 USB کرد؟(اگه میشه مدل + قیمت + ارزش هزینه کردن داره یا نه و ...؟)
چون من یدونه لپ تاپ دارم که USB3 داره ولی کامپیوترم USB3 نداره.
مرسی.
سلامنقل قول:
بلی میتوان هارد اکسترنال یا فلشی که usb3 هست رو به لپتاپ یا PC که usb2 هست متصل نمود و مشکلی ندارد و نیاز به تبدیل هم ندارد اما اگر منظورتان دستگاههایی غیر از pc یا لپتاپ باشه باید بیشتر محتاط بود مثلا ps3 اسلیم فقط با هارد usb2 کار میکنه .
به طور خلاصه
1. اگر هارد اکسترنال usb3 باشد و pc هم usb2 باشد جواب میدهد
2. اگر هارد اکسترنال usb2 باشد و pc هم usb3 باشد جواب میدهد
درباره تفاوت سرعت بین اینترفیس usb2 و usb3 میتونین به تاپیک زیر برید در اون تاپیک دوستان تست سرعت رو گزاشتن . نکته جالب اینجاست که سرعت هارد اکسترنال وسترن من در حالت usb3 بالاترین و بیشترین امتیاز رو کسب کرده !!!
اگر pc شما usb3 ندارد میتونین خیلی راحت یه pci express card usb3 بخرید که قیمتی حدود 30 هزارتومن دارد و به نظرم ارزش هزینه کردن رو داره . مدل خاصی هم مد نظرم نیست اما تا اونجایی که میدونم بهتره که با چیپست NEC باشه .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491576
ضمن تشکر از دوست عزیز ata.royalfalcon به خاطر پاسخ کاملشون.
یکی از دوستانم میخواد هارد WD External 2TB آداپتوری بخره ولی پیدا نمیشه.(مشهد هستم)
چه کار کنم؟
از کجا بخرم؟
مولیتیمن من جدیده 2.4نقل قول:
یکم قاطی کردم
-------------------------
الان شما میگی به هیچ وجه نمیشه بازی رو از روی ntfs کرد؟ حتی بعدا؟
شما کی توی یاهو هستی یه سری سوال کنم ازت
دادم یکی برام بازی بریزه گفت هاردت مشکل داره نشناخت!میگه 200 گیگشو میشناسه بازی ریخته روش شناخت
اگه تونستی بیای یاهو منون میشم
اگر میخواهید بازی رو از روی هارد اکسترنال اجرا کنید باید fat32 باشه همین . اما اگر NTFS باشه فقط میتونین بازی رو با مولتیمن داخل هارد ps3 کپی کنید و نمیتونین از روی هارد اکسترنال بازی کنین .نقل قول:
ممکنه تا چند سال دیگه ps3 جوری هـک بشه که بتونین بازی رو از NTFS اجرا کنین که من بعید میدونم و زمان دقیق هم معلوم نیست .
یعنی سیستم هارد رو از یک ترابایت فقط 200 گیگ رو میشناسه ؟؟؟ اگر اینطور باشه احتمالا پارتیشن بندی بطور صحیح انجام نشده . بعید میدونم خود هارد مشکلی داشته باشه .
شما وصل کنین به سیستم خودتون و از دیسک منجمنت وضعیت هارد رو از لحاظ حجم و نوع پارتیشن بندی چک کنید . برای دستیابی به دیسک منجمنت این دستور diskmgmt.msc رو در ran تایپ کنید .
راستشو بخوای من تا شنبه دیگه ON نیستم چون دارم میرم مسافرت !!!:31:
بله متوجه هم كه نميشه بازي كرد پس اونجور كه شما ميگيد حالا حالا نميشه از روي ntfa بازي كردنقل قول:
بهتر نبست كلا يه پارتيشن كنم براي فت؟اگه شد بعدا تغيير ميدم به ntfsبا اون دستور كه گفتيد
بعد ميشه اسپليت كرد بعد جوين كرد ديگه؟حالا فيلم يا بازي ميخونه؟