آره والا...انقدر داغون شدن حتی علیهمون نظر سنجی گذاشتن.......اسم اکثر بچه های آلمانی هم توشه...نقل قول:
این سوختگی چه میکنه با آدم...:31:
Printable View
آره والا...انقدر داغون شدن حتی علیهمون نظر سنجی گذاشتن.......اسم اکثر بچه های آلمانی هم توشه...نقل قول:
این سوختگی چه میکنه با آدم...:31:
بیخیال دیگه حذف شدید الان باید به فکر بازی رده بندی باشید:31:
ارگوئه تیم خوبیه باید تمرکزتون رو حفظ کنید وگرنه ممکنه 4ام بشید:41:
داور این بازی اصلا خوب نبود !! به زور خطا می گرفت ! اصلا کارت نمی داد ! به قول یکی از دوستان می گفت انگار کارتش رو یادش رفته بیاره نمی خواد تابلو بشه !! چندین چند آفساید اشتباه !! اگه ایرماتوف رو واسه این بازی گذاشته بودن خیلی بهتر بود !نقل قول:
اصلا بحثی نیست ! یه جام جهانی هست که تا چند روز دیگه تمومه ! و ما می مونیم و بر و بچ و انجمن:10:نقل قول:
محمدجان....علی جان...مسعودجان.....بابا آلمان خوب انگلیس خوب...آب خوب...هوا خوب......ول کنید بابا.گذشت تموم شد رفت تا بازیهای ملتهای اروپا
عجب جامی بود این جام جهانی...
من تا حالا هرچی پیش بینی کردم 99 درصدش دست در اومده!!نه من هشت پا نیستما!!!
احساس میکنم اروگوئه سوم میشه!
حالا باز یه عده میریزن می بندن به فحش!:31:
دیگه مهم نیستنقل قول:
اصلا سوم هم نشه چه فرقی می کنه وقتی نیاد فینال
بازی سوم چهارمی یه بازی تشریفاتیه
حالا اگه سوم هم بشن که میشن مهم نیست چون قهرمان نشدن چیزی که 20 سال بهش نرسیدن
اما با اخلاق بازی کردن جذاب بازی کردن به جز این بازی و بازی با صربستان که معلوم نبود برای چی دفاعی بازی کردن
مهم انتقام از انگلستان بود و 4 تایی کردن آرژانتین که این دو تا یه قرنه دیگه تو خاطر همه میمونه و نسل بعد هم که مثل ما به آلمان
1954 افتخار میکنیم به آلمان 2010 با اون که ندیدنش و آلمان قهرمان نشده افتخار خواهند کرد کاش یه ذره این فوتبال ما هم نظم و
و برنامه ریزی آلمانی ها رو داشت نه کاش نظم ژاپن رو داشت الان به غیر آلمان ایرانم بود که من بهش افتخار کنم
اخه خودت هم دوست داری کمی نوازش بشی بخدا.:31:نقل قول:
4رم هم بشیم اشکالی نداره....همینجوریش روی خیلیهارو کم کردیم...بی خیال...مرسی از نظر کارشناسی شده شما رفیق گرامی.:31:
[QUOTE=yuseph;5163233]آلمان از تیم اسپانیا بهتر بود......
شما با این همه ادعا ودبدبه وکبکبه همش یکی زدین!!!
اونم به تیمی که نصف تیم شما هم نبود....
این در حالیه که ما دوتا بازی خیلی سنگین بر گزار کردیم...
اما شما چی؟.......[/QUOTE]
نقل قول:نقل قول:پس قبول داری آلمان نصف اسپانیا هم نبود؟:31: بعدشم مگه همه ی دروازبان ها مثل دیوید جیمز و اون دروازبان آرژانتین هست که 4تا 4تا گل زد بهشون؟:دی دروازبان گاگول گیرتون اومده زیاد گل زدین فکر کردین چه خبره حالا:دینقل قول:
آره دیگه 70 دقیقه دفاع کردن و موقعیت گل نداشتن و 1گل خوردن از اسپانیا خودش سربلندی هم داره،نداره؟:31::46:
موقع ای که 4تا گل میزدین تیم جوانان آلمان که همشون ستاره بودن که...:21:
بردیا جان شما کی 4تا گل به آلمان زدین؟:31::31::31: جو خیلی گرقته ها:5:
سلام.
من فقط نظر شخصیم رو میگم و باز هم میگم اصراری بر درست بودنش نیست.
چند تن از هواداران آلمان چند بازی گذشته چندان درست رفتار نکردن,بحث ها رو دنبال میکردم,یکی از دوستان و طرفداران آلمان([yuseph) در مواردی که من بحثهای ایشون رو دنبال کردم,به قدری درست رفتار کردن که رفتار بعضی دوستان برای من کم رنگ شد.تا جایی که من دیدم کاملا منطقی رفتار کرد,قبل از هر چیز از ایشون تشکر میکنم ,اما یه گله دارم که بعد باخت یکم عصبانی شده میخواد بزنه آدمو:31::46:
من صادقانه بگم که تیم من ایتالیا بود که اونطور نا امید کننده حذف شد.دوست ندارم خودمو پشت تیم دیگه ای پنهان کنم.
آلمان تیم خوبی بود, با اینکه بسیار جوون بود اما تیم خوبی بود,تیمی بسیار تاکتیک پذیر,تیمی که هر چیزی ازش میخواستن اجرا میکرد,اما به شخصه از بازی محافظه کارانه آلمان راضی نبودم,به نظرم دیشب زور آلمان به اسپانیا نرسید,به نظرم اسپانیا یه فوتبال فوق مدرن بازی میکنه,با تمام تفکرات دفاعی دلوسکه, اما به نظرم اسپانیا به قول جلالی فوتبال فردا بازی میکنه.
امیدوارم دوستان از من ناراحت نشن,فقط یه نظر شخصی بود.
به نظرم آلمان با این نفرات جوون اگه روی بازی زیبا تمرکز کنه میتونه جام ملتهای سال 2012 مدعی قهرمانی باشه,اما با این نوع بازی اونجا هم اگه به تیمی مثل اسپانیا(که به نظر من مثلی فعلا نداره)بخوره,مشکل خواهد داشت.
باز هم میگم یه نظر شخصی بود و امیدوارم این حق رو داشته باشم که نظر شخصیم رو بگم و مثل زندگی واقعی,اینجا هم منو از این حق محروم نکنن.
با تشکر.
موفق باشید.
میلاد جان ... شما به موقش بیاد تو تاپیک فینال یا تاپیک خودمون با هم گپ میزنیم :21:نقل قول:
اینجا آلمانیا داغ دارن ... خوب نیست ...
ما تیممون اصلا مغرور نیست . مغرور برزیل بود که ما خودمون حذفش کردیم . آلمان هم اصلا تیم مغروری نبود .
[QUOTE=emo_key1;5163700]عزیزم مگه اسپانیا موقعیت گل داشتش؟نقل قول:
یه ضربه داوید ویا زد که نویر گرفت یه شوت هم زدن که تو چارچوب بود و خطرناک((تا زمانی که بازی مساوی بود))
بقیه ضرباتشون که همه شرق و غرب بود
بابت تذکرت هم ممنون.تند تایپ کردن باعث همین اشتباها هم میشه