اره خب ی نمونش این مخابرات بوووووووووووووووووووووق شده دانلود شبانه عالی بود ولی دیگه الان بعد از ساعت 1 دیگه اینترنت قطع میشه وصل هم باشه نیم ساعت نیم ساعت قطع میشهنقل قول:
Printable View
اره خب ی نمونش این مخابرات بوووووووووووووووووووووق شده دانلود شبانه عالی بود ولی دیگه الان بعد از ساعت 1 دیگه اینترنت قطع میشه وصل هم باشه نیم ساعت نیم ساعت قطع میشهنقل قول:
داداش هیچ غصه نخور اولاشه اونم برداشته میشهنقل قول:
یکی از دوستام داره میگه عالیه دانلود شبانه هم داره
كم كم دارم تصميم ميگيرم كه اينترنت كلا جم كنم......حساب كردم ديدم هر چي بخوام دانلود كنم از مغازه بخرم يا برم كافي نت ارزون تر درمياد:n28::n28::n28::n28:
اقا شما چرا از پارس استفاده نمی کنید؟! واقعا که !!
الان پارس 256 رو می تونید بگیرید با ماهی 8000 تومان، شبانه رایگان که داره ، سرعت دانلودش هم روزها دقیقا زیر 350kb در ثانیه نمیاد !! حالا نمی دونم شما چرا از این سرویس ها استفاده نمی کنید و همش می نالید از کیفیت پایین مخابرات و شرکتهای دیکه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
من 2مگ مخابرات رو سه ماه داشتم مفت هم نمی ارزید ! ماهی 30 تومن می دادم، کلی از من ترافیک دزدید ! شبانه رایگان هم نداشت، حداکثر سرعتش هم بیشتر از 250kb نمی شد !!
نت گستر هم دوباره وایرلسش رو راه انداخته در حال تست هستیم، وضعیت ثابت شد، کیفیتش رو برای شما هم قرار می دم ، اون رو هم می تونید تست کنید
دانلود ماهیانش چند گیگه؟ اگه 8 گیگ به بالا باشه همین فردا میرم دنبالش!نقل قول:
الان پارس 256 رو می تونید بگیرید با ماهی 8000 تومان، شبانه رایگان که داره ، سرعت دانلودش هم روزها دقیقا زیر 350kb در ثانیه نمیاد !! حالا نمی دونم شما چرا از این سرویس ها استفاده نمی کنید و همش می نالید از کیفیت پایین مخابرات و شرکتهای دیکه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا بزن بیرون ازین مخابرات ! الانم که کلا باز رایگان 256 رو برداشت.نقل قول:
هرچند شرکتای خصوصی هم دارن پشت سر قیمت هاشونو میبرن بالا............
نقل قول:
كمال جان جيب بنده رو هم در نظر بگير داداش .... مخابرات به جيب من كانكت نيست...:n10:
ای بابا!نقل قول:
بیا جفتی میریم یه جایی که به جیبمون کانکت باشه :n11:
قیمت پارس ماههاست که ثابته و کیفیتش بهتر که شده هیچ، سرعت هم بالا رفته، هیچ جای شکایتی نداره، در مقابل پارس الان هیچ شرکتی حرفی برای گفتن نداره، نه از لحاظ کیفیت، نه از لحاظ سرعت و نه از لحاظ قیمت، این ماهی 8000 تومنه، ترافیک سه ماهش 6 گیگه.