آره واسه چی نتونی دمای جایی که لپ تاپ میزاری باید پایین باشه و مخصوصا اگه واسه زیر لپ تاپ یک خنک کننده بگیری مشکله خاصی ندارهنقل قول:
آره واسه چی نتونی دمای جایی که لپ تاپ میزاری باید پایین باشه و مخصوصا اگه واسه زیر لپ تاپ یک خنک کننده بگیری مشکله خاصی ندارهنقل قول:
اینکه خراب نشه بستگی به خودت داره این مدل ها همگی تست شدن اگه رعایت کنی خرابی نمیبینی اما فوجیتسو رو حذف کن از ایسوز چه مدلی مد نظرته؟از بین اون 2 مدلم 5741 بهتره با کانفیگ بالاش اگه برند رو در نظر نگیرینقل قول:
سلام،
این خطاب به دوستانی هست که لپتاپ در رنج قیمت 900 تومان می خوان و کمی هم اهل بازی هستند.
ظاهرا سه مدل Acer 5741g و Dell 5010 و MSI CX620 رو میشه با این مبلغ خرید.
من Acer رو خریدم به چند دلیل:
1. MSI رو خوب نمی شناسم و نسبتا تازه وارده.
2. Dell 5010 در بخش مشکلات سخت افزاری همین تالار پست های زیادی به خودش اختصاص داده (شاید هم دلیلش این باشه که خریدارهاش بیشتر از Acer هستند، شاید).
3. چیپ گرافیک GF 320M بهتر از ATi 5470 هستش.
4. Acer شرکت قدیمی و با سابقه ای هست.
5. قیمت Acer پایینتر از Dell بود.
6. همه می گفتن Dell نخر.
7. کسی نظری در مورد MSI نداشت.
8. یه چند نفری از Acer تعریف و چند نفر هم انتقاد کردن.
9. گارانتی Acer به نظر خوب میرسه.
...
حالا از بعد از یک هفته داشتن Acer:
1. از قیافش خوشم میاد. هر کس هم دیده تعریف کرده. برا من رنگ قهوه ای هست.
2. خیلی کم صداس.
3. هر بازی نصب کردم جواب داده (با یه مشکل در بعضی مواقع که در تالار مشکلات مطرح کردم).
4. از خریدم کاملا راضیم. فکر می کنم با این پول بهترین انتخاب رو کردم.
سلام
قصد دارم اواخر شهریورماه یک لپ تاپ در حدود قیمت 500- 750 تومان بگیرم منتهی خواستم نظر و تجربه شما رو در مورد برندهای مختلف و مدل های پیشنهادی بدونم
کار گرافیکی چندان سنگینی ندارم (استفاده از کرل و فوتوشاپ یا نهایتش بازی GTA IV)
بیشتر به پردازش و رم نیازمندم فکر کنم نرم افزارهای نقشه کشی در الکترونیک و برنامه نویسی و شبیه سازی نیاز چندانی به گرافیک نداشته باشه!
من 1290000 دادم 1558 استدیو دل خریدم 3 ماه نمیشه اما الان دلم رو زده اونموقع از نواقصش نسبت به مارک های دیگه مثل نداشتن چراغ lock ها و طرح سادش و چند چیز دیگه گزشتم تا امکانات قوی بگیرم اما حالا وقتی یک فیلمی نگاه میکنم کلا صفحه قاط میزنه و باید با دکمه پاور خاموشش کنم:13::2::41: اینم بگم درایور گرافیکشم چند بار با CD و اینترنت آپدیت کردمنقل قول:
پس دوستان بین دل 5010 و ایسر 5741 این ایسر رو ترجیح میدید
در مورد این ایسره چند تا سوال دارم(سوال 3 و 4 بیش از اون چیزی که فکرشو کنید برام مهمه)
1.لپ تاپ شیکی هست یا نه؟
2.وزنش چند کیلو گرمه؟
3.صفحه نمایشش چه جوریاست؟کیفیت عالیه؟از کنار نگاه کنی رنگا به سفیدی نمیرن؟
4.تاچ پدش چی؟مالتی تاچه؟حالت اسکرول با 2 انگشت موجوده؟
قیمتشم بگید بد نیست
مرسی
دوستان شرمنده نمیدونم چرا عکس نمایش داده نمیشه.به هرحال آدرس عکس رو که آپلود کردم میزارم محبت کنید به سوال من هم جواب بدید.ممنون.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. آره شیکه. همه دوستش داشتن. البته بیشتر شبیه لپ تاپ های اداریه، یعنی ساده و استایلیش. (قبلا گفتم که برا من رنگ قهوه ای هستش)نقل قول:
2. 2.6 کیلوگرم
3. صفحه نمایشش از روبرو خیلی خوبه. اما واقعا زاویه دید خوبی نداره.
لپتاپ یکی از همکارام سونی هست. لاکردار فکر کنم 360 درجه زاویه دید داره (!؟) از هر جایی نگاه کنی کاملا واضحه. اما Acer رو از کنار نمی تونی ببینی. اما به قول بعضی ها، بهتر، کسی نمی تونه توی کارهات فضولی کنه. اما خوب شاید خواستی با چند نفر فیلم ببینی، اونوقت اذیت می شی.
یکی دیگه از همکارام Asus n61 داره. خیلی صفحه نمایشش رفلکس داره. Acer من بهتره.
4. فکر کنم باشه. توی راهنماش گمون کنم نوشته. چجوری و کجا میشه تست کرد؟
5. چند تا کانفیگ داره. من گرونترینو گرفتم. با هارد 640 و گرافیک 320M 1gb. نماینده سازگار گفت 889 تومن با یه کیف 15 تومنی. اما وقتی کیفو نخواستم فقط 12 تومنش رو کم کرد. یعنی 877 تومن (در شیراز).
nikola ظاهرآ هیچ چیز نمیشه کامل باشه
خدایی من از کانفیگ این ایسره خیلی خوشم اومده
ولی خوب صفحه نمایش واسم مهمه
اصلا دوست ندارم که صفحه نمایش سفید بزنه
تو سایت رسمی ایسر دیدم که نوشته تاچ پدش مالتی جسچر داره
با این فرضیات شیطونه میگه برم سراغ dell 5010
خدا کنه اون صفحه خوبی داشته باشه
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
nikola ظاهرآ هیچ چیز نمیشه کامل باشه
خدایی من از کانفیگ این ایسره خیلی خوشم اومده
ولی خوب صفحه نمایش واسم مهمه
اصلا دوست ندارم که صفحه نمایش سفید بزنه
تو سایت رسمی ایسر دیدم که نوشته تاچ پدش مالتی جسچر داره
با این فرضیات شیطونه میگه برم سراغ dell 5010
خدا کنه اون صفحه خوبی داشته باشه
مباركهنقل قول:
من دنبال يه لپ تاپ نهايتا تا 900 براي برادرم هستم
حسابداري ميخونه
سرچ كردم اين ايسر 5741 رو پسنديدم
فقط ميخواستم ببينم چند رنگ داره
و اينكه صفحه نمايشش واقعا از كنار پيدا نيست؟
بعد يه كم در مورد صفحه كليدش توضيح نميدي؟
از روي عكسايي كه ديدم حس كردم كليداش تخته و زيرشون خاليه
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
يه جوري كه احساس كردم زيرش به راحتي خاك ميره
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
مدل ديگه اي توي اين قيمت كه صفحه نمايش بهتري داشته باشه
و زيبا هم باشه نيست؟