ما امروز24آبان هم سرعتمون خیلی کند شده!!!؟؟اختلال مال دیروز بود امروزچرا؟نقل قول:
Printable View
ما امروز24آبان هم سرعتمون خیلی کند شده!!!؟؟اختلال مال دیروز بود امروزچرا؟نقل قول:
سلام به بروبچ شیرازی
اقا من گیم نت دارم و یه 3 سالی میشه که صبانت دارم و به کل ازش ناراضی هستم حالا میخوام برم یه شرکت دیگه ولی موندم کدوم شرکت برم شاتل که ملت میگن بد نیست یعنی قعطی نداره همیارنت هم که پرسیدم ازشون سرویس 1m یک ماهه 30 gb رو میدن 60تومان حالا من موندم چه شرکتی برم اگه یه راهنمایی کنین ممنون میشم
البته من دنبال سرویس با پینگ پایین هستم که فکر نکنم گیر بیاد :41:
به نظرم ماتریکس پینگ تایمش نسبتا بهتره قطعی هم نداره (تو امیرکبیر و ولیعصر تست کردم)نقل قول:
درضمن من مخابرات فیاض بخش هستم
دوست عزيز اصلاً سمت شاتل نرونقل قول:
هر روز مشكل داره
اينم جواب امروز تيم فني :
جناب آقای****
با سلام
چندین بار هم خدمت شما عرض شد امکان ارائه سرویسی مطلوب تر وجود ندارد. خواهشمندم هر چه سریعتر نسبت به تغییر شرکت ارائه سرویس دهنده خود اقدام نمایید.
با سپاس
حالا شما چي نوشته بودين كه اين طوري گفتن ؟نقل قول:
هیچ حساب و کتابی وجود نداره !! من همون روزی هم که گفته بودن اختلال خواهید داشت هیچ مشکلی نداشتم !!نقل قول:
باور کنید خودشونم نمی دونن چی به چی هست !!
تا جایی که من میدونم دارن یه روتر جدید و پیشرفته نصب می کنن که مشکلات تخصیص ای پی به کاربرا رو بر طرف کنه.به گفته خودشون 120 میلیون تومن پول این روتر شدهنقل قول:
خوب نهایتا چی میشه ؟نقل قول:
در مورد اون محدودیت سرعت؟دوره جدیدت که شروع شد باید درست بشه.دوره جدید من 28 ام شروع میشه.خبرشو میدمنقل قول: