آخه شما گفتید که باطریش خوب باشه من حدود 50 تومن فقط میتونم +Clip رو پیشنهاد بدم ولی متاسفانه باطریش خیلی شارژ نگه نمیداره.نقل قول:
Printable View
آخه شما گفتید که باطریش خوب باشه من حدود 50 تومن فقط میتونم +Clip رو پیشنهاد بدم ولی متاسفانه باطریش خیلی شارژ نگه نمیداره.نقل قول:
شما خودت این پلیر رو داری؟قیمتش چنده؟!نقل قول:
نه ندارم متاسفانه ایران هم نیمده. فکر نکنم هم بیاد. ایران فعلا فقط سری E و B دیدم .(موجودی بازار )نقل قول:
آخه این سری E کیفیت صداش خوبه؟! 5 سال پیش یه E002 گرفتم خوب بود الانم هستش ولی نمی دونم کیفیت این سری جدیدیش چه طوره!نقل قول:
کیفیت سری َ چه طوره؟!
ببخشی زیاد میپرسم.
مطمئنا در همون سطح هست البته برای مقایسه دیقیق تر میتونید تو فروم زیر سوالتون رو از افرادی که هر دو رو تجربه کردند مطرح کنید:نقل قول:
کد:http://anythingbutipod.com/forum/forumdisplay.php?f=192
خیلی توپ نمیخاد باشه همون در حد خوب کافیه و البته کیفیت هدفونش هم همین جورنقل قول:
یه سری مدل فیلیپس و مارشال تو بازار هست اونا بدرد نخورند ؟؟؟
مارشال یک برند بازار مشترک هست و میزان خرابیش بالا هست.نقل قول:
فیلیپس خیلی خوش ساخت هست. بالا امکانات مقبول
شاید منظورمو بد گفتم-منظورم مدیریت فایل از داخل خود mp4 بود.راستی این MTP چیه؟media transfer protocole? چطوری میشه با اتصال MTP وصل کرد؟نقل قول:
این تپیک میتونه کمک کنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب برای حل مشکل مدیریت فایل D2 رو با اتصال MTP وصل میکردید.
پلیرهای سامسونگ مدیریت فایل خوبی دارند.
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
راستی یادم رفت اطلاع رسانی کنم در این مورد! دوستم برام پیداش کرد.:8:نقل قول:
MTP یه نوع اتصال هست که شما پلیرتون به عنوان یک وسیله شناخته میشنه نه حافظه جانبی و از طریق این نوع اتصال میتونید توسط نرمافزارهایی مثل media monkey لیستهای منتخب مختلفی رو داخل نرمافزار چینش کنید واز طریق این پروتکل انتقال بدید. مزیتهای خاص خودش رو داره.نقل قول:
کد:http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=20813
خیلی جالبه اما من firmware 3.57 رو نصب کردم به خاطر دیکشنری که اینجانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته این نوع اتصال رو ساپورت نمیکنه؛ پس کاری نمیشه کرد، فعلا...:13: