نقل قول:
منظورتون کدک هست؟
فرمت صوتی که فقط قابلیت پخش صوت رو دارند
کدک هم که اون فرمت رو قابل پخش میکنند
در کل فرمت صوتی به تنهایی نمیتونه تصویر رو هم ارائه بده
Printable View
نقل قول:
منظورتون کدک هست؟
فرمت صوتی که فقط قابلیت پخش صوت رو دارند
کدک هم که اون فرمت رو قابل پخش میکنند
در کل فرمت صوتی به تنهایی نمیتونه تصویر رو هم ارائه بده
دوست عزیز از راهنماییتون واقعا ممنونم. تا قبل از حرف شما مبنی بر اینکه ورژن نهایی نصب نیست من فرمتهای mpeg و ts رو فقط می تونستم ببینم بدون صدا ، کدکتهای قبلی رو پاک کردم حالا اومدم کدکی با مشخصات زیر که ظاهرا نسخه نهایی هست رو دانلود کردم: K-Lite_Codec_Pack_700_Full اون رو نصب کردم اما حالا یه مشکل دیگه دارم اینبار فقط صدای فایلهای ts و mpeg پخش می شه و خبری از تصویر نیست :41: آیا باید نسخه دیگری نصب کنم یا ؟؟ یا مثلا کدکهای فایلهای صوتی جداگانه هستند و اونها هم می بایست نصب بشه تا صدا و تصویر با هم اجرا بشن. ورزن نهایی این کدکتها چنده؟نقل قول:
اگه می شه راهنمایی کنید ممنون
دوستان xilisoft video converter میتونه هر فرمتی رو تبدیل کنه؟ برای مثال mkv به avi...در اینصورت چقدر تغییر حجم یا افت کیفیت داریم؟
قابلیت کات یا چسباندن چند قطعه و بطور کلی ویرایش هم داره؟
اگه برای تبدیل (و کمی ویرایش) فایلهای تصویری نرم افزار بهتری میشناسید لطفا معرفی کنید!:20:
نقل قول:
من که گفتم نسخه K-Lite Mega Codec Pack 700 Full رو نصب کنید
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
نقل قول:
بهترین نرم افزار همین هست و همه قابلیت هایی رو گفتید داره
نسخه آخر رو نصب کنید که قابلیت های جدیدی رو هم داشته باشه
افت کیفیت محسوس نیست و بستگی داره با چه فرمتی و با چه کیفیتی بخواهید عمل تبدیل رو انجام بدید
دوست عزیز از لطفت بابت توضیحاتت ممنون. راستش کدکهای ورژن 7 رو هم نصب کردم این بار صدا داشتم تصویر نداشتم اودم HDPack2.4 رو نصب کردم بعدش این بار تصویر داشتم صدا ندارم.:41::41: نمی دانم باید چیکار کنم چیز دیگه ای به ذهنت می رسه؟ممنوننقل قول:
:19::19::19::19::41:
نقل قول:
شما برای همه فیلم ها این مشکل رو دارید و یا فقط برای فیلم خاصی این مشکل بروز میکنه؟
من این مشکل رو فقط برای فیلمهایی با پسوند mpeg که با کارت تی وی (یو اس بی تی وی) ضبط شدن دارم + فایلهای ts که توسط ----- ضبط می شوند. این دو نوع فایل این مشکل رو دارند:13:نقل قول:
نقل قول:
شما هر نرم افزارید اری پاک کن و این ورژن رو دانلود ونصب کن :
دقت کنید مراحل نصب همه گزینه ها رو فعال کنید و کلیه قابلیت های برنامه رو انتخاب و اقدام به نصب کنیدکد:http://dl.---------.com/Files/Software/K-Lite_Mega_Codec_Pack_7.0.0_---------.com.exe
فکر میکنم یک حالتی داره موقع نصب که در Option 7 هست به نام Lots of stuff که باید اون رو انتخاب کنید و برنامه رو نصب کنید و در مراحل بعدی که فرکت ها و کدک ها ظاهر میشوند همه رو انتخاب کنید
ممنون از توضیحتون. فقط یک نکته این که گفتید هر نرم افزاری دارید رو پاک کو منظورتون چه نرم افزارهایی هست؟ برنامه رو دانلود کردم و منتظر جواب این سوالم. ممنوننقل قول:
من توی فایلی که در آدرس زیر آپ کردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مراحل نصب عکس گرفتم بی زحمت نگاه کنید ببینید درستند؟ من طبق این مراحل نصب کردم ولی بازم درست نشد اینکه در تصویر 2 گزینه h.264 برام غیر فعاله و امکان انتخابش نیست به این موضوع که نمی تونه فایلها رو پخش کنه ربط داره؟