حامد جان حتمآ درسته...ولی سیتادلی که مغازه ها میدن و نمایندگی های اصلی فرق قیمت دارن...چون نمایندگی اصلی تاریخ اون روزی که خریدی میزنه ولی مغازه ها تاریخیه که خودشون خریدن...اینم شاید قیمت مال مغازست...نقل قول:
Printable View
حامد جان حتمآ درسته...ولی سیتادلی که مغازه ها میدن و نمایندگی های اصلی فرق قیمت دارن...چون نمایندگی اصلی تاریخ اون روزی که خریدی میزنه ولی مغازه ها تاریخیه که خودشون خریدن...اینم شاید قیمت مال مغازست...نقل قول:
اگه 630 تومن باشه با گارانتي بهتره خريده بشهنقل قول:
اميدوارم اينطوري باشه
من خودم 625 خریدم 2-3 هفته پیش. 630 می گفت سیتادل. اون مغازه که 700 میداد جعبش وکیوم شده بود و یه شارژز ماشینم روش بود.نقل قول:
شما كدوم شهر هستين؟نقل قول:
مطمئنين كه گارانتي سيتادل بود؟
جعبه وكيوم ديگه چيه؟
یعنی پلمپ شده کامل.نقل قول:
بچه ها اگه میدونید لطفاً جواب بدید مخصوصا حسام جان اگه میدونی یه راهنمایی کن
در قسمت task manager سربرگ button گزینه ای که نوشته enable the x button to end running programs منظور کدوم دکمه هست ؟!! من هر چی سع یکردم نتونستم پسدا کنم
منظورش همون ضبدري هست مه برنامه ها رو باهاش مي بندي
در ويندوز هاي قبل ضبدر كه ميزدي برنامه بسته نمي شد و بايد از task manager مي بستيس
حالا مي توني اين تيك رو بزني تا خودش يه ضرب برنامه رو با زدن ضبدر ببنده
منظورش اون دکمه ای هست که گوشه ی نرم افزارها نمایش داده میشه.(برای کلیک کردن لمسی)نقل قول:
همون دکمه x پنل هست..در موقع هنگ اون برنامه ای که هنگ مرده end task میکنه...ولی منم تا به حال نتونستم باهاش کار کنم...دکمه x فقط همینه دیگه...فکر نمیکنم منظورش x کیبرد باشه...حالا امار دقیقشو در میارم:20:نقل قول:
این تو دستور عمل خود گوشی هست....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]