تو تاپیک خودش بپرس تا یا من یا بچه های دیگه جواب بدن.نقل قول:
Printable View
تو تاپیک خودش بپرس تا یا من یا بچه های دیگه جواب بدن.نقل قول:
سلام .
بچه ها ، چجوری میشه ان 95 هشت گیگ رو تنظیم کرد که وقتی میچرخونیش ، تصویرش هم باهاش بچرخه !
البته من خودم 1 سالی میشه که 95 -8گبگ دارم ولی تا حالا نمیدونستم که گوشی چنین امکانی داره ! و قبلا تو گوشی هایی مثل k850 و چندتا گوشی دیگه دیده بودم چنین چیزی رو !
ولی یکی از دوستانم گوشیش ( Nokia N95 8GB) نسبت به چرخش ، واکنش نشون میده و تصورش هم میچرخه .
اگر ممکن هست در این مورد بنده را راهنمایی کنید . چون بدردم میخوره .
باتشکر:11:
سلام
لطفا به این تاپیک نظری کنید ومرا در انتخاب گوشی یاری کنند
ممنون از شماکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3422923
این حالت رو اصطلاحاً بهش Auto Rotate میگن ... یعنی چرخش اتوماتیک .....نقل قول:
که از مسیر Menu - Tools - Setting - General - Personalization - Display - Rotate Screen فعال میشه
شاید این قابلیت خوب باشه اما مطمئن باش بعد یه مدت اعصاب خورد کن میشه ... بخصوص توی مسیجینگ و موزیک پلیرنقل قول:
:2:
من چند ماهی فعال بود بعدش ورش داشتم :2:
با سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز:10:
من چند تا سوال داشتم شاید کمی ابتدایی باشه (منو ببخشید) لطفا منو راهنمایی کنید؟
1-من اون طور که فهمیدم یکی از راههای تشخیص اصل بودن گو شی اینکه اگه شماره ی #06#* رو وارد کنیم و
موقعی که سریال نامبر گوشی رو اورد اگه رقم های هفتم وهشتم صفر باشه گوشی اصله ! ایا این صحت داره .
2- اگه به مدار زیر باطری که کمی دیده میشه نگاه کنیم (یا جایی که سیم کارت مخوره ) اگه رنگه اون سبز یشمی باشه گوشی اصله واگه سبز چمنی باشه گوشی اصل نیست ! ایا این صحت داره .
3-میگن که گوشی n95 8gb عمره زیادی نداره ایا این مطلب درسته !
توجه:موارد 1و2 رو اگه گوشیتون اصل فنلاند روی گوشیتون امتحان کنین واگه نه باز هم امتحانکنین وببینین چی میشه ایا موارد 1و2 درسته یا نه . (لطفا توضیح کامل بدین ).
لطفا دوستان دیگه هم این تاپیک رو بخونین وبه من لطفا جواب بدین (خوشحال میشم).:10:
با تشکر از شما دوستان عزیزوبا معرفت :10:
به نظر من بهترین راه تشخیص فنلاندی بودن ، از روی هولوگرام لیزری چند بعدی نوکیا زیر باتری است ... اگر فنلاندی ننباشه ، اون هولوگرام نیست و یک کاغد معمولی هست
در مورد عمرش هم گوشی فوق العاده و خرکاری هست ... صحت نداره این موضوع
یه تاپیک تو همین پی سی ورلد بود خیلی قشنگ فرقهای ظاهری گوشی اصل رو توضیح داده بود با عکس..بگرد ان شالله که پیداش کنی...
یه سوال ساده...چجوری میشه گوشی رو ری استارت کرد؟
برای رساارت کردم گوشی هم برنامه داریم .... متاسفانه اسم برنامه یادم نیست اما مطمئنم هست ....
برنامه های زیادی هست .......نقل قول:
من معمولا" از x-plore و jBakTaskMan استفاده میکنم ....... :20: