هیچ وقت نظرم نسبت به بارسلونا تغییر نمی کنه!
هیچ وقت نظرم نسبت به بارسلونا تغییر نمی کنه!
چه با شكوه بازي ميكنه اين بارسلون
كيف كردم
همکار محترم انجمن P30world، لطفا قبلش سری به تاپیک رئال بزنین، ببینین اول کی شروع کرد!نقل قول:
ما جنبش رو داریم! میبردیم این بازی رو اگه حتی، بازم نمی اومدیم اینجا، اما بعضی ها ...
اون پستی که من نقل قول کردم، تو تاپیک ما گفته شده بود!!!
همون سومان پلانه رو ميگي ديگه ؟نقل قول:
به شخصه اگه تیمم مثل تیم شما آبکش هم میشد بازم طرفدارش بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
اينقدر قرمز شدن که چسبيدن به داستان پيدايش زمين !!
سنديات تاريخي اون دوران رو سوسک که هيچي بيد زده : بچسب امشب رو شيش شيش ...
تبریک.برد شیرینی بود.از بیرون اومدم نتیجه رو که دیدم حال کردم.
تسلیت به رئالی ها.
رئااااال سووراااااخه :33: رئااااال سووراااااخه :33: رئااااال سووراااااخه :33: رئااااال سووراااااخه :33:
6 تایی ها :26: 6 تایی ها :26: 6 تایی ها:26:
همكار محترمنقل قول:
همکار مهترم
بله بعضي از دوستان متاسفانه لگد در ... گربه هم نزدن ولي خوب فوتبال قشنگ رو بايد طرف حق رو بهش داد
ما 6 تا زديم و 60 تا نزديم البته جسارت نباشه بالاخره حقيقت داره و يكم هم تلخه
بابا ایول ، چه قشنگ قافیه ها رو جور کردی...نقل قول:
==========
اگه توو تاپیک رئال برید می بینید که همشون یه حرفای عجیبی می زنن که همش ناشی از این باخت فاجعه بارشونه!
در کل طبیعی هم هست ، باختن باید یه جوری خودشون رو نشون بدن که خیلی تابلو نباشه.دوستان رئالی بیشتر توو فکر گذشته ها هستن تا امروز و آینده:27:!
به هرحال خیلی مهم هم نیست.
این برد رو به همه تبریک می گم ، به امید قهرمانی بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا...
شبتون بخیر!
تازه امشب فهميدم که توي رشت از اينجور آدما هستن که آبروي استدلال رو بردن !!!!نقل قول:
کسری جون من اگه جات بودم عکس امضام رو پاک می کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
عزیزم 6 تا خوردین بعد می گی فرش قرمز انداختیم و تشویقتون کردیم؟!؟!؟!بیخیال بابا نگو خندم می گیره!
یه خورده ، فقط یه خورده واقع بینانه نگاه کن!واقعا رئال در حد بارسلونا هست که اینقدر ازش طرفداری می کنی؟!
شايد از اين شهر رفتيم تا با اين جور اشخاص برخورد نکنم
خيلي جالبه از بس فکر کوچيکه که نفهميده چرا تشويق صورت گرفته : هر ... ب.د خودش رو اگه بنا به خفت بود جلو چش ميليونها بيننده خوار نميکرد . اونم چي توي اسپانيا يه همچين کاري کردن جايي که طرفداراش از ما بيشتر واسه تيم ميميرن
عکس ديگه فسيل شذه برش دار بزن : فقط بارسا و ديگر هيچ
ای کاش بازیکنا آنفولانزا خوکی نگرفته باشند