آره توسط یه گل پسری اومده...: دی باهاش میشه همه مدل هارو جلبریک کرد.چه اسلیم چه فت..این جلبریک خیلی کاریه و ظاهرا ماکرو نمیتونه کاری کنه....نقل قول:
البته براش یه کیت لازمه که بدبختانه هنوز تو ایران نیست
آره توسط یه گل پسری اومده...: دی باهاش میشه همه مدل هارو جلبریک کرد.چه اسلیم چه فت..این جلبریک خیلی کاریه و ظاهرا ماکرو نمیتونه کاری کنه....نقل قول:
البته براش یه کیت لازمه که بدبختانه هنوز تو ایران نیست
مشکل از دیسک های بازی که آپدیت دارن ، نیازی نیست فریمور دستکاری کنی :دینقل قول:
اگه ورژن قبلی ال تی 1.9 بوده که فایل آپدیتو دانلود کن و بریز رو فلش ، وصل کن به کنسولو راحت ادامه آپدیت رو بزن !
اگر هم 1.9 نبوده دیگه بعد از آپدیت باید بدی ال تی 1.91 بزنن که بازی ها اجرا بشه !
دوستان یه سوال بی ربط :31: میگم این کاور های جدید بازی هارو این فروشگاه ها از کجا میگیرن ! الان 2تا بازی برای کینکت اومده . یکیشون کاورش هست اون یکی که اسمش Nicktoons MLB اصلا کاورش نیست !! کاور برای چاپ میگما نه کاور تکیش :31::40:
خدا بیامرزه پدر اینترنت رونقل قول:
خب معلومه از کجا میارن دیگه.تو گوگول:31: بزن فلان بازی کاور.شونصدتا مدل کاور واسه اون بازی میاد.دانلود پرینت.تموم:20:
نقل قول:
این mtu رو روی مودمم درست کردم بردم رو 1500 ولی بازم همون ارور رو میده همه ی کارای xbox.com/networkhelp رو هم انجام دادم باز نشد. من که خودم به فکرم رسید مودم نو بگیرم حالا به نظر شما چه کنم؟
داداش خوب شد بهم گفتی از گوگل میگیرن نمیدونستم :13::31: همه جارو گشتم فقط کاور تکی هست ! برای چاپ هیج جا نیست ! البته توی 1 سایت کاور همین بازی nicktoons برای چاپ روی دیسک پیدا کردم . ولی کاور خود بازی برای چاپ روی برگه هیچ جا نیست ! جالبه حتی کاور بازی FIFA 12 هم نیست ! :19:نقل قول:
نه مودم نو هیچ دردی دوا نمیکنه...نقل قول:
ببین وقتی میخوای بری لایو یه ارور میده..بعدش MORE INFOرو بزن بعد یه عددی خود ایکس باکس برای MTUمیده مودم رو رو اون بزار
:( نوچ نشدنقل قول:
نقل قول:
کاور nicktoons :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم fifa 12 :
منبع :
کد:www.google.com
داداش مارو گرفتی شما ؟!! :20: من چندین بار گفتم برای چاپ میخوام . خودم 100 تا کاور اینطوری دیدم :31: من اینطوری میخوام :نقل قول: