UFCTRAINERS براي منم زياد هنگ ميكنه ، اما گيرز رو نميدونم ، رو هارد زدي بازي هارو؟نقل قول:
UFCTRAINERS براي منم زياد هنگ ميكنه ، اما گيرز رو نميدونم ، رو هارد زدي بازي هارو؟نقل قول:
دوستان یه سوال من می خوام به live وصل میگه mtu رو درست کن تو مودمم پیدا نکردم میشه کمک کنین
بچه ها
كجا بدم درست كنن دستگامو؟؟؟
به نظر خيلي پر دردسر مياد...
هزينش چقدره؟؟؟
من متوجه نشدمنقل قول:
مگه بازیهای اورجینال ایکس باکس رو dvd 9 عرضه میشه ؟؟
مگه hddvd نیست ؟
آره حسام همه بازی هارو روی هارد نصب میکنم ! احتمال زیاد از دیسک بازی . اخه بقیه بازی ها مشکلی ندارن ! خیلی جالب گیرز تا میرسه به اون مرحله هنگ میکنه !!! :13:این همه رفتیم جلو ها :19:نقل قول:
ببین همراه مودم یهcdبهت دادن که تنظیمات مربوطه رو انجام بدی...اونو دوباره نصب کن یه جایی هست که نوشتهmtuاونو چیزی که ایکس باکست میخواد تعیین بکن...حل میشهنقل قول:
----------------------------------
هر جا که میشناسی...ولی کاره آقا میثم درسته یه دست بده به اون...نقل قول:
واقعا نمیدونم اگه با روش های آقا شهابم درست نشده .... شما بدید باید اول علت پیدا بشه......
--------------------------------
بله واسه همه داغ میکنه ولی شما که اسلیم داری هیچ جای نگرانی نیست...من خودم الایت دارم روزی5یا6 ساعت بازی میکنم هیچی نمیشه گرم شدن کاملا طبیعیه..نقل قول:
نه اسلیم ها خیلی خوب طراحی شدن هر جور میخوای بزار(عمودی یا افقی)
بهترین کار برای خارج کردن بازی اینه که اول باید از بازی خارج بشید بیاید به داشبرد بعد هم با دکمه یا کنترلر خارج کنید
-------------------------------
والا من اطلاع ندارم رو چی عرضه میشه ولی تا اونجایی که من یادمهdvd9هست .....نقل قول:
ولی خوب حرف من اینه اگهl.a noireرو سه دیسک عرضه بشه...خوب هکر های محترم هم سه دیسک رو کپی میکنن مثل اینه که سه تا بازی سه تک دیسکی رو رایت میکنن....براشون فرق نداره یه بازی سه دیسکه باشه همین جوری کپی میکنن
دوستان برای استفاده از هارد اکسترنال روی x360 چکار باید کرد؟هر هارد اکسترنالی رو که بهش وصل کنیم میشه بازیها رو روش نصب کرد؟یا باید هارد مخصوص و -- شده و از این حرفا باشه؟
روش های مختلفی مثلjtagوx360 keyهست....نقل قول:
نه باید یه کارایی انجام بدی روش..
بله باید -- شده و برای استفاده بدونjtagمن دو سه راه مختلف دیدم...
شما بگید اسلیم دارید یا فت تا من آموزشو بدم خدمتتون
با اومدن جی تگ احتمال گرونش شدن 360 تو ایران هس؟!
راستی جی تگ بیاد میشه برنامه ها غیر رسمی اجرا کرد دیگه؟!
امکانش هست بازی Ps3 با امولاتوری چیزی احرا بشن؟!
اسلیم:31: ولی فکر نکنم خودم بتونم انجامش بدم:31: اگه بخوام بدم بیرون برام ردیفش کنه چقدر پام آب میخوره؟نقل قول: