سلام اقا اگه میشه یه توضیحی در مورد این ipv6 بدید واینکه چه تفاوتی داره وچه برتری نسبت به ipv4 دارهنقل قول:
Printable View
سلام اقا اگه میشه یه توضیحی در مورد این ipv6 بدید واینکه چه تفاوتی داره وچه برتری نسبت به ipv4 دارهنقل قول:
سلام خدمت دوستان میخواستم از دوستان بپرسم این دکل همراه اول تو شهر ما 4G میشه یانه؟ اینم لینک عکسها مرسی.
img.upload724.com/images/01590244103769980500.jpg
img.upload724.com/images/09584130459903911863.jpg
سلامنقل قول:
فعلا فقط RRU تریجی روی اون نصب شده و امکان ارائه فورجی وجود نداره. در کدوم شهر هستین؟
به زبان ساده میشه گفت هر دستگاهی که به اینترنت وصل میشه باید یک شناسه منحصر به فرد داشته باشه(مثل کد پستی هر خونه یا مغازه) به این شناسه میگن ip.نقل قول:
در قدیم چون دستگاه های که به اینترنت وصل میشدن کم بودن از ip ورژن 4 استفاده میکردند که 32 بیتی بود. در این ورژن فقط از اعداد استفاده میشد. به طور مثال 1.1.1.1
با گذشت زمان و بیشتر شدن دستگاه های متصل(اینترنت اشیاو ...) به این نتیجه رسیدن که بزودی دستگاه ها ،از تعداد ای پی ها موجود بیشتر میشن و این سرویس دهی رو با مشکل مواجه میکنه پس ip ورژن 6 بوجود اومد که 128 بیتی بود. در ورژن 6 بغیر از اعداد از حروف هم استفاده شده.
تعداد ای پی های در ورژن 4 مساوی با 2 به توان 32
تعداد ای پی های در ورژن 6 مساوی با 2 به توان 128
برای کاربر شاید این تغییر ای پی محسوس نباشد و در واقع این بستر سازی هست برای اینده که دستگاه های بسیار زیادی میخواهند به شبکه متصل شوند.
نقل قول:برای نخستین بار در ایران، ایرانسل ازIPv6 در استانهای تهران، البرز ،مرکزی و قم به صورت تجاری بهرهبرداری کرد.
من الان تست کردم و ساپورت میکنه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی جواب دادی داداش ما تو شهر پلدختر استان لرستان هستیم.نقل قول:
طبق گفته مدیر مخابرات لرستان فقط شهرهای بروجرد و خرم اباد و الشتر فعلا 4g هستند و الباقی 3جی هستند که تا اخر سال همه به 4جی ارتقا پیدا میکنن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با مودم z6000 میشه بسته شبانه نامحدود شبانه استفاده کرد؟
اگر سیم کارت معمولی 4g بذاری آره . در محدوده پوشش TD-LTE هم باید باشینقل قول:
من چند شب پیش ساعت 2 بود که به Ipv6 وصل شدمنقل قول:
خوزستان هم هستم