دوستان الان با لپ تاپ که امتحان کردم با وای فای وصل میشه اما رمز نمیخواد ! لطفا بگید چه طوری رمز بزارم.
همچنان تو کانکت شدن با موبایل مشکل دارم ... .
در ظمن مدل مودم هم talent lt804-awn+ هست !
Printable View
دوستان الان با لپ تاپ که امتحان کردم با وای فای وصل میشه اما رمز نمیخواد ! لطفا بگید چه طوری رمز بزارم.
همچنان تو کانکت شدن با موبایل مشکل دارم ... .
در ظمن مدل مودم هم talent lt804-awn+ هست !
خوب. نویز خطت رفته بالا که طبیعیه. اگه قطعی زیاد نداشته باشی و چراغ لینک adsl مودم هم ثابت بشه بعد از روشن شدن مودم، یعنی احتمالاً مشکلی نیست و خطت 9 مگ را میکشه.نقل قول:
نتیجه افزایش سرعت رو هم باید یه چند روزی صبر کنی تا ببینی در ساعتهای مختلف و در ساعت رایگان شبانه فرق میکنه یا نه.
نتیجه اسپیدتستی که گذاشتی نشون میده بهتر شده. هم پینگت اومده پایین هم سرعت داوناستریمت بهتر شده. البته با اون چیزی که باید باشه فرق داره. در ضمن، اسپیدتستها تو ساعتهای مختلفه و من نمیدونم که هر دو تاش رو از یه سرور گرفتی یا نه. ولی به نظر میآد بهتر شده.
قطع و وصلی ها به علت حجم باقیموندتون هست ! اگه حجم باقیماندتون زیر 1 گیگ و به مقدار X باشه، هر وقت که مقدار دانلود شبانتون به X برسه اتومات سرویس رو قطع میکنه که ببینه ایا حجمت تموم شده یا نه ( هوش مصنوعیش بالا نیست ! حالیش نیست که شبانه دانلودش رایگانه 1 ) ... دقت هم کنید میبینید که 600 مگ حجم دارید و تقریبا حول و حوش 600 مگ دانلود هم ارتباط قطع شده !نقل قول:
اگه مشکلی با سرویستون نداشته باشید، کم نکنید، دو هفتست که اوضاع خرابه، باید امید داشت که درست بشه !
وضعیت که خوب نیست ولی تست کنید اگه مشکلی نبود بزارید بمونه ! یه هفته تست کنید بعد نتیجه بگیرید ( با چند روز تست به نتیجه نمیرسید )نقل قول:
نقل قول:ببین. تو سایت خود talent راهنمای این مدل رو متأسفانه هنوز نذاشته. اما من مال Talent - LT804-AW+ رو که احتمالاً فرقی با مدل شما نمیکنه رو دانلود کردم و دیدم. این مراحل رو باید انجام بدی تا بتونی روی وایرلس مودمت رمز بذاری:نقل قول:
- مودم رو روشن کن و با کابل شبکه به لپتاپ یا کامپیوترت وصل کن.
- یه صفحه مرورگر باز کن و آدرس 192.168.1.1 رو تو نوار آدرسش تایپ کن.
- اگه کارت شبکهات آیپی درستی گرفته باشه یه پنجره باز میشه که توش باید یوزرنیم و پسورد مودم رو بدی. مال این مدلی که من راهنماش رو گرفتم اینه: یوزرنیم: admin پسورد: 1234
- اگه اینا درست باشه باید وارد پنل مدیریت مودم بشی و صفحه Status مودم رو ببینی.
- برای رمز گذاشتن روی شبکه وایرلس مودم، باید بری به گزینه Interface Setup و زیرش گزینه Wireless رو انتخاب کنی.
- صفحه تنظیمات وایرلس که اومد، یه باکسی هست جلوش نوشته: Authentication Type. اونجا باید الآن Disabled باشه. یه گزینه دیگه ترجیحاً WPA2-PSK رو انتخاب کن.
- یه کلمه عبور برای شبکه وایرلست اینجا تنظیم کن و بعد تنیظمات رو ذخیره کن.
- احتمالاً باید مودم خودش ریبوت بشه یا این که یه بار مودم رو خاموش و روشن کنی. بعد از این برای وصل شدن به وایفای مودمت اون پسورد رو لازم داری.
ویرایش: اینا رو من با توجه به راهنمای اون مدل talent نوشتم. چون خودم ندارم این مودم رو با قطعیت نمیتونم بگم همین مراحله ولی بعید میدونم مودم شما فرقی با این بکنه.
سلامنقل قول:
برای بنده 2مگ محدود حجمی هست.
منم 2 مگ محدود دارم. ولی شبانه رایگان حداقل 400 تا 450 کیلوبایت در ثانیه رو میده. من هیچ شبی کمتر از 6 گیگ دانلود نداشتم. به جز شبهایی که کلاً اینترنت مشکل داشته. البته من هم از سرور داخلی استفاده میکنم. گر چه فکر میکنم با سرورهای خارجی هم یه 10 درصد کمتر از داخلی باشه.نقل قول:
به هر حال، بهتره چند روزی صبر کنی. من یادمه اون اوائل، یه هفته - 10 روزی واسه منم همین طور بود (البته هیچ وقت سرعت رایگانم زیر 400 کیلوبایت نیومد)، ولی بعدش درست شد. الآن بعضی ساعتهای رایگان شبانه تا 900 کیلوبایت هم بالا میره. احتمالاً واسه شما هم درست بشه.
تنظيمات به اين شكل نبودنقل قول:
خب ما هم به جمع خانواده پارس اضافه شدیم.
تو کم تر از ۶ روز از ثبت نام اینترنتی اومدن و وصل کردن و از این نظر راضیم.
کارشناس میگفت وضعیت خط خیلی خوبه و ۲-۳ روز دیگه اتومات میره رو ۹ مگ.
اینم یه تست:(سرور داخلی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی(مادرید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که فعلا راضیم بعد از چند روز بی اینترنت بودن:n01:
دوستانی که 128 نامحدود دارن میخواستم بدونم بعد از اینکه 10 گیگ اولیه با سرعت بالاتون تموم شد ایا از طریق اکانتینگ سرعتتون محدود میشه یا اینکه دان استریم خطتون رو پایین میارن؟
مبارك باشه فرزاد
در ماه چه قدر مصرف داري ؟
چه مودمي خريدي ؟