شما فاصلتون از مرکز مخابراتی 5 کیلومتره؟نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شما فاصلتون از مرکز مخابراتی 5 کیلومتره؟نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
امروز اشتراك 4 مگ گرفتم سرعت دانلود از ميهن دانلود بين 60 تا 100 در نوسانه.چكار كنم؟هر چي تماس ميگيرم ميگن 1 به هشته درسته.آسيا تك 600 700 ميزد.كجا برم برا اعتراض؟خطم فيبره
مشخصات سیگنال و نویز و همچنین rate خطتون رو بذاریدنقل قول:
احتمالا خطت رو روی ریت پایین بستن
افتضاح افتضاح افتضاح.از موقعی که به اکسین منتقلمون کردن یه روز خوش از نت ندیدم.باید یه سایت را 10 بار رفرش کنی تا باز بشن یه عکس با حجم کم از یه سایت داخلی را نمیتونه باز کنه!همش تایم اوت تایم اوت تایم اوت چه خبره؟با اسیاتک از این مشکلات نداشتم با یوتیوب کلا خداحافظی کردم . با مین نت تونستم سایت را باز کنم.لعنت به اکسین لعنت به مخابرات
لینک هم نمیپره
:n34::n34::n34:سرعت ها اسمی میشه متاسفانه 37.221
بچه های هم گروهی جواب لطفا 37.220.37.221
max2009 مشکل شما نیست که فقط عزیز ! 80 - 90 درصد کاربرها شبانه اسمی دارن الی 10 -20 درصد حداکثر شبانه اسمی نیمشه ! اینم از معجزات استان خوزستان هست ! :n26: امامزاده فرشاد :n02::n16:یه آمار بده حدودا چند درصد کاربران گروهشون فری هست ؟ ( شوخیه فرشاد جان ناراحت نشی :n01::n02::n12::n40: )
امامزاده فرشاد معجزه میکنه یک دعا کن برای 37 ها
خوب انگار خدا رو شکر سرعت ها بازه برای من.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویسم 2 مگه ولی با استریم نزدیک به 6 مگ، اینقدر میکشه.
دوستان مطمئنید که سز 650 قفل شده سرعت؟ فکر کنم بازه ها... الان استریم من روی 6.1 مگ هست، با حساب افت 10% خط، سرعت واقعیم میشه 5.5 مگ، الان داره همونقدر میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز ساعت 1:20 لینکم پرید و سرعتم اسمی شد، گفتم نکنه جمعش کرده باشن. ولی امشب اوکی هست.
خدا رو شکر.
نتیجه میگیریم بعد از 1:20 بذاریم دانلود شروع بشه.
نمیدونم بچه ها هم IP منو دارن یا نه. 37.221.56-37.221.63 و 2.186.64-2.185.71نقل قول:
ولی این تعداد نسبت به تمام رنج آی پی های موجود خیلی کمه، خصوصا اون گروه اوآسیس که 37.221.0-37.221.49 رو داره. اون افتضاحه.