علی جان باید مودم رو کانفیگ کنی من که فعلا نت درست و درمون ندارم و قراره فردا ماهم پارس آنلاینی بشیم و اگر وقت کردم با عکس برات توضیح میدم( راستی تو جعبه مودم Dvd کانفیگ نبودش؟)نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Printable View
علی جان باید مودم رو کانفیگ کنی من که فعلا نت درست و درمون ندارم و قراره فردا ماهم پارس آنلاینی بشیم و اگر وقت کردم با عکس برات توضیح میدم( راستی تو جعبه مودم Dvd کانفیگ نبودش؟)نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
نقل قول:
سلام
خوب سرعت روزانه پارس انلاین خیلی عالیه.
ولی سرعت شبانه اش شدید افت میکنه.
می تونید ساعت 2 شروع به دانلود کنید. متوجه میشین.
برای کسی که نیازی به دانلود شبانه نداره پارس انلاین خیلی عالیه.
زنگ زدم پشتیبانی گفت نویزت بالاست برای ارتقا به بالای 9 مگنقل قول:
سرویس محدود 512
یا مک ادرسات محدوده یا ملت انقدر وصلن به مودم که جا مال خودت نیست!نقل قول:
مودمو خودت تنظیم کردی؟ پسوردشو میدونی؟
البته اونی که تنظیم کرده واسه این مودمو باز گذاشته که تنظیماتو تو کامپیوتر داده:)
حالا یا باید روی مودم رمز بذاری و تنظیماتو تو مودم بدی یا اینکه جداگانه تو گوشی و تبلت.
شما زیر بار نرو اینقدر زنگ بزن تا اخرش بزارن رو 9 مگ خطت مشکلی نداره SNR عالیه فقط نویز یکم بالاست ولی اونم در حدی نیست که مشکلی پیش بیاد.نقل قول:
فلسفه چرندیات پشتیبانی رو من نفهمیدم !! وقتی خط مشترک نکشه و لینکش قطع بشه خودش میگه دیگه !!! :| ضمنا خود مودم به حداکثر مقداری که میتونه Downgrade میکنه بنابراین قطعی لینک اصلا در کار نیست اینا همش بهونست
الان بهتر شد یا بدتر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم اسپید تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه حاجی ، بدتر شد ! اسپلیتر رو برداشتی یا اضافه کردی ؟! حالت قبل بهتر بودنقل قول:
SNR Margin هر چقدر بیشتر باشه بهتره و مشکلاتی مثل پریدن لینک و دانلود ناقصیت کمتر میشه ... این عدد رابطه ی مستقیم با Rate داره که همون مقداری هست که خطت رو اون بسته میشه .. خط شما به راحتی 4 مگ رو میکشه اما برا 9 مگ ممکنه ( نه خیلی زیاد ) به مشکل بر بخورید ! چون تقریبا این عدد در صورت ارتقاء از 2 به 9 مگ به 4 تقسیم میشه ( کمی بیشتر ) ... اس ان ار دانلود خط من وقتی که خطم رو 4 مگ بود ، 30 بود و بعد از ارتقاء به 9 مگ 17-18 شد ... خط شما اگه به 9 مگ ارتقاء پیدا کنه ممکنه 7-8 شایدم کمتر بشه ... مقادیر مناسب و نامناسب SNR Margin به صورت زیر هست :
Attenuation هم میزان نویز خطتون رو نشون میده که بستگی به میزان فاصله ی شما از مرکز مخابراتی و یه سری عوامل مثل سیم کشی و ... (فکر کنم) داره که برا خط شما تقریبا مناسب هست و به مشکلی برنخواهید خورد.کد:6dB or below noise margin is bad, it will experience no synch or intermittent synch problems
7dB-10dB is fair but does not leave much room for variances in conditions
11dB-20dB is good with little or no synch problems (if no large variation)
20dB-28dB is excellent
29dB or above is outstanding
اگه با تنظیمات مودم اشنایی دارید Mode مودمتون رو از G.DMT به گزینه های دیگه ای مثل ADSL 2+ تغییر بدید و ببینید شرایط بهتر میشه یا نه . امکانش هست که اصلا نتونید به نت وصل بشید در اون صورت گزینه رو روی همون G.DMT قرار بدید .
مال من اصلا روی adsl2 یا adsl2+ نمیره(دلیلش چیه)نقل قول:
خطم فقط برای اینترنته
الان با اسپلیلتر امتحان میکنم
برا منم یه مدت همینطور بود ! به نظرم به خاطر اینه که مبدا تنظیمات رو روی G.DMT تنظیم کرده ، برا همین نمیشه تغییرش داد (مطمئن نیستم)نقل قول:
خطتون رو مثل قبل بکنید ( اس ان ار دانلود 32 ) بعد سریع زنگ بزنید به پشتیبانی ( اگه تهران نیستید هم زنگ بزنید به پشتیبانی تهران) و بگید که لطفا خطم رو به 4 مگ ارتقاء بدید. بهشون بگید که خطم قبلا مشکل داشت و الان سیم کشی رو به کل عوض کردم :n02: اونها هم اس ان ار رو چک میکنن و خطتون رو ارتقاء میدن ! بدون دردسر :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کسی درباره موارد قرمز زیر اطلاعی داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]