جواب ما رو هم بدید لطفآ
Printable View
جواب ما رو هم بدید لطفآ
سیگنال رو 9 هست و مودم تا 3 قبول میکنه، کمتر بشه لینک میپره، استریم رو کم میکنه اتوماتیک تا سیگنال یا همون SNR به 9 برسه.نقل قول:
Attenuation میشه نویز که برای من 19 و 30 هست.
ساعت 1:15 شروع میشه انگار. چک کن ببیننقل قول:
با شکایت حضوری بنده
و نامه به سازمان کل مخابرات
و بازرسی کل کشور
خوشبختانه موفق شدم حقم رو بگیرم ( البته حق چی خخخ، snr قبلیم رو برام برگردوندن )
50 گیگ حجم اضافه برام زدن که از امروز صبح مستقیم زدم رو دانلود
خط رو برام بالاتر از 2 مگ نبردن مثل بعضی دوستان بخاطر همین میخوام همش رو دانلود کنم و تخلیه کنم ( 15 روز اضافه هم برام ثبت کردن مثلا )
و احتمالا از یه شرکت یا حداقل نمایندگی دیگه نت بگیرم
snr بنده که روی 3 بود و کلی هم خرج رو دستم گذاشتن و 15 روز هم نت نداشتم الان شده 38 !
ولی دان استریم رو متاسفانه همونطور گذاشتن روی 250
خلاصه کلی معذرت خواهی کردن و ...
قابل توجه اینکه سامانه باررسی و همین 195 مفت نمیرزن
درسته ولی به اصطلاح همه جا همون 9 که SNR هست رو میگن نویز خط !نقل قول:
نگفتین خط روی 8 بسته ؟ چون به نظر میاد مودم کمش کرده الان روی 7104 رفته
مدل مودم رو هم نگفتین چون مودم های معمولی زیر 10 لینکو میپرونن فقط مودم های چیپ برودکام تا 3-4 مقاوم هستن
به اون میگن نسبت سیگنال به نویز / Signal Noise Ratio هر چی بیشتر باشه نشان از سیگنال بیشتر، نویز کمتر یا هر دو هست.نقل قول:
من مودمم چیپ برودکام نیست، از برند Aztech هست و تقریبا بهترین مودمی هست که تا حالا دیدم(از Zyxel و TPLink و DLink و مودم های متفرقه) بهتر هست خیلی.
خط رو روی 10 مگ بستن، مدولاسیون ADSL.G,dmt بدون ANNEX_M نمیتونه بیشتر از 7.5 مگ بکشه، باید رفت روی ADSL 2Plus با ANNEX_M البته، من خودم ANNEX_M رو نمیذارم، چون باعث میشه یه بخش از سیگنال منتقل بشه به UP Stream و Down Stream رو کم میکنه تا آپ استریم رو ببره بالا(وقتی ANNEX_M فعال باشه، مودم برای آپلود بجای حداکثر 1 مگ، تا حداکثر 3 مگ میکشه).
خودم چون میدونم سرویس 2 مگ نهایتا تا 5 مگ میده شبانه، برای پایدار موندن لینک، میذارم روی حداقل بمونه، الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان خط من راحت تا 5 مگ دانلود/2مگ آپلود در بدترین حالت میکشه(یعنی نصف شب و در هوای بارانی) ولی خوب گفتن آپ استریم رو بیش از 512 اجازه نمیدن یعنی تو سیستم نداریم.
ترجیح میدم همین لینک بمونه تا مثلا 7 مگ داشته باشم، بعد نصف شب ساعت 3 لینک بپره و سرعت دانلود واقعی بشه.
این لیست مدولاسیون های فعال برای من هست:
اون یکی مونده به آخری با توجه به مدولاسیون انتخاب شده عوض میشه.(یعنی اگر مدولاسیون انتخابیم رو ببرم روی ADSL.G.DMT، اون میشه ADSL.G.DMT_AnxM)
2 به بعد سرعت اسمی میشود سرعتها افت کردن
IP عوض نشده ؟نقل قول:
واسه من 650 سرعت میده
وضعیت خط بنده هم اکنون:
سرعت دانلود 200 - 220k
آپلود افتضاح
آخرای سرویسه دیگه :n33:
نقل قول:
خیر ای پی عوض نشده چند شبه اینطور شده متاسفانه 2 به بعد افت میکنه