سلامنقل قول:
چون رو وایرلس رمز نذاشتین ، اینطوری میشه.
فعلا می تونید روی گزینه NO کلیک کنید.
ولی بعدا حتما داخل تنظیمات مودم برین و رو وایرلس رمز بزارین.
Printable View
سلامنقل قول:
چون رو وایرلس رمز نذاشتین ، اینطوری میشه.
فعلا می تونید روی گزینه NO کلیک کنید.
ولی بعدا حتما داخل تنظیمات مودم برین و رو وایرلس رمز بزارین.
اینترنت گرفتین؟نقل قول:
به قسمت تنظیمات مودم مراجعه کنید.
خطم خیلی نویز داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان راهنمایی می خوام:
به نظرتون ارزش داره از پارس انلاین برم شرکت دیگه که با همین قیمت پارس انلاین سرویس 2 مگابیت واقعی میده. یعنی روزا سرعتش تقریبا رو 2 مگابیت هستش و شبا تو تایم رایگان سرعتش رو 1 مگابیت واقعی تقریبا ثابت هستش.ساعت دانلود رایگانش هم 2 ساعت از پارس بیشتره.
میشه اسم شرکت رو به ماهم بگی شاید ما هم نقل مکان کردیم.نقل قول:
نویز که خوبه، زیاد بالا نیستنقل قول:
اس ان ار داون استریم هم خیلی خوبه، حالا چرا رو 2 مگ بسته شده ؟! سرویس نامحدود دارید ؟
سلامنقل قول:
شبانه پارس چه سرعتی بهتون میده ؟ یعنی هر شب چقدر میتونید دانلود کنید ؟ اگه حجم دانلودیتون کم بود و پینگ اون ای اس پی هم خوب بود حتما ارزششو داره ! البته این یکی دو هفته پارس بدجور افتضاح شده ! قبلش خیلی خوب بود (حداقل برا من )
سلام به همهنقل قول:
آقا خبر خاصی نشد و نت هم از ساعت 9 تا 12 همینجوری روشن و وصل بود(یادم رفته بود خاموش کنم.)
سرعت شبانه شب قبل تا 200 کیلو بود حداقل ولی متاسفانه بعد از اون ارتقاء تجهیزات الکی و خالی بندیشون
سرعت نت بنده دیشب با سر سقوط کرد و از 90 کیلو بالاتر نمیرفت.
با این حالا 3 گزینه برای من روی میزه.
1- محدود کردن(روش شاتل رو دارن پیاده میکنند)
2- وضع نت خرابه و اینها اطلاع رسانی نمیکنند.
3- اشترک نت رو بین کاربران زیاد کردن(مثلا 1 به 8 یا 1 به 16)
------------------------
اگر تا آخر ماه که قرارداد یک ماهه تموم میشه درست شد که شد نشد خط رو جمع میکنم میرم یه شرکت دیگه.
حالا هم در حال تحقیق هستم که کدوم شرکت برم؟
نظر دوستان چیه؟
سلامنقل قول:
شرکتش فقط تو استان سمنان فعال هستش.:n10:
پینگش هم معمولا زیر 100 هستش.
شبانه پارس برا من نوسان داره.از ساعت 5 به عبد خیلی خوب میشه و میره بالای 200 یا 250 .
ولی سرعت از 2 تا ساعت 5 نوسان داره.یه شب خوبه و مثلا 100 هستش. یه شب هم زیر 30 هستش.
تو بهترین حالت شبی 1.5 گرفتم.
ممنون بابت اعلام نتیجه متاسفانه همه چیز تو این مملکت داره خراب میشه بجای بهتر شدننقل قول:
اتفاقا منم همین مشکلو دو سه روز پیدا کردم شبانه حتی دیگه سرعتم رو 400 هم نیست به محض اینکه ساعت میشه 2 سرعتم میاد رو 230 قفل میشه البته از یه ساعتی فکر کنم 6 بود که من یه بار چک کردم گویا خط باز شده بود و سرعت از بین 300 تا 500 متغیر بود. البته روزانه سرعت تا یه مگابایت رو هم تجربه کردم ولی مهم شبانه هست.
یک درصد دیگه شک ندارم که مشکل پهنای باندو و شلوغی و اینا همش بهونه بوده از اولش و اینا عمدا با یکسری سیستمهای به قول خودشون مانیتورینگ سرعتا رو محدود میکنن وگه نه تمام مراکز میتونن به مشترکین راحت سرعت یه مگابایت رو تو تمام ساعت های روز بصورت تضمین شده بدن ولی جونشون در میاد و نمیخوان پهنای باندی که مشتری خیلی بیشتر از اینها هم حقش هست رو استفاده کنه. واقعا این سرعتها 9 مگ اینا تو هیچ جای دنیا اصلا عددی به حساب نمیاد واقعا متاسفم واسه خودمون تو ایران !!
نقل قول:
چه طوری باید رمز بزارم ؟
مشکل از رمز نیست ! با موبایل و تبلت که میخوام وصل بشم ارور میده می گه " امکان اتصال به اینترنت وجود ندارد. با این حال باز هم وصل میشوید ؟ " و وقتی روی YES کلیک می کنم وصل میشه ولی اینترنت نمیره.
در ظمن چطور میشه رمز کاربری تو سایت پارس آنلاین رو عوض کنم ؟ روشش رو بلدم اما گفتن که حتما باید یک زنگ هم به ما بزنید. اما پشتیبانی خیلی ضعیفه 17 ؛ 18 نفر پشت خط هستن :(
نقل قول:
بله بله ! اینترنت که گرفتیم ... .
تو تنظیمات دقیقا چی کار باید بکنم ؟
دوستانی که خیلی از پارس آنلاین بدشون میاد، والا به ما که خیلی حال دادِ :