دوستان یک سوال ؟؟؟؟
الان بهترین و با سرعترین سرویس بدون خط تلفن چیه ؟؟؟اخه اونجایی که ما هستیم تلفن کشی نشده و فعلا خط نداریم
Printable View
دوستان یک سوال ؟؟؟؟
الان بهترین و با سرعترین سرویس بدون خط تلفن چیه ؟؟؟اخه اونجایی که ما هستیم تلفن کشی نشده و فعلا خط نداریم
داداش شما پیگیر باشنقل قول:
نگو همراه اول هم باز نمیشه
شما یه جا نت داشته باشی که باز بشه حله دیگه
می تونن چیزی بگن
والا فعلا که شکایت ما رو بستننقل قول:
جوری هم قاطعانه حرف میزدن که اصلا نمیشد چیزی گفت !
سر سرعت و اینا حداقل میشد باهاشون بحث کرد ، ولی اینجا اصلا نمیشد !
اگه کسی اینجا تو اینستاگرام بعضی عکس ها براش لود نمیشه ولی مثلا یک ساعت بعدش همون عکس لود میشه بگه - ممنون
----------------------------------
جالبه الان رو کامپیوتر راحت برام باز شد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشهد - شهاب 10 مگ - همینطور که میبینید مشخصات خط از نظر نویز و سیگنال پاسخگوی سرعت 10 مگ هست ولی عملا حدود 8.5 مگ بسته شده.
نقل قول:
سلام
راستش اینجا گفته بیشتر ریت تا 10 مگه ولی ممکنه روزای دیگه و ساعات دیگه ای تغییر کنه
چون من دیدم این ماکزیمم ریت دائما نوسان میکنه
من مودمم عین مودم شما نیست
ولی با قابلیت diagnostic adsl tones چندبار ماکزیمم ریتو گرفتم بین 21 مگ تا 17 مگ نوسان داشت
اینجا هم شما مطمئنید همیشه تو این عدد 10120 میمونه؟؟یعنی نوسان نداره؟
بله بین 9500 تا 11000 تغییر میکنه.
احتمال بسیار خط شما از طرف آسیاتک رو 10 مگ بسته شده ، منتها چون خط نمیکشیده ، خودش اومده رو 8574 ست کرده!! به این دلیل میگم که چون عملا مقدار 8574 نداریم که شرکتا ست کنن و اگه آسیاتک میخواست خط شما رو روی 8مگ ببنده ، باید روی 8192 می بست!!نقل قول:
شما Modulation مودم رو فقط روی ADSL2+ بذار و ببین خطت تا چند آپ میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در زمان تست اینجور ست شده. مودم Vodafone Huawei HG556a با چیپست Broadcom 6358 که خیلی قوی هستش.
همه تیکا رو بردار و فقط ADSL2+ رو تیک بذار ؛ ببین نتیجه چی میشه!!نقل قول:
کمتر شد! یعنی بدتر. حدود 7000. فکر کنم خطم داغونه. اسپلیتر رو هم عوض کردم (دیلینک و هواوی) فرقی نکرد. فاصله تا مرکز مخابراتی فقط 1200 متر بر اساس گوگل.:n36:نقل قول: