یعنی اگه این داشبورد را دانلود کنم اورجینال خور نمیشه ؟ میشه یکم توضیح بدید که من چه خاکی بر سر بریزم که بدون داشبرد جدید ( همون فابریک کنسول ) و بدون ال تی کاری کنم که از فلش 8 gb به عنوان هارد استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اگه این داشبورد را دانلود کنم اورجینال خور نمیشه ؟ میشه یکم توضیح بدید که من چه خاکی بر سر بریزم که بدون داشبرد جدید ( همون فابریک کنسول ) و بدون ال تی کاری کنم که از فلش 8 gb به عنوان هارد استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام... بله اگه فریم ویر دستگاتون از ال تی ۱.۹ پایینتر باشه دستگاه کپی خورش میپره... باید قبل از اینکه این اپدیت رو بزنین فریم ویر خود رو به ۱.۹.۲ اپدیت و بعدش اپدیت داشبورد رو بزنیننقل قول:
اینکه فلش ۸ گیگ رو به عنوان هارد استفاده کاری به فریم ویر نداره و مربوط به داشبورد هست
شما که گرفتاری دلیلی نداره بیاین نظارت یه قسمت رو بر عهده بگرینقل قول:
کم لطفی از شماست منم بیشتر از شما گلایه دارم تا کسه دیگه.
قطعا با توجه بیشتر این تاپیک منظمتر میشه وقت این رو هم ندارید که هر از گاهی پست اول رو آپدیت کنید ؟
اینقدر این تاپیک تند تند جلو میره که سوال من باقی موند.نقل قول:
لطفا کسی کمک کنه.
بله حق با شماست , منم در سدد استعفاء خودم هستم .نقل قول:
==============
خب من مباحث پیش اومده رو یه بررسی اجمالی کردم بچه ها , یه موضوعی که توش نهفته بوده و از نظر من خیلی جالبه اینه که کسانی
که از ساجد ( S.J-REZ2) گلایه دارن خودشون جزو کم فعال ترین کاربر ها توی این بخش هستن و تا حدودی فقط نظاره گر بودن .
اگه ساجد مشکلی داشت و داره خیلی راحت میشد یا به من و ناظرین دیگه بگین یا خودتون مرحمت میکردین بهش در پیغام خصوصی تذکر میدادین !!
من فکر نمیکنم این توقع هایی که شماها دارین از یه پسر 13 ساله بر بیاد .
در مورد پست اول و پست های اول هم قرار هست کلا تغییرات ایجاد بشه.
البته پست های من که دست خودمه UP اش میکنم بقیه رو یا مدیریت باید زحمتش رو بکشه یا اون دوستی که تاپیک رو زده.
دوستان حرف هارو در تاپیک زیر مطرح کنن بعد از نتیجه گیری پست های اینجا رو پاک کنیم اگه هم پستی سوال جوابی هست ویرایش بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی این فرومو دوست دارم و همیشه اولین یا دومین فرومی هست که میام انجمن میبینمش ولی جدیدا یکم درهم شده که اینم به خاطر خود ماست نه نانظمها.شما برید فروم سایتهای دیگه رو ببنید چه نظمی دارن وحتی یه بار بی احترامی هم نمیکنن.بهتره باهم دوست باشیم که پس فردا رومون بشه روی همدیگه رو نگاه کنیم .
با کمال نا امیدی میگم کنسول من ایراد داره نمیدونم از هارده یا چیزه دیگه .( بازیها رو با افت فریم و لگ پخش میکنه )مخصوصا RDR - GTA - metro2033 فریم ریت به شدت میاد پایین وبعضی موقعها خوب میشه.. بعضی موقعها بازی از روی دیسک بهتر اجرا میشه تا هارد.کش هارد رو هم کلین میکنم فرقی نمیکنه.
یک چیز غیر عادی هم بگم کلا کنسول با دود و بخار . گردوخاک و کلا سیستم زره ای آلرژی داره .فریم ریت باور کنید میرسه به 20 یا حتی 16!
دستگاهم جاسپر هست..لطفا پاسخ بدید چون نمیخوام ببرم تعمیرگاه خداتومن بریزم پاش پسفردا دوباره ببرم...
سلام من وقتی میخوام از روی یواس بی توی اکس باکس فیلم اجرا کنم در قسمت movie library هیچ کدوم از فایل ها رو نشون نمیده. میشه یکی بگه چی کار کنم؟
عزیز شما هاردت رو زمانی که کنسول روشن بوده در نیاوردی تا حالا ؟ از دستت نیوفتاده ؟ قبلا باز نشده ؟ کپی شده هست یا Original ؟نقل قول:
منظور از گرد و خاک چیه ؟ یعنی زود گردو خاک میگیره ؟
فیلم های شما چه نوع Format ای هستن ؟نقل قول:
مهمترین Back Up از سیستم کنسول 360 پروفایل شماست . بعد از اون تک تک باید Save بازیهاتون رو از تو پوشه ی هر بازی کپی کنید تو یک عدد FLash یا همون Storage مورد استفادتون.نقل قول:
کلا هیچ چیزی رو نشون نمیده حتی توی music library هم هیچ فایلی نشون نمیده برای اینکه یک یو اس بی جدید رو ایکس بامس بخونه باید کار خاصی روش انجام بدم؟نقل قول:
من یه پروفایل جدید تو ایکس باکسم ساختم و الان میخوام پاکش کنم چه کار کنم ؟؟؟؟؟