نقل قول:
مال من روی همون 350 هست
Printable View
نقل قول:
مال من روی همون 350 هست
دقیقا بگو باید چیکار کنم؟نقل قول:
پورت را چطور باید عوض کرد؟ جایی درخواست باید بنویسم
منظورم از اکانتینگ بود نه دان استریمنقل قول:
سروش همون اتفاقی که برات افتاد برا منم افتاده امروز دیدم خط تلفن قطع شده اصلا بوق نداره تو پارتاک هم ارسال جهت جمع اوری زده
پورت تا خراب نشه نمیرن سراغش، میگن اگر چراغ ADSL روشنه، مشکلی نداری، حتی بررسی هم نمیکنن.نقل قول:
یا زنگ بزن، یا حضوری برو دم اتاق MDF داخل که نمیذارن بری، شماره ات رو بنویس رو کاغذ بگو که چه اتفاقی افتاده. برات چک میکنن.نقل قول:
البته اولش باید زنگ بزنی تعمیرات، بوق وصل بشه. برای من که به قول خودش مستقیمش کرد، بوق وصل شد. تعمیرات فقط شماره رو ثبت میکنه. ولی برای پیگیری، بهتره زنگ بزنی خود واحد تعمیرات(یکی از تو MDF برمیداره). مثلا برای مخابرات فردوسی 4252003 هست(همون کد اصلی مخابرات یعنی 4252000، 3 تا بیشتر)
اگر حضوری رفتی بش بگو شماره تماس بده بت.
من رفتم MDF، برای پیگیری، همون شماره تعمیرات رو داد.
راستی، قبلش باید زنگ بزنی 2020، که خطتو جمع نکنن، شاید هم خطتو جمع کردن. اونجا احتمالش هست Stream رو بیارن پایین برات. من سرویسم 512 بود، استریم رو آوردن روی 2048/256
سلام .
دوستان سرعت ۲ مگ گرفتم . هنوز ساعت رایگان داره واسه ۲ مگ؟ از چه ساعتی شروع میشه ؟
با تشکر
سلام دوستان دارم دیگه دیونه میشم سرویس 2مگگرفتم سرعت دانلودمن 30بیشترنمیره فرقی به سرویس قبلیم که512بوده نمیکنه دان استریم هیچ تغیری نکرده هرچی به 2020میگه هی میگن مشکل سیم کشیه چون من سرویس ازاواسیس بهم دادن میگن مشکل بایداواسیس حل کنه اواسیس میگه 2020شکایتم کردم هیچی درست نمیشه موندم چه کنم تخلیه کنم پوترخالی ندارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شما الان نویزت رو 9 هست درسته ؟ خط رو 8 مگ بسته شده ؟ با این نویز مشکل پرش لینک نداری ؟
میشه مدل مودمت رو بگی ؟ چون فکر کنم چیپ برودکام هست اگه نه پرش لینک داشتی
سلام دارند دروغ میگن یا شاید هم اشتباه میکنننقل قول:
خطت بهترین کیفیتو داره snr دانلود 40 است ماکزیمم سرعتی که داری هم 23 مگ ولی خطتو رو 343 بستند
بابا اینا دیگه کین؟!
مرسی دوست عزیزازراهنمیای که کردی موندم چه کنم این مشکلوخیلی وقت دارم یک مودت بی خیال میشم دوباره زورم میادبااین اینترنت دانلودکنم یک باربرام درستش کردن دوبارخراب شدازشانس بدمافقط اواسیس سرویس میده گیرکردیم