تایید میشه دقیقا منم همینجور میشه واسم تا 1:59 واسه من که 512 سرعت معمولی تا میرسه به 2:02 2:03 میاد رو85 قفل میشه البته واسه من از ساعت 4 تا 6 سرعت باز میشه تا 600نقل قول:
Printable View
تایید میشه دقیقا منم همینجور میشه واسم تا 1:59 واسه من که 512 سرعت معمولی تا میرسه به 2:02 2:03 میاد رو85 قفل میشه البته واسه من از ساعت 4 تا 6 سرعت باز میشه تا 600نقل قول:
دوستان مودم رو بردم سر ساختمون اما نه ریت و نه سرعت و نه ...... هیچ کدوم تغییر نکردن
2 روزی هست که سرعتم پیشرفت هم داشته (256 نامحدود که رو دوستان پارس آنلاینی فرمودند روی 3 مگ بسته شده) واسه من سرعتش رسیده به 40 کیلو بر ثانیه :n29:
سرویس دو مگ محدود پارس آنلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی مودم dlink-dsl2750uداره?
چطوری می شه رمزی که گذاشتو دید برای بی سیم?:n02:
دوستان مودم ب سیم خریدم ولی بلد نیستم استفاده کنم.
تو ویندوز 8 وقتی مودم رو، بی سیم پیدا می کنم (با وای فای) اینجوری میاد :
رو کانکت هم میزنم اینجوری میشه :
چه طوری کانفیگ کنم ؟
فوق اشغال حتی سرعت اسمی خودم یعنی دو مگو هم ندارم تو روز !!! بعد طرف با 128 سرعتش تا 1000 میره حالمو به هم میزنه این وضعیت :4::4: :4: :4:
بعد در کمال پر رویی چندروز پیش SMS برام اومده نوشته پهنای باند مرکز افزایش یافت !!
712:شما تو چه شهری هستید؟؟؟من شنیدم نامحدودا همه افزایش یافتن همونطور که تو سایت گفته شده.محدود هم فکر کنم الان تهران سرعت بالا رفته.ولی من که کرمونم هنوز نه...
سرویسم 512 هست...
واقعا که خیلی دروغ میگن (گفتن افزایش دادیم) اما انگار طرف که این مطلب رو نوشته قیچ بوده چون 1 ماه پیش با 128 نامحدود با سرعت 120 دانلود میکردم ( الان که به قول خودشون افزایش یافته) با سرویس 256 نامحدود دارم در بهترین حالت با 85 تا دانلود میکنم !:n24:نقل قول:
حذف شود...................................
مدل مودم رو لطفا بگید؟؟؟نقل قول: