می گن دیتای استان مشکل داره،دوستت تایم اوت هم داره؟نقل قول:
Printable View
می گن دیتای استان مشکل داره،دوستت تایم اوت هم داره؟نقل قول:
روزبه برگرد همون مخابرات نامحدود 256:n02:روزی یه گیگ هم بگیری خوبه ماهی 16 تومننقل قول:
چیه میری این شرکتا که کیفیت ندارن:n08:حداقل مخابرات کیفیت داره که پشتیاناشون خیلاشون راحته میره خونشون.
مخابرات مازندرانم دارم رو خط دیگه اونم 512 نامحدود،کیفیت و ببین حال کن،شاتل و پارس آنلاین وضعیتشون چطوره مازندران؟الان بچه ها شبی 10-15 گیگ دارن دانلود رایگان می کنننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت همشهری عزیز اقا روزبهنقل قول:
می خواستم بدونم کدوم سرویس فن اوارو استفاده می کنی شبی چقدر میشه رایگان دانلود کرد؟ممنون
سلام قربانت هم شهری،شما خوبی،من فن آوا ندارم،فن آوا تو نوشهر و چالوس مستقل سرویس نمی ده،من یک مخابرات دارم یک بای وب :n02:نقل قول:
سلام به هم استانی های خودم
من دیشب بعد از یه مدت اومدم که دانلود شبانه کنم
مودم رو سر ساعت 1:05 ریستارت کردم
همه لینک ها هم از سرور پریمیوم texl.us بود
فردا صبح بلند شدم ، دیدم :
اصن نمی دونم چرا هر 80 مگ ، قطع و وصل شده مودم
البته من بیدار نبودم که ببینم آیا واقعا مودم ریستارت میشه یا نه؟ آیا واقعا چراغ adsl خاموش میشه یا نه؟
اما به نظر میرسه که این بازی جدید مخابراته که هر 80 مگ ، خط رو قطع و وصل میکنه
من دیشب 1.5 گیگ بیشتر نگرفتم ، در حالی که قبلنا 4 گیگ میگرفتم
من چند شب میشه که دارم به سیستم استراحت میدمنقل قول:
برا من هم به همین شکل بود متها حدود هر 124 مگ یه بار قطع میشد اما حدود 4 گیگ دانلود می شد
نقل قول:
منم چن شبه که حوصله دانلود کردن ندارم......ولی باز شانس آوردی حجمتو نخوردن....
آخرین بار 1 گیگ از حسابم دزدیدن.........
دوستم پارس داره لینک هارو میدم بش واسم دان میکنه فرداش میگیرم......
نقل قول:
حالا ما قبلا هی میگفتیم اینا شبا نتو هر چند دقیقه قطع میکنن شما میگفتین نه ممکنه نتت مشکل داشته باشه در صورتی که من تو روز یه بارم خطم قطع نمیشه تازه اگه مشکل از خطم بود باید چراغ dsl قطع بشه نه چراغ اینترنت.من الان 6 ماهه این مشکل رو دارم البته من این مشکلو ندارم این مشکلو برای من بوجود میارن برادرای مخابرات.
مخابرات تو حیفت نمیاد به این خط سرعت 80 بدی.!!!
داداش کیفیت سیگنالت خیلی بالاست.:n04:نقل قول:
مال منم خوبه.
فقط پهنای باند خط رو حال کن.
کیفیت سیگنال هم به خاطر پهنای باند بالای خط اینقدر کمه.
------------------------------------------------------------------------
جا داره یادی از قدیما بکنیم::n02:
اون تست پایینشم مال منه.
ا
سلام میشه بگی چند روز به پایان سرویست مونده؟نقل قول:
چون من اخرای سرویسم این مشکلو داشتم
در حال حاظر هم پنلم مقدار ریز مصرف ترافیکمو نشون نمیده یعنی میزنه صفر....
الان یه چند دقیقه هستش حس خارجی بودن بهم دست داده.
اخه فیس بوک برام بدون فیل-تر شکن باز میشه.
خیلی حس عجیبیه.:n02:
شمام یه تستی بکنین.
برا من باز نمیشه:n02:
نکنه فیلترشکنت روشنه خبر نداری:n02:
دل مارو آب میکنی؟؟؟من الان 2مگ حجمی مخابرات دارم سرعتم روزا 30 هست....شبا هم که قطه.....چن روز دیگه میرم شرکت 1 عکس میگیرم از نتش میام حال همتون و میگیرم :دینقل قول:
برای چند لحظه فیس و عکسهای imdb باز بودنقل قول:
بالاخره نت منم وصل شد برسه به روح مخابرات :دی
یاهو مسنجر رو کلا بستن یا رو مخابرات بسته هست یا واسه من باز نمیشه و مشکل داره؟
به جهنم خوش اومدی.نقل قول:
نه داداش برای شما باز نمیشه.
من که همین الان وصلم.
مواظب اتیش باش.
به خاطر اینکه مخابرات در اقدامی بشر دوستانه چند لحظه رفع فیلترینگ در غم از دست دادن پاول واکر انجام داده است.:n02:نقل قول:
فدای شما دوست عزیز دفترفروش این سرویس کجاست من قبلا از مخابرات داشتم اشکمو دراورد:n04: کدوم سرویس های وبو داری ؟ممنوننقل قول:
معمولا" 1 مگ به بالا اگه کیفیت خطت خوب باشه،تا 8 مگ آپ می شه،اما یک چند روزی صبر کن الان همه شرکت های اینترنتی مازندران مشکل پیدا کردند و این طور که من آمار دارم بعضیا مسیرشونو جدا کردن و مستقیم از زیرساخت می گیرند،تا آخر هفته صبر کن،چون منم 9 شب به بعد مشکل دارمنقل قول:
روزبهنقل قول:
آسیاتک 10 مگ نمیگیری؟
از های وب که بهتره
زنگ زدم آسیاتک گفتن دان استریم 10 مگ و 12 مگ می بندن،های وبم قراره بزنه رو دسته آسیاتک :n09:شرکتا همه صداشون دراومده،مخابرات این قد داره یوزر می ده،پهنای باند شرکتا رو هم داره می گیره،شرکتا هم می خون مسیرشونو مستقیم از زیر ساخت کنن،آخه وقتی مخابرات پهنای باند نداره چرا سرویس می ده :n08:نقل قول:
پس تا الان مخابرات عادی بود به خاطر همین بود؟نقل قول:
خوب از این به بعد شرکتا کیفیتشون بهتر میشه که:n02:
مگه با های وب هم صحبت کردی؟
چی گفتن
مخابرات دیگه کیفیتش درست بشو نیست،همین طور داره یوزر می گیره،های وب گفتن طرح های جدید دارن می زارن می ره بالای 12 مگ :n20:شرکتا هم کم کم دارن مسیرشونو مستقیم از زیر ساخت می کنن :n20:نقل قول:
اینا قیمتشون هم مثل پهنای باند خط مشترک بالا میبرن:n02:نقل قول:
شاتل که داخلی رو خیلی عالی سرویس میده.ولی 3 یا 4 گیگ کمه خیلی کمه
امکان نداره که مخابرات کاری نتونه بکنه آخه خیلی مشترک داره.اگه خوب نکنه یعنی بدتر بشه همشون میرن.اینا که نمیخوان برن بیشتر سود مخابرات تو همین اینترنتی هست که دادن
دوستان این طرح رایگان مخابرات با مودم رایگان چیه از بچه ها به گوشم میرسه؟
کسی خبر نداره؟:n13:
سلام دوستان
این طرح مخابرات که مودم رایگان میده
قیمتش چجوریه ؟ یعنی ماهی چقدر رو فیش میاد و کلا چقدر میشه هزینه کلیش؟
چه سرعتی میده و هزینه سرویسی که میگیریم رو باید جدا بپردازیم برای مثال 256 یا 512
حداقل پرداختی برا مودم رایگان 17500 هست در ماه یعنی سرویسی باید بگیرین که قیمتش از این مقدار بیشتر باشه تا بهتون مودم رایگان بدن و تا یک سال باهاتون قرارداد می بندن و هر ماه در قبض تلفنتون لحاظ میشه و حق فسخ هم ندارین و اگه فسخ کنین فکر کنم پول مودم رو ازتون می گیرن کلا اگه فکر می کنین که از مخابرات سرویس بگیر هستین و پشیمون بشو نیستین مثل ما مقصد اول اخرتون مخابراته ارزش گرفتن داره خود مودمش بالای 100 تومن می ارزه که یه جورایی انگار دارین نصف قیمت سرویس می خریننقل قول:
من 15 روز از سرویسم مونده بود ولی دیگه از این همه قطعی بدم اومد
بالاخره از مخابرات کوچ کردم الان های وب دارم خیلی خوبه فعلا که قطعی نداره
حالمو بهم زده بود مخابرات:n08:
من که خیلی وقته اسیر مخابرات شدم راهی هم ندارم که از دستش راحت شمنقل قول:
یکی از دوستان میخواست اونم مثل من فقط یه انتخاب داره
کسی پاکت لاست نداره؟ سی بار یه سایتو رفرش کنی تا کامل بالا بیاد.
اینترنت گ/ی بزو !:n20:
وبگردی چرا اینطوری شده؟
دیاپ اپ شده.
فکر کنم واسه بارونه!!!!:sq_2:نقل قول:
مودم و خاموش کنیم راحت تریم:n04:
وارش زنده قطع بونه, انتخابات بونه قطع بونه.گرم بونه قطع بونه.ون دله ره برین دارنه! چه شیه بدرد خرنه من ندومبه. :n08::n08:نقل قول:
فکر کنم مخابرات بدتر هم بشه تو صفحه قبل دیدین که روزبه چی گفت
همیشه شبها ریپ میزنه این مخابرات
شایدم به خاطر ترافیک بیش از حد باشه که بازم مشکل پهنای باند باشه
خدا باز به خیر کنه
من نمیدونم چرا حداقل این ثبت نامو کنسل نمیکنن ملتو دارن بدبخت میکننن
سرعت وب گردی از ذیال اپ هم امده پایین تر خدا بگم چکارشون نکنه
امیدوارم اهل آمل نباشی!:n02: چون الان حدود یکی دو هفتست که های وب گاه و بیگاه قطعی داره (با چند تا از دوستای دیگه هم چک کردم اونا هم چند وقته همین مشکلو دارن) زنگ زدم پشتیبانی گفتن که کلا چند وقتیه مازندران این مشکلو دارن و در حال برطرف کردنش هستن آخه بیشتر شرکتای خصوصی امسیر اینترتشون با مخابرات یکی هست و فقط کیفیت و پهنای باندشون متفاوته، حالا شاید اینا هم به قول دوستمون دارن مسیرشون رو از مخابرات جدا میکنن.نقل قول:
در هر صورت اگه اهل بازی آنلاین نیستی شاید خیلی برات مشکل ایجاد نکنه.معمولا هم ساعت 12 تا 1:30 یا 2 ظهر و 7تا9 شب مشکل قطیشون پیش میاد.
سلام به دوستان عزیز خواهشا همه برن توی پنلهاشون شکایت بنویسن هر چه بیشتر باشه بهتر تا خودتون کاری نکنید اونا هم کاری برای این اینترنت انجام نمیدن