اره. من مستقیم از سایت فن اوا ثبت نام میکنم که قیمتاش هموناست که توی سایتش هم هستنقل قول:
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
Printable View
اره. من مستقیم از سایت فن اوا ثبت نام میکنم که قیمتاش هموناست که توی سایتش هم هستنقل قول:
الان کاملا با خوندن نظرات سایر دوستان گیج شدم!!!
فرق فن آوا با لفمان چیه؟ مگه نمایندیش تو اهواز نیس؟
این پیشگامان 512 نامحدودو میده 50 تومن وضعیتش چجوریاس؟
لقمان نمایندگی فن اوا در اهواز هستش که فقط اسم نمایندگی رو داره ولی قیمت ها با فن اوا فرق داره و فقط اسم نمایندگی رو دارهنقل قول:
میشه به صورت آنلاین از خود شرکت اصلی که تهرانه ثبت نام کرد؟ واسه پشتیبانی بعداً باید زنگ بزنیم تهران؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع ثبت نام فن آوا قسمت نوع سرویس (الزامی) 4 حالت بیشتر نداره
جریانش چیه؟(تو سیمه برقه؟)
فرقی نداره شما زنگ بزن به دفتر تهرانش میگه باید از دفتر شهرتون اقدام کنید حالا ثبت نام اینترنتی بکنید بعد بهتون زنگ میزنن فایلتون رو پاک کردیم برین از دفتر نمایندگی ثبت نامتون رو انجام بدین در کل اگه از 4 سال پیش تا الان سیاست کاریشون عوض نشده باشه همه چی حضوریه حتی واسه شارژنقل قول:
دیگه مثل قدیم نیست. الان از توی سایت اصلی میشه شارژ کردنقل قول:
اصلا معلوم نیست چرا شرکت لقمان توی لیست نمایندگی فن اواست!!! لقمان خودش سایت جدا داره و قیمت هاش سرتا پا با فن آوای اصلی فرق داره.
پس اگه پرسیدین و گفتن میشه خیلی خوبه مخصوصا که از شر نمایندگی دزدش ادم راحت میشه فعلا که مخابرات داره حال میده فعلا هستیم شما هم رفتین همین جا بیاین بگین چطوره بنظر من شما فن آوا بگیر چون مشترکینش زیاد نیستن تو اهواز مخصوصا که هیچ تبلیغی هم نمیکنه اون دوره هم من مشکلی نداشتم باهاشون فقط اینکه چون از طریق نمایندگی اقدام میکردم حالمو کلی گرفته بود هی باید حضوری میرفتم شار ژ کنمنقل قول:
اینها یه جای کارشون میلنگه اگه مشکل نداشتن که تو لیست فناوا بودن به نظر من اینها اینترنتشون رو از فناوا رله میکنن و واسه خودشون شرکت ثبت کردن و واسه همین تعرفه هاشون فرق داره بخاطر همین هم نمیتونن تبلیغ بکنن چون بعد به مشکل قانونی برمیخورننقل قول:
دوست عزیز من هفته پیش واسه دوستم پارس گرفتم 512 -10 گیگ 1ماهنقل قول:
شاید زمانی که توضیح دادن برات درست متوجه نشدی
نقل قول:جنل خالق ندیدم تا حالا:n04::n04::n04::n09::n10::n04::n01:
تا حالا 6 اکانت از پارس برای دوستان گرفتم مشکلی نبود
اونموقع كه لقمان بودي تو اسپيد تست قسمت isp چي مينوشت؟
خالیت راحت من که حسابی برات توضیح دادم شماره دوستم هم بهت دادم هنوز باورت نمیشه:n17:نقل قول:
لقمان باقیش یادم نیست دوستم گرفته بود در کل افتضاح هست از همراه اول هم بدترهنقل قول:
روزی که با دوستم رفتم نمایندگی لقمان در خواست تخلیه دادیم 10 الی 12 نفر جلو ما بودن واسه تخلیه خط اومده بودننقل قول:
اطلاعات بیشتر خاستی با دوستم تماس بگیر که جن روز لقمان داشت
اقا لقمان با فن اوا فرق داره. میتونید برید سایت هردو رو ببینید
این 100 بار بلهلقمان اشغاله- افتضاح- داغون-نقل قول:
داد نزن :)))) فککنم دیگه همه متوجه شدننقل قول:
من حرفتو قبول دارم ولي بعضيا كه ميگن سرعتش خوبه ادم به شك ميفته مثلايكي ميگه سرعتش افتضاحه يكي ديگه ميگه 2مگش شبا كمتر از250 نميشه خود پشتيباني هم ميگه 2مگ شبا كمتر از 250 نميشه نميدونم احتمالا 256 هاي وب بگيرم:n27:نقل قول:
دوستان ما هم فردا داریم میریم برای تخلیه و بعد به سوی های وب :n02:
های وب 256 با 3گیگ با 256 با 8گیگ سرعت شبانش که فرق نمیکنه؟نه؟
شبانه برگشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n04::n04::n04 ::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04 ::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19:
ولی 20گیگ باید بگیری تا شبانه داشته باشه
خدا بگم چه کارشون کنه ما داریم دنبال isp جدید میگردیم اینا هی دارن برنامه جدید میریزن میترسم ما بریم شبانه برگرده باز :n14:نقل قول:
چه فایده با 20گیگ که فایده ای نداره ماهی 45تومن بدی و 1مگ با 20گیگ بگیری قبلا 1مگ نامحدود با این قیمت میگرفتی میخوام نباشه
خوب منم همین رو میگم شاید خودشون فهمیدن اشتباه کردن چند روز دیگه باز به شرایط قبل برگرده :n15:نقل قول:
فکر نمی کنم شبانه ای در کار باشه، بنا بر سیاست جدیدشون کلاً سرویسی که بشه دانلود منصفانه کرد رو حذف کردن
اون 20 گیگم به نیمه ی ماه هم نمیرسه، برید بگردید کجا سرویس بگیریم که به صرفه باشه
مسئولی که در به در دنبال برگردوندن سرویس نامحدود بود آقای دربندیه که چند بار باهاش صحبت کردم قرار بود تعرفه جدید واسه نامحدود بزارن که نتیجه اش اینه:n08::n08::n08:نقل قول:
تازه فهمیدم تعرفه ی جدید نامحدود چیه :n10::n10::n10:
کاملا درسته چند روز پیش بهم گفت میخوام برم دنبال نامحدودا ولی مثل اینکه بیشتر از این نتونسته کاری بکنه ولی این 20گیگا شبانه دارن که بازم نمیصرفهنقل قول:
من نمیدونم اوآسیس چرا شبانه رو حذف نمیکنه الان هم 1مگ با شبانه با 2گیگ داره هم 1مگ با 3گیگ بدون شبانه 2مگش هم شبانه داره!!:n13:
اگه نمیخواد حذفش کنه که بریم اونجا
خوب حالا چیکار کنیم؟ همون شبانه اش هم خوبه... یعنی ما الان باید یه ماه وایسیم؟ :n13: میشه تغییر داد؟
بچه ها زنگ زدم های وب گفتم 256 میخوام گفت برای چی اینو میخوای بیا سرعت 8 مگ بگیر قیمت هم با این 256 یکیه ولی یادم رفت بپرسم دانلود شبانه داره یا نه :n02: از بچه ها اهواز کسی هست زنگ بزنه ببینه این 8 مگ شبانه داره یا نه 06112923085 من انقد زنگ زدم دیگه روم نمیشه :n08:
نه شبانه ندارهنقل قول:
من شاید رفتم اوآسیس مثل اینکه نمیخواد شبانه رو حذف کنه!!!
مشکل از Lamp بود، درخواست تخلیه داد، شبانه داره بر میگرده :n09:
بابا همشون کلاه بردارن من موقع ثبت نام گفتم چند روزه برام رانژه میکنید گفت 1 هفته هم رانژه هم نصب یک هفته شد قشنگ 40 روز :n09:نقل قول:
اوآسیس کجاست دیگه نمایندگی مخابراته ؟نقل قول:
اولین نمایندگی مخابرات 3سال پیش فقط خودش بود 2ساعته خطو رانژه میکنه ولی موقع تخلیه یا اینقدر معطلت میکنه که از داشتن adsl پشیمون میشی یا یه بلایی سر خطت میارهنقل قول:
الانم پشتیبانیش میگه شبانه حذفه ولی هنوز حذفش نکرده!!
فرشاد این خبر شبانه رو کی داده؟ از کجا فهمیدی؟ مربوط به همه ی اپراتورهای مخابراته؟ اکسین؟ اوآسیس؟ مارمالاد؟ ضحی؟
من به شدت دوشواری دارم :n27:
شمارش چنده سایت هم اگه داره بده ببینم برای ما فکر کنم همین های وب خوب باشه چون زیاد سرش شلوغ نیست میتونه مناسب باشه قیمتاش هم که خوبه مثل مخابراتهنقل قول:
من که ضحی هستم چک کردم دیدم درسته تو لیست جدید اومدهنقل قول:
پیشوندش همون adsl هست و استاندارد نیست همه ی adsl ها شبانه دارن و استاندارد ها بدون شبانهنقل قول:
اوآسیس هم که فعلا شبانه داره اکسینو نمیدونم
اوآسیس برا شبانه بهتر از های وبه!نقل قول:
فکر نکنم بخواد شبانه رو حذف کنه چون هم با شبانه رو گذاشته هم بدون شبانه دوستان هم که تمدید کردن هنوز شبانه دارن شاید هم بعدا حذفش کنه نمیدونم
pasict.com
2227007