اقا من الان 5-6 ماهه یا بیشتر نامحدود دارم
الان یعنی میشه محدود؟
Printable View
اقا من الان 5-6 ماهه یا بیشتر نامحدود دارم
الان یعنی میشه محدود؟
من که شاتل میگیرو اگه محدود بشه چون سرویس شبانه رایگان ونا محدود داره که میتونم باهاش دانلودامو بکنم
نامحدود نباشه مخابرات فاتحش خوندست
امروز هم من این خبر رو دیدم. واقعا یعنی قراره سرویس نامحدود رو بردارن؟ خیلی خیلی بد میشه. خب ما چکار باید بکنیم؟
یه سوال هم دارم. البته احتمالا نمیشه اما خب می پرسم.
مایی که مستاجر هستیم و خونمون رو عوض می کنیم، نمی تونیم تو خونه جدید رفتیم بریم مخابرات و اینترنت رو از اون خط قبلی به خط جدید انتقال بدیم؟ راهی نداره یعنی؟ آخه بعضی جاها پورت خالی ندارن و باید کلی صبر کرد.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط به اسم خودتون باشه می تونید انتقال بدید در غیر این صورت خیر .
ببنید دوستان نامحدود قبلی ها 100% تا یک سال قراردادی که با مخابرات دارید پا بر جا می مونه البته اگه مخابرات محدود نکنه یا محدودیت دانلود نزاره برای نامحدود ها مثل شرکت های pap در این صورت مجور به کوچ می شید البته به ضرر شرکت هست قطعا کسی بخواد محدود بگیره بهزیته گزینه شرکت pap هست نه مخابرات احتمالا نامحدود بمونه با کمی تغیرات .
نا محدود باقی میمونه احتمالا اگه همون کاری که با شهرستان ها کردن با تهران هم انجام بدن، سرویس های نامحدودش دو برابر میشه حدودا قیمتش، مثلا 1مگ رو میدونم که قیمتش شده 70 80تومن
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
یه سوال دیگه.
شما تو باز کردن فیس----بوک مشکل پیدا نکردید؟ الان دو روزه که با کر--یو خیلی سخت باز میشه. همش باید ریفرش کنم.
ای بابا اینا هر چند وقت یه بار میان یه **ی می زنن
هرچند ممکنه واقعا هم اجراش کنن ولی همون طور که همه گفتن دیگه مخابرات مزیتی نداره مگه اینکه قیمتش مثلا از شرکت های دیگه برای بعضی کاربر ها به صرفه تر باشه ولی اگه واقعا هم یه خرده ارزون تر باشه من که مخابرات نمی مونم چون واقعا با این کارش توهین کرده به همه
ولی از حق که نگذریم واقعا این خبر با اون دهه مجانست داره :n09:
بعضی جا ها اصلا نامحدود نداره مثل مشهد , ببنید تهران مثل بازار های دیگه نیست حدود چند میلیون مشترک داره مخابرات با یک کار اشتباه ضرر های میلیاردی رو نمی شه جمع کرد .نقل قول:
شانس مارو باش اینترنت قبلیمو کنسل کردم بیام نامحدود مخابرات . حالا اینم برچیده شد. یعنی چی آخه.
کدوم کشوری اینترنتش حجمیه آخه که اینا همرو حجمی دارن میکنن؟ یادمه چن سال پیش مخابرات مثلا میخاست همه رو مجبور کنه که باید نامحدود بدن حالا الان ...:n03:
مچکراش کجان ؟ :n09:نقل قول:
به جای اینکه وضعیت رو بهتر کنن و این انحصار فضاحت بار زیرساخت و مخابرات رو حذف کنن ، دارن بدترش میکنن ! بعد اون آقای فلانی اومده میگه آره داریم پهنای باند رو نمیدونم n برابر میکنیم داریم کار میکنیم وضع بهتر میشه تحمل کنید ...
هر موقع وزیر می گه می خوایم سرعت رو ببریم بالا نتم تا چند روز قطع می شه :n02:نقل قول:
کلا حرف نزنن بهتره!
حالا ایین مردک گفته نامحدود رو کلا بر میدارن و یا اینکه نامحدود ککماکان هستش و حجمی هم در کنارشه. من الان نامحدود دو مگ دارم و ماهی نزدیک پونصد گگیگ دانلود دارم.
خیلی جا مخابرات حجمی شده .نقل قول:
شما سریع بگیر فعلا نامحدود هست تا یک سال بعد هم می تونی استفاده کنی .
واقعا قراره همه سرویسهای نامحدود حجمی بشن؟:n03:
العان چه ای اس پی های سرویس نامحدود میدن؟نقل قول:
دوستان یعنی از دهه زجر(فجر) دانلود نامحدود حجمی میشه؟:n14:پس باید برم پارس آنلاین:n27:
عزیز من خطم فیبره مجبورم از این مخابرات بگیرم. نامحدود هم نمیخوام. محدود پر سرعتو به نامحدود بی کیفیت صد در صد ترجیح میدمنقل قول:
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk
نامحدود مشترکین قبلی هست اگه تغیری ندن !
مشترکین جدید هم نامحدود احتمالا میدن ولی با تغیرات در قیمت سرعت و حجم دانلود .
سلام سرعت دانلود نامحدود مخابرات از لحاظ سایت داخلی و خارجی چطوری هست ؟
الان مخابرات سرویس نامحدود میفروشه یا اینکه حجمی شده ؟
بعد از کلی کلافات دیروز سرویس و گرفتم سرعت 512 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه میگن همه سرویسها حجمی میشه بدون استثنانقل قول:
نقل قول:منظور اکثر اونهایی هست که امکانش رو دارن و میتونن ISP شون رو عوض کنن در صورتیکه بخوان از سرویسهای حجمی استفاده کنن. اصولاً کسی که کارش با یکی 2 گیگ راه میوفته زیاد نباید براش فرقی کنه که از مخابرات سوریس داره یا از جای دیگه! ولی شما که هیچ گزینه ایی دیگه ندارید خوب مسلمه در هر صورت باید از مخابرات سرویس بگیرید!نقل قول:
محمدرضا بیدخام در گفت وگو با فارس تاکید کرد: سرویس مشترکان قدیمی که از نوع نامحدود است، تغییری نخواهند کرد.نقل قول:
من 512 نامحدود دارم ریت رو 2 مگ بسته شده تو مودم
ولی سرعت همون 60 کیلوه
نمیشه بیشترش کرد؟:n02:
کدوم مرکز مخابراتی ؟ آخرش چی هست @tct چند هست ؟نقل قول:
شهرستانم...
گفتن تغییری نمیکنه نا محدود ها ....البته از شب تاصبح کلی تغییر نظر هست....
تا کی ؟برای همیشه تغیر نمیکنه؟نقل قول:
عجب سوالی !نقل قول:
دوست من اسپمر خوبی نیستی ها :n02:نقل قول:
تغیر به منظور بر نداشتن نامحدود هست ولی می شه ویرایش کرد به این معنی که مثلا سرعت کم کرد یا هزار کار دیگه یوزر فراری داد به سمت حجمی در ایران چیزی عادی هست .
درسته چون من اصلا اسپمر نیستمنقل قول:
ولی شما خیلی حرفه ای هستین توی اسپم کردن:n02:
پس در ظاهر برداشته نمیشه نامحدود
سلام دوستان
یکی از اقوام می خوان از مخابرات اینترنت بگیرن
الان سرویس نامحدود میدن؟یا کلا حجمی شده؟
یک سوال برام پیش اومده،
من روت هایی که رو مخابرات گرفتم یک مسیر آزبایجان بود و یکی هم عمان .
شما تا الان روت دیگه ای روی مخابرات دیدید ؟!
هنوز بر قراره.نقل قول:
هند و هلند رو من داشتم البته اینها که نگاه کردم حدود 5-6 مسر فعال هستنقل قول:
روت ها به منطقه مخابراتی هم ربط داره مثلا tct6 همش رو هند میچرخه ولی tct4 روتاش ۴ ۵ تاس که یکیش دلتانقل قول:
من خبر خبرگذاری فارس رو خوندم.
گفته نامحدود برداشته میشه و فقط سرویس نامحدود قدیمیها می مونه. خیلی بد شده. یعنی علنا مایی که مستاجر هستیم و خونمون رو عوض می کنیم باید محدود بگیریم در آینده.
بینم دوستان شرکت های دیگه نامحدود نمیدن؟ خب آدم بخواد دیگه از مخابرات سرویس نگیره باید چکار کنه؟
تا کی برقراره؟نقل قول:
اینا می خوان از شاتل انصراف بدن برن مخابرات
یهو حجمی نشه تو همین چند روز؟
اینا هم فکر کردن چه سرویسی دارن میدن که میخوان حجمیش کنن مورچه چیه که ....
راه حل اون هایی که میخوان زیاد دانلود کنن شاتله ..شب ها نا محدوده تو همون 7 ساعت میشه چند برابر اینترنت مخابرات دانلود کرد ..خودشونم میدونن که یوزراشون بخاطر نامحدود بودنشونه پس ور نمیدارن هیچوقت..
الان تو سایت مخابرات هم حجمی و هم نامحدود دارن ثبت نام میکنند.
Sent from my iPhone using Tapatalk