با شماره 1543 تماس بگیرید. البته تا زمانی که قیمت ها تصویب بشه بهتر صبر کنید
چون در قسمت فروش هنوز رایگان شبانه وجود ندارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تمام سرویس ها همین طوره هنوز هیچی معلوم نیست
Printable View
با شماره 1543 تماس بگیرید. البته تا زمانی که قیمت ها تصویب بشه بهتر صبر کنید
چون در قسمت فروش هنوز رایگان شبانه وجود ندارد
برای تمام سرویس ها همین طوره هنوز هیچی معلوم نیست
شما این 2 مگ،3 ماهه چند گرفتید؟؟سرعت دانلود روی چنده؟؟نقل قول:
اینم از آخرین وضعیت شکایت ما:
با سلام احتراما در خصوص شكايت مطرح شده و بررسي كارشناس و اعلام نرمال بودن وضعيت سرويس ارائه شده و لازم بذكر است كه افت سرعت شبانه به علت 1 به 8 بودن سرويس دريافتي و ترافيك دانلود بالاي ساير مشتركين مي باشد. :n04:
جطور به اینا حالی کنیم سرعت شبانه محدود شده!!؟؟ :n27:
مردم کسی از این اینترنت لایزر خبر داره چجوریاس؟؟؟قیمت هاش بصرفه اس!4 مگ 2 گیگ 20 تومن.
نمایندگیش مرکزیه، رفتم طرف خودش از تعرفه ها خبر نداشت همزمان نمایندگی اینترنت هم آرا هم بود، دیدم تعرفه ها رو نمیدونه وای به حال وقتی که مشکلی داشته باشی، تصمیم گرفتم نگیرم :))))
:n09:دانلود شبانه رایگان داره؟؟نقل قول:
خدایی نگاه تعرفه های مخابرات مازندران بکنین!:n04:نقل قول:
خدایی دیگه شکایت هم بکنیم،عین خیالشان نیست!!:n38:
دوستانی که وایرلس حسابر دارن شبانه برگشته ......میشه یه توضیح در مورد سرعت دانلود روزانه و شبانه (رایگان) بدید ؟؟؟؟؟
من از خونمون دکل وایرلس با چشم معلومه نزدیکیم به دکل الهیه هستیم
به نظرتون سرعت روزانه تا 2 مگ میره ؟؟
شبانه تا 1 مگ ؟؟؟؟
سلام از حسابگر برای عدم تخلیه خط به ۱۹۵ شکایت کردم.گفتن توی سامانه اسم شرکت ثبت نشده وباید اسم شرکت مادر رو بگی.کسی اسمشرکت مادر بلده؟و چطوری شکایت کنم؟ممنون
شکایت کجا بود!!دیگه رسیدگی نمیکنن!!الان دوباره شکایت کردم برای سرعت پایین و دانلود شبانه،هر بار میگن سرعتت خوبه!دوبار هم تجدید نظر کردم!!
اینم از این!!هنوز هم هیچ خبری نیست!
مودم 3g دست دوم سراغ ندارید؟؟
عجب جوابی داده. من تو متن شکایت گفتم حجم شبانه رایگانم تموم شده. این الاغ بازم ساز خودش رو زده که سرعت ساعت رایگان یک به هشته.
نقل قول:
داداش این ادامه کندی سرعت بعد ساعت 7 منم دارم و تا خاموش روشن نکنم مودمو درست نمیشه . هر جا رو بگی زنگ زدم بلاخره بهترین جواب رو گرفتم :
بله مشکل بوجود اومده نامه دادیم تهران گفتن که درستش میکنن سرعت شبانه رو و احتمالا جواب نامه مثبت باشه و درست میشه اگرم جواب نامه منفی باشه هیچ کاری نمیشه کرد مشکل از کرمانشاه نیست
آره،آدم نفهمیه!داخل پرسش و پاسخ گفتم جریان اینه و دوبار شکایت کردم،گفت که به 195 تماس بگیرم.شکایت قبلی هم سرخود نوشته بود مشکلی نیست!به 2020 هم زنگ میزنم میگه باید بیشتر باشه!!نقل قول:
آره،اینترنت مخابرات بیشتر شهرها اینجور شده!نقل قول:
هیچ شرکتی پورت خالی نداره تو مرکز امام چه گلی بگیرم سرم
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
دوستان از 3g ایرانسل با چه سرعتی دانلود میکنید؟؟دیشب برای من 100 تا 200 بود!:n27:
(هرچند اینجا کسی نیست و فقط خودمم:n29:)
3جی چند وقت پیش تست کردم بین 20تا400 بود به خاطر ترافیک بالای دکلی بود که سیگنال می گرفتمنقل قول:
4جی تست میزارن روی 10 مگه سرعت!توی کفشم!مودمش هم ارزان نیست،120 تا 180!نقل قول:
تست 3g همراه اول!:n29:
اون از مخابرات ،اون هم از ایرانسل،اینم از همراه اول!!!یعنی کلن شانس ندارم!:n34:
اینم از دانلود 3g همراه اول ما!مردم با سرعت 10 مگ دانلود میکنن!
من80مگ هم دیدم بستگی به منطقه شما دارهنقل قول:
کافو هستیم.شما 4g داخل کرمانشاه تست کردید؟نقل قول:
بله تست کردمنقل قول:
من خودم با 3g ایرانسل تو شریعتی با طرح های ساعت رایگانش بین 200 تا 800 کیلوبایت دانلود میکنمنقل قول:
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
3g ارزش نداره،هم ایرانسل و هم همراه اول تست کردم،برای منم بین 100 تا 200 میشد!باید بریم سراغ 4g.کل فایلهام دارن پاک میشن.نقل قول:
نقل قول:
با سلام ، شرکت های مادر پیشگامان و رهام داتک است .
لطفا برای تخلیه سریع تر خطوط با شماره 1543 داخلی 16 تماس بگیرید .
دوستان لطفا اگه در مورد وضعیت اینترنت شبانه شرکتای دیگه از جمله آسیاتک خبری دارید یا اگه کسی رو میشناسید که اطلاعاتی داره، بپرسید به ما هم بگیم شاید از دست مخابرات خلاص شدیم.
با سلام خدمت دوستان
در جهت شفاف سازی بعضی از مشکلات لازم می دانم که توضیحاتی را خدمت کاربران عزیز ارائه بدم .
متاسفانه سالهاست که نه تنها شرکت حسابگر ( تک نت ) بلکه تمام شرکت های اینترنتی در سطح استان کرمانشاه ، به دلیل عدم ارائه خدمات پایه و اولیه ، شدیدا با مخابرات درگیر هستیم ، تا جایی که در بعضی اوقات به درگیری شدید بین همکاران ما و مخابرات منجر شده ، تا جایی که در مرکز مخابراتی بعثت ( ضعیف ترین و بد ترین مرکز مخابرات کرمانشاه ) با شرکت های اینترنتی لج افتاده و عملیات رانژه را گاها تا 1 ماه به تاخیر می اندازند .
در اینجا اصلا قصد تخریب شرکت های همکار را ندارم ، چون وجود رقابت باعث توسعه کار خواهد شد ، اما اینترنت ADSL مخابرات هر ساله توسط مناقصه به یک شرکت واگذار خواهد شد با پهنای باند ثابت ، و شرکت برنده شده در مناقصه چون یک پهنای باند ثابت را دریافت کرده و مجبور شده برای برنده شدن پایین ترین قیمت را بدهد ، پس لزومی در کار نیست که بخواهد پهنای باند خود را بی دلیل پر کند و دست به اعمال خارج از اصول کاری می زند ، اما سایر شرکت های اینترنتی خصوصی ، چون مبنای سود دهی ، مصرف بیشتر حجم است و هرچه کاربر حجم بیشتری مصرف کند فروش شرکت بیشتر خواهد شد ، پهنای باند هر کاربر را محدود نمی کند تا کاربر آزادی بیشتری در استفاده داشته باشد .
اما متاسفانه در این راه ، مخابرات نه تنها ساده ترین وظیفه خود را که رانژه کردن خطوط اینترنت است را انجام نمی دهد ، بلکه به نحوه احسنت در این راه سنگ اندازی می کند . از جمله انحصاری کردن ارائه اینترنت بر روی خطوط فیبر نوری و ضعیف بودن کیفیت خطوط تلفن که منجر به قطعی های مکرر کاربران می شود .
از این رو شرکت حسابگر ( تک نت ) لازم می داند ، از تمام کاربران ، چه کاربران این شرکت ، چه کاربران سایر شرکت های همکار ، که در دریافت اینترنت با کیفیت دچار مشکل شده اند عمیقا پوزش بخواهد و اعلام کند تمام مشکلات پیش آمده از حیطه اختیارات و توان این شرکت خارج بوده و کیفیت اصلی اینترنت هایADSL شرکت حسابگر و شرکت های همکار ( شرکت های خصوصی ) را می توان از کاربرانی پرسید که در مرکز مخابرات ولیعصر قرار دارند . ( مرکز ولیعصر جزء مراکز مخابراتی نمونه می باشد ، چه از لحاظ زیرساخت و کیفیت خطوط و چه از لحاظ کارکنان )
لذا شرکت حسابگر با نامی جدید و برندی جدید به عنوان اولین شرکت غیر تهرانی وارد عرصه کشوری شده و تنها شرکت اینترنتی در کشور می باشد که دفتر مرکزی آن در تهران قرار ندارد .
شرکت حسابگر با برند جدید تک نت taknet.ir مفتخر است در جهت ارائه اینترنت با کیفیت و حذف کامل سد بزرگ مخابرات در ارائه اینترنت با کیفیت به مشترک ، اینترنت وایرلس را ارائه کند .
هر چند شرکت های دیگری در تهران این پروژه را استارت زده اند ، شرکت تک نت آغازگر این سرویس در استان کرمانشاه می باشد .
لازم به توضیح است این سرویس با سایر سرویس های وایرلس همچون مبین نت mobinnet.ir و یا وایمکس ایرانسل wimax.irancell.ir و یا فورجی های وب hiweb.ir تفاوت دارد و فناوری جدید و نوین و کاملا اختصاصی را در اختیار دارد ، به گونه ای که در این بستر در سرویس های خانگی تا سرعت 16 مگابیت واقعی و سرویس های اداری تا سرعت 256 مگابیت واقعی قابل دریافت است .
شرکت همکار دیگری هم آغاز به عرضه این سرویس در استان کرمانشاه کرده است که عدم ورود این شرکت ( جهان باختر mjbt.ir ) به ارائه اینترنت ADSL ، نشان دهنده عدم کفایت مخابرات در مدیریت زیرساخت شهر عزیزمان کرمانشاه است .
امید است که سایر شرکت های همکار در کنار شرکت تک نت و جهان باختر به سمت حذف کامل مخابرات ، حرکت کنند تا بتوانند رضایت کامل مشتریان را کسب نمایند .
بار دیگر ، تیم فنی شرکت تک نت از مشکلات پیش آمده برای کاربران پوزش می خواهد و امید است از این پس بتوانیم بهترین خدمات را به مشترکین ارائه نماییم .
بنده در شرکت تک نت در بخش وایرلس ، آماده رفع هرگونه مشکلات کاربران وایرلس را دارم . و کاربران گرامی می توانند مشکلات خود را در همین تاپیک مطرح نمایند و همچنین شماره تماس خود را به صورت پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید تا برای رفع مشکل با شما تماس بگیرم و خود شما نتیجه را همین جا اعلام نمایید .
با تشکر ویژه - کارشناس فنی وایرلس تک نت
دردت بخوره تو سر کارمندای مخابرات.
کسیاینجا از حسابگر سرویس داره؟؟
کیفیت روز و شب چطور هست>؟
مخابرات سرویس جدید اضافه کرده!
خرید ترافیک هم ارزان شده!!5 گیگ 10 تومن،قبلا 14 بود
در کل قیمت سرویس ها هم کاهش پیدا کرده :n19:
1 ماهه 4 مگ،6 گیگ،20 تومن
اقا این قضیه هشت مگ غیر حجمی چیه ؟ 8 مگ غیر حجمی 50 گیگ صد هزار تومن
همون نامحدوده ؟؟؟؟
خوب بعد 50 گیگ سرعت حدودا میاد رو چند به نظرتون ؟
برای 1 ماه 100 تومن بدی!ولی 50 گیگ غیر حجمی خیلی جالبه،معلوم نیست چیه،فکر کنم فقط همون 50 گیگو برای یک ماه داری!!!همون یک ماهه 12 گیگ بگیر،یه تست کن ببین چطوره.نقل قول:
دوستان کسی دیشب دانلود شبانه داشت؟؟چطور بود؟خوب شده بود؟
دوستان لطفا اگه کسی اطلاعی داره بگه این "غیر حجمی" یعنی چی اصلا؟ مثلا یه مگ 17 گیگ غیر حجمی رو معنی کنین واسه من؟ نامحدود نیست؟ نامحدوده؟ اگه نامحدوده اون 17 گیگ چیه دیگه؟
پ. ن: خدمت دوستی که کارشناس حسابگر بو هم عرض کنم که ما به عنوان مصرف کننده در آخر اصلا برامون مهم نیست که از چه شرکتی سرویس بگیریم، ما قیمت کمتر و حجم بیشتر میخایم. خیلی ها هم که با مخابرات موندن فقط به خاطر دانلود رایگان شبانشه.
نقل قول:نقل قول:آقا این آوتارت رو عوض کن قبلیت بهتر بود. این چیه گذاشتی. جدا هر فروم دیگه بود تذکر میگرفتی روش. روان واسمون نذاشتی اعصابمون رو به هم ریختنقل قول:
همون باب اسفنجی رو بذار همیشه داشتی خیلی خوب بود
قیمت کمتر حجم بیشتر فقط نیست کیفیت مهم تره. قیمت کمتر حجم بیشتر میشد های وب قبل تغیر قیمت ها که من دارم ولی متاسفانه کیفیت به شدت پایینه یعنی طول روز واقعا مخابرات برام بهتر بود دلیل رفتن من از مخابرات اون خطاهای پورت ارور و گند به شبانه بود. رفتم آسیاتک شبانه خدا ولی وبگردی تعطیل و های وب هم صرفا قابل تحمل بود با گیگ ارزون که اینم الان تو قیمت گند زدهنقل قول:
کیفیت خیلی مهم تره
در مورد پلن های غیر حجمی که براش حجم زدن :n08::n08::n08:
خب شرکت به شرکت فرق داره. من فروردین که آخرین ماه مخابراتم بود سرویس 4مگ (فکر کنم 40 گیگ حجم طلایی)نامحدود رو گرفتم نزدیک 90 در اومد برام. اون حجم طلایی رو با سرعت 4 مگ بود بعد اون حجم شد 1 مگ. تا سرویس تموم شد همونقدر موندم نیمدونم چقدر حجم مصرف میکردی باز کمتر میشد البته مخابرات بعیده ازش 3 پله داشته باشه واسه این چیزا. حالا جالب این بود خود پشتیبان میگفت حجم طلایی تموم شه میشی 256 ولی خب من شدم 1 مگ!!!(رفیقمم همین بود) نتیجه اینکه با تست مشخص میشه خود پشتیبانی هم نمیدونه چه میکنه
این مخابرات بود ولی شرکت های دیگه مثل پارس شاتل و ... بعد اون حجم طلایی که پله هاش رو توضیح دادند تو سایتشون سرعتت رو ثابت میکنند روی 16 کیلو که عملا مجبور شی سرویس جدید بخری
نتیجه نهایی باید خرید و تست کرد
کسی حسابگر داره در مورد کیفیت بگه؟؟
نگیری بهترهنقل قول:
دوستان کسی مودم 4G دسته دوم سراغ نداره؟؟؟
داخل سایت ها هم میگردم گران میگن!مودم نو خودش 115 تومنه ،دسته دوم میگن 90 تومن! :n04:
کسی از این سرویس های جدید مخابرات نگرفته؟؟شبانه تست نکردید؟
گیر بیاد خبرت می کنمنقل قول:
همین حالا تست کردم شبانه مضخرف زیر40 کیلو بیت