پینگ و سرعت فعلا خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پینگ و سرعت فعلا خوبه
چه سرویسی استفاده میکنی دادا؟نقل قول:
واسه من که باز هم ترکیده
هی میگن پهنای باند مخابرات میخواد بده
دیگه حالم از این جمله داره بهم میخوره
دوست عزیز نمیدونم نوسان داری یا در طول روز سرعتت افتضاح شده و اینکه از کینقل قول:
چون منم از اول رمضان نوسان داشتم و سرعت شبانه به 5 هم نمیرسید ولی درست شده الان
البته شبانه همچنان افتضاحه :41:
نقل قول:
10 دقیقه مونده به 8 ؟
خوب دانلود رایگان که 1 تا 6 صبح هست و در برخی مناطق 12:30 تا 7 صبح
اونوقت 30 مگابایت دانلود رایگان حساب شده ؟ فکر کنم 30 مگابایت از حجمت کم شده درسته ؟
والا سرعت من هم گاهی اوقات ریپ میزنه اما اغلب بالای 70 ست اما پینگم افتضاح یعنی باورکن من با گوگل 160 با یاهو 140 و با تست سرعت 110 هم میرفت اما الان بهترین حالت 280 :2:نقل قول:
فکر کنم واسه استان فارس بد نباشه تو تاپیکش که خوندم استان فارسی ها مثل اینکه راضی بودن باید یه تستی بکنم ببینم چه جوریه اگه خوب نبود که بر میگردم همین جانقل قول:
نقل قول:
2- یعنی میشه از کسایی که توی اون محل هستند پرسید؟شما خبر ندارید واسه اون محل ( حدود تهران کلینیک) چی خوبه؟
+ من اصفهان صبا دارم و راضی ام فقط این ریز مصرفش که با 12 ساعت تاخیر توی سایت کیلوبایت باقی مانده رو میزنه خیلی رو اعصابه چندین بار پنجشنبه عصر ها منو بد بخت کرده - کلا نمی دونم احساس می کنم زود ترافیکم تموم میشه نسبت به قبل ماله سایت هاس؟؟ سیستم ها عوض شده؟
3- تعرفه ها رو کجا می شه دید؟
4- ختما مودم خودشون رو باید بگیرم؟؟
5- این پینگ چیه؟
مرسی که تحمل می کنید
سلام حامدنقل قول:
عکس میذارم بدون توضیح
شرمنده من تبریز هستمنقل قول:
از دوستان تهرانی بپرس
راستی دووستان mtu مودم شما رو چنده ؟
مخصوصا دوستان تبریز بگند
تست ساعت 4:50
شبی که گذشت دانلود خوبی تونستیم انجام بدیم و سرعت خیلی خوب بود
جمع تبادل اطلاعات ما روی هم شد 2150 مگابایت
از ساعت 12:30 تا 7
---------- Post added at 06:07 AM ---------- Previous post was at 06:05 AM ----------
نه دیگه باگ ندارهنقل قول:
شما تا 10 دقیقه به 8 حدود 321 دقیقه کانکت بودی چیزی نزدیک به 5 ساعت و نیماین ترافیک رایگان هم که حساب شده برای ساعت قبل از 6 بوده
دیشب افتضاح بود . کلاً زیر 600 مگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
حامد جون مگه ترفند تا ساعت 6:59 نیست ؟ تازه اگر هم دی سی نشیم از 6به بعد رو کم می کنه . پس اینجا چه طوری پیوسته تا 7:52 وصل بوده و جز 0.04 بقیه رو رایگان انداخته ؟!
دوستان دیشب خوب دانلود کردم:46:
تا چند وقت پيش زيره 4گيگ شاكي ميشدي الان به 3 گيگ قانع شدي:31:نقل قول:
من خيلي وقته شبا تست نكردم ولي روزا خدارو شكر خوبه.
امین جان با این وضعیت سرعت و نسبت به روزهای قبل که افت سرعت داشتم فعلا خوبه وگرنه من میگم بازهم خرابه:2:نقل قول:
از دوستان اگه کسی دوست داشت Tracert با دو سرور 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بزارن
4.2.2.4
8.8.8.8
بله درسته تا 6:59 رایگان هست البته در برخی مناطق و اگر دی سی نشی از 7 به بعد رو کم میکنه نه از 6 به بعد (بازم منطقه به منطقه فرق داره)نقل قول:
ایشون تا 7:52 کانکت بوده ولی از 6 به بعد دیگه دانلود نداشته و اون 0.04 که از ترافیک کم کرده بابت سند و رسیوی بوده که برای برقراری ارتباط لازمه
نقل قول:
من چرا هرچی میزنم تایم اوت میده؟
نکته4نقل قول:
دیرتر از ساعت 6:59 دیسکانکت نکنید زیرا دراینصورت بین ساعت 6 تا 6:59 رایگان نخواهد بود واز حجم شما کسر خواهد شد.
پس اینی که نوشتین اشتباهه و درستش اینه که اگه بعد از 6:59 هم دیسکانکت بشیم 6تا7 رو کم نمی کنه .
هرچند اینطوری نیست و اکثر جاها بعد از 6:59 دیسکانکت بشی از 6 تا 6:59 رو هم کم می کنه .
معلوم نیست چه جوریه من چند شب پیش دانلود نداشتم از 12:15 وصل بودم بعد از 1 دی سی شدم و رفتم دیدم 12:15 تا 1:00 رو هم رایگان زده .
نقل قول:
نه دیگه اشتباه برداشت نکن
البته اونجا یکم کامل توضیح داده نشده
منظور این بوده اگر بعد از 6:59 دیسکانکت کردی به شرطی که بین 6 تا 6:59 دانلود انجام داده باشی حجم مصرفی بین 6 تا 6:59 از شما کسر خواهد شد و اگر شما بعد از ساعت 7 هم دیسکانکت کنی و بین ساعت 6 تا 6:59 دانلودی انجام نداده باشی ترافیکی از شما کم نمیشه
این ADSL با دایال اپ چه تفاوتی داره ؟!
:2:
من پارس کار نکردمنقل قول:
دیشب هم عروسی بودم حتی 1 مگ دان نکردم
وقتی اومدم خونه یه سر زدم و نتونستم حتی سرعت دانلودو تست کنم
به نظر میرسه پارس باگهای عجیب زیادی داره
حالا موضوع اینه که مودم من همیشه ان هست چرا مثلا اینطوری و عجیب تایم میزنه ؟
مثلا اون 30 مگ را میتونست بزنه در ساعت 5 و مدت کانکت 1 ساعت .....
اینطوری که زده اصلا نمیشه مدیریت کرد
چون تو 5 ساعت من از کجا بدونم 30 مگ که تو چند دقیقه دانلود میشه متعلق به کدوم ساعته ؟
بعد دانلود رایگان
اونطور که من فهمیدم 1 تا 6 قانونیشه
ولی اگه مودم تا 8 اینا ریست نشده تا 6:59 رایگان محسوب میشه درسته ؟
بعد MTU شما چنده ؟
مال من الان 1300 هست
1350 هم موقع کانفیگ مودم پینهاد شد یه بار
یه بار هم 1485 فکر کنم چنین چیزی گذاشتم شاید هم 1480
هیچی دعا به جون دایلاپنقل قول:
منم همین طور.چرا؟نقل قول:
نمیدونم ماله من هرچی میزنم راحت میاره؟نقل قول:
حساب و کتاب پارس آنلاین از زمان اتصال تا زمان قطع ارتباط هست و دیگه اینو نمیشه کاریش کرد که گفت مثلا بین 5 تا 5:10 شما 20 مگابایت دانلود داشتی و بین 6 تا 6:30 شما 300 مگابایت دریافت داشتینقل قول:
1 تا 6 که هیچ مشکلی نداره و قانون ارس آنلاین هم همینه ولی در برخی مناطق 12:30 تا 7 رایگان میندازه که نباید حداکثر ریسک رو کرد چون تایم زمانی سرور پارس انلاین با سیستم شما بلاخره تفاوت داره و بهتره 12:32 تا 6:58 دانلود رو انجام داد (به شرط دقیق بودن ساعت سیستم) ، دیسکانکت شدن هم فقط بین 12:32 تا 1 مهمه و الا شما ساعت 3 دیسکانکت شی مشکلی نداره و یا ساعت 6:45 هم همینطوره مشکلی ایجاد نمیکنه
اما در مورد مودم اینکه من مودم رو هیچوقت کانفیگ نمیکنم ، هر وقت سیستم عامل نصب میکنم همین پورت LANرو وصل میکنم و یک کانکشن میسازم و وصل میشه به اینترنت
تعرفه های نامحدود پارس انلاین هم اومد بیرون :31:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6473343&postcount=320
الحق که شاخ غول شکست :31:کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl
ماشالله پارس آنلاین نامحدودش رو ارایه کرد!!!!
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
آره ایول سرویس نامحدود 256 داره میده ماهی 14 تومن
البته باید دید که سرعت های اینگونه سرویس ها چطوره و بعد نظر داد که میصرفه یا نه
آقا به واحد پولی قیمت ها نگاه کند که چه سوتی داده پارس آنلاین!!!نقل قول:
من که سردرنیاوردم
اینا که ریاله
بعدم تفاوتی بین CRA-256 و هست ؟POL-256
نقل قول:
آره راس میگی سوتی داده در حد بنز
256 رو زده ماهی 1440 تومن : )))
بعد هم این تعرفه ها تو صفحه پروفایل من نیست من الان بخوام مثلا از این نامحدود ها انتخاب کنم باید برم خود نمایندگی ؟ انلاین نمیشه ثبت کرد ؟
این قیمتها واقعیه ؟؟؟؟؟ رفتم تو سایتش دیدم اینارو پرام ریخت !! ولی باید دید کیفیت چطوره ؟؟ اگر کیفیتش خوب باشه که میشه گفت جهش خوبی در ارتقا سرعت هست و من رو کمی امیدوار میکنه . البته چشمم اب نمیخوره !
گوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کر
بله برای اطلاعات تکمیلی برید به تاپیک هایی که در این مورد بحث شده... خیلی وقته قراره این تعرفه ها رو اضافه کنن (در واقع خیلی وقته که قانونش تصویب شده ولی...)
سوتی هم داده!! ریال و تومن رو اشتباه شده!
انلاین هم نمیشه خرید باید حضوری رفت
من فردا پس فردا میرم یکی بگیرم از نوع cra 512 فکر کنم اگر سرعت ها واقعی باشن دیگه حداقل 512 رو باید گرفت... هر کی هم میگیره لطفا تست کنه و همینجا اعلام کنه کیفیت سرویسش رو
من الان اس دادم به نمایندگیش که دوستمه ببینم تو سرویس های اونا اضافه شده یا نه
فکرکنم قضیه بو داره بگین چرا چون اگه ابلاغ شده که محدود رو بردارین پس چرا اینا هنوز رو سایت نگه داشتن خوب اگه سرعتشون با محدود فرقی نداره معلومه که همه حمله میکنن به نامحدود احتمال میدم اینا سرعت ها رو رو همون 128 و 256 و ... ببندن و اجازه ندن بیشتر از اون سرعتتون بالا بره...آخه من قبلا این بلاها سرم اومده بخاطر همین:13:
واقعا خبر توپی بود...ایـــول من فردا میرم 1 مگ رو واسه 3 ماه تمدیدش می کنم ! :26:
اوف.اینا چیه؟
چه خوبه اگه سرعتش گند نباشه.
من که میرم تو خط 512 ش.
ولی نوشته سرعت ارسال برای 512 همون256 هست
جالب شد! آقا ما رو هم در جریان بذارید!
این طرح رایگان با معرفی دوستان فقط مال تهرانه ؟ من چند نفر و معرفی کردم خبری نشدکد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_referral