سرعت هم ديشب با 512 حدود 10-15 بود........روز هاي قبلي بهتر بود سرعتمنقل قول:
جا به جا فرق داره پس حسرت نخورين
Printable View
سرعت هم ديشب با 512 حدود 10-15 بود........روز هاي قبلي بهتر بود سرعتمنقل قول:
جا به جا فرق داره پس حسرت نخورين
معلوم نیست دارن چی کار میکنن من هم تو تهران و هم کرج مبین استفاده می کنم . تو هر دوتا شهر مشکل قعطی زیاد شده .
سلام به همگی
دوستان پینگ بالای مبین نت رو نمیشه هیچ جوره کم کرد،هیچ راه حل عملی نداره،گرفتن آی پی استاتیک و ثابت کمکی تو کم کردن پینگ نمی کنه؟
نه دوست عزیز من مبین نت هم دارم. 1مگ. افتضاحه. پینگ 450.
اگر PCM یا فیبر نوری نیستید ADSL بگیرید. من پینگم در حال حاضر 144 هست.
متاسفانه pcm هستش،با اینکه 2mg دارم اما پینگش خنده داره حتی بیشتر از 512 که داشتم ،انگار ضریب اشتراک و تقسیم پهنای باند پینگ رو هم شامل می شه.کاش حداقل این پیغامو نمیداد
request timed out
جایی خوندم که مربوط به firewall وفعال بودنه آنتی ویروس هم ممکنه باشه ،تنظیمات مودم رو هم دستکاری کردم اما مشکل اساسی تر از ایناس.تقریبا تمام isp ها پینگشون بالاس.فک کردم آی پی ثابت شاید بهترش کنه که تاثیری نداره.
منم ديشب دو گيگ دانلود داشتم, احتمالا واسه خيلي ها قطع بوده ديشب كه سرعت ما خوب بوده, يا واقعا داشتن تعمير ميكردن كه سرويس ها بهتر بشه !
من يه مشكل اساسي دارم, شب ها اگه يه فايل بزارم دانلود شه سرعت پاييني ميده و در نهايت 30-40 ولي وقتي 5-6 تا فايل رو ميزارم 126 ثابت ميده !
از سرور هايي هم كه دانلود ميكنم نيست, چون لينك مستقيم و مديافاير و آپلودباز هستن. ولي در ساعات روزانه از همين سرورها با سرعت كامل دانلود ميكنم.
الان دقیقا سه روزه که مبین دزد یک دقیقه وصله، یک دقیقه قطعه.
دوستان خواهش میکنم وجدانا کسی رو راهنمایی و ترغیب برای خرید سرویس از این شرکت دزد و کلاه بردار نکنید. من نمیدونم دوستانی که وارد این تاپیک میشن و حجم این تاپیک رو میبینند با خودشون فکر نمیکنن که اگر این شرکت کارش خوبه پس چرا اینهمه صفحه تاپیک داره؟ چرا هر روز چند صفحه به صفحات این تاپیک اضافه میشه؟ خواهش میکنم حداقل ده صفحه ی این تاپیک رو بخونید بعد تصمیم بگیرید برای خرید. از ساعت 11 دیشب تا همین الان سرویس مبین بلا استفاده است و هیچ توجیهی براش وجود نداره. خواهش میکنم بیشتر فکر کنید.
متاسفانه شرکت داتک مودم منو برای تبدیل پشتیبانی نمیکنه وگر نه همین امروز داتکی میشدم .
دوست نازنین من این موردو کاملا فراموش کن. حدود دو ساله که مبین دارم و هیچ مورد مثبتی در روند فعالیتهاش دیده نشده (البته اگه فارسی شدن نصفه نیمه ی کنترل حساب رو فعالیت مثبت به حساب بیاریم خب این هست )نقل قول:
يا واقعا داشتن تعمير ميكردن كه سرويس ها بهتر بشه !
سلام
گوش شیطون کر، هفت قرآن به میون، مث این که تهران درست شد! :دی
با 5 تا آنتن - 1 مگابیت - سرعت بین 110 تا 130 متغیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم اگه مبین بده خوب چرا از یه شرکت دیگه نمیگیریدنقل قول:
بدی سرعت برای چندین نفر دلیل بر آشغال بودن یه شرکت نیست
همونطور که دوستان گفتن و همه میدونیم کل isp های موجود در ایران وضعیتشون همینه ( تقصیر اونا هم نیست البته! )
تو کل تاپیک های اینجا همه نا راضی هستن
ولی هر شرکتی خصوصیات خودشو داره
اگه کسایی که راضی هستن هم میومدن اینجا مطمئنا وضعیت فرق میکرد
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
نه انگار راس راسکی یه خبرایی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا کنه شبانه ش هم تفاوتی کرده باشه
من امروز مودم دوستم رو اوردم خونمون وصل کردم ....... حدودا 5 ساعت دستم بود ........ 1 مگ سرعت دانلود 180 الی 200 باورم نمیشه !!! تو این 5 ساعت سرعتش از دانلودش از 160 پایین تر نمیرفت .......... انتن هم تا اخر پر نشون میداد...... فقط موندم اوضاع یزد چطوره چون می خوام بخرم ببرم اونجا ...........
من هم همین حالا دارم با سرعت 120-150 دان می کنیم سرعتم 512 از اهواز واقعا تعجب کردم
شنیدم برا مهر قراره تعرفه های جدید بده ،راسته؟یا شایعه اس.من نمی دونم این تعرفه هاش چقدر کارشناسی شده اس ،اما به نظر خیلی غیرمنطقی میاد.مثلا اگه ترافیک دو گیگ بگیری با شش ماه یا یکسالش فرقی نداره،همه شرکتها از 10 تا 30 درصد تخفیف میدن/
12 هزار تومن برا یک گیگ واقعا زیاده.چیزی نزدیک و یا بیشتر از دو برابر.تا میای تکون بخوری میبینی مثله چی داره حجم کم میکنه،حتی برا وبگردی .کار ما شده حجم خریدن و پرداخت آنلاین:13:
با سلام،با هزار بدبختی تونستم رضایتشونو جلب کنم تا سرویس 1 مگ رو بدن بهم ولی من فکر کردم تمام منطقه تحت پوششه ولی از شانس بد من افتادم اینجا تو عکس بین اینا :دی
به نظر دوستان اگه مودم بیرونی بگیرم مشکلی نداره؟(ساختمون بلند هم زیاد نیست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20 دقيقه از 2 گذشته و سرعت من همچنان مثه روزانه ست و افتي نداشته به اون شكل . در مورد تعرفه ها هم معمولا همه ي شركت ها واسه هر فصل يه تغييراتي ميدن. اميدوارم حجم هر گيگابيت اضافه كاهش پيدا كنه حداقل !
قبل ساعت ۲ باید مودمو بکشی بعد ساعت ۲ بزنی که شبانه فعال بشه ؟نقل قول:
شما کجایین ؟
قبلا مشکل داشتین که الان خوب شده ؟
با چه سرویسی چه سرعت دانلودی دارین الان و کدوم مودم ؟
ممنون
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
اگه تو نقشه پوشش بیرونی در محل زندگی شما باشه میتونید مودم فضای باز بگیرید در غیر این صورت فکر نمیکنم آنتن داشته باشیدنقل قول:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
نمیدونم چرا سرعت دوباره امده پایین . دوستان شما هم این مشکلو دارین ؟
مرگ بر مبین نت آشغال
نه نيازي به خاموش و روشن كردن مودم نيست. از دو به بعد حجم كم نميكنه, البته 5 دقيقه از ساعت رسمي عقب تر هست مبين نت.نقل قول:
من اهوازم, الان نزديك به 3 ماهه 1 مگ گرفتم, تقريبا به جز ماه رمضون كه افتضاح بود, سرعت شبانه ام خوب بوده و حداقل شب ها 1 گيگ دانلود داشتم ولي معمولا 1.5 گيگ به بالا ميگيرم. روز ها هم معمولا مشكلي ندارم. سرعت دانلود هم 130 . البته همه ي اين ها به منطقه بستگي داره.
تا اونجا كه من خوندم صفحات تايپيك رو, شما براي دانلود شبانه ميخواي مبين نت بگيري و الانم ايرانسل داري . به نظر من اگه پول اضافه داري اين ريسك رو بكن شايد سرعت شبانه ات خوب باشه.
روزه شک دار نگیر بگو بیان هر دو رو واست تست کنننقل قول:
چشمنخوره وضعیت دانولد دیشب هم خوب بود همون 2 گیگ بیشتر نشد
سلام
از تهران کسی هست مودم وایرلس موبین نت بفروشه؟
لطفا مدل مودم رو همینجا بگه و بعد پخ بزنه
مرسی
آقا تست نکرده پول نده. من از پوشش بیرونی هم هزار متر فاصله دارم، ولی دارم از مودم داخلی استفاده می کنم. حتماً اول مودم داخلی رو تست کن که بیخود 200 تومن واسه مودم بیرونی هدر ندی.نقل قول:
بازم مبین نت توساعت رایگان حجم کم کرده ولی ساعت اون را تغییر داده از دوستان برای کسی این اتفاق افتاده ؟
[QUOTE=seetherali;7225150]نه نيازي به خاموش و روشن كردن مودم نيست. از دو به بعد حجم كم نميكنه, البته 5 دقيقه از ساعت رسمي عقب تر هست مبين نت.
من اهوازم, الان نزديك به 3 ماهه 1 مگ گرفتم, تقريبا به جز ماه رمضون كه افتضاح بود, سرعت شبانه ام خوب بوده و حداقل شب ها 1 گيگ دانلود داشتم ولي معمولا 1.5 گيگ به بالا ميگيرم. روز ها هم معمولا مشكلي ندارم. سرعت دانلود هم 130 . البته همه ي اين ها به منطقه بستگي داره.
به نظرتون من که خونم زیتونه و یه چند ماهی هم ساوه می خوام برم بمونم و برگردم وایمکس خوبه ؟الیته من زیاد تو کار دانلود نیستم!!میشه زنگه بزنی نمایندگیش بگی که فلان منطقه را شما پوشش میدید توی شهر فلان؟
[QUOTE=Shr776;7225372]صد در صد وايمكس براي كسايي كه جابه جا ميشن عاليه . به نظر من اگه دانلود برات مهم نيست, ايرانسل بگير چون آنتن دهيش خيلي بهتره از مبين نت . ايرانسل توي كوروش و كيانپارس خط هاي مودمش فول ميشن. اما مبين نت بهترين جاي خونه بزاري و شانس هم داشته باشي سه خط .نقل قول:
زيتون رو كه حتما پوشش ميدن, اتفاقا نمايندگي مبين نت فلكه چيتاست.
مشکل اینجاست که ساوه را ایرانسل پوشش نمیده.البته برای یه مقطع خاص ساوه خواهم بود.و مهم اینه که قطعی اینا نداشته باشم که اعصابم بهم بریزه
پس بهترين گزينه مبين نته. اگه آنتن بده خيلي هم بد نيس, اكثر بچه هاي اينجا از سرعت شبانه ناراضين. واسه من كه قطعي خيلي كم داشته توي اين سه ماه.نقل قول:
من تو این صفحه چه چیزی رو ببینم؟:31:نقل قول:
گرفتی مارونقل قول:
دوتا لینکه خوب اونارو ببین !
تجربه کار با مودم های جیبی دو شرکت
نمیشه گفت مبین خیلی بده و اصلا حیف پول هست ، روز هایی که خیلی خوب هم سرویس میده داشته. در کل اگر تو منطقتون سیگنال از سه تا چراغ کمتر نباشه و ترافیک منطقه خیلی زیاد نباشه ، خوبه بگیر. کار راه اندازه.نقل قول:
دوست نازنینم ما سه تا شرکت وایمکس کلا داریم. من مبین رو برای دانلود رایگانش انتخاب کردم. حتما قبول داری که با حجم دو یا سه گیگ در ماه بدون ساعات رایگان کلا نمیتونی دانلود داشته باشی و این فاجعه است. پس مبین رو انتخاب کردم ضمن اینکه اون زمان (حدود دو سال پیش) داتک پوشش خیلی کمی در تهران داشت و تعرفه هاش و قیمت مودم هاش خیلی بالا بود. اوایل در حدود دو سه ماه راضی بودم (پستهای اولم در تاپیک موجوده) و خالصانه از مبین تعریف میکردم. ولی الان چیزی که از این شرکت میبینم یک سرویس بدرد نخور پر از نوسان، پر از قطعی و ... است. طی چهار روز اخیر من یک ساعت اینترنت پایدار نداشتم. این به نظرت جای تعریف داره؟نقل قول:
پریروز زنگ زدم به داتک برای تبدیل مودمم که گفت مودم منو bm635 ساپورت نمیکنه و برای گرفتن سرویس باید 100 تومن ودیعه ی مودم امانی بدم. حتما در اولین فرصت این کارو میکنم. رفیق من همه ی ما هم دردیم پس چرا سریع موضع بگیریم؟
سلام دوستان
نمی دونم این سوال رو باید اینجا پرسید یا تاپیک دیگه ؟!!!
میشه با مودم مبین از داتک سرویس گرفت.تو سایت داتک یه چیزی در مورد مودم های شخصی نوشته که قابل تبدیل به مودمهای داتکه(با تغییر مک احتمالا).بعد اینکه وضعیت آنتن دهیش و پوشش تو تهران در حد مبین هست یانه؟هزینه اش به چه صورته ،ااصلا کار عاقلانه ای هست یا نه ،دوستان اگه تجربه ای از این کار دارن بگن
یعنی داتک از ایرانسل بهتره؟!نقل قول:
شما از کجا هستین؟
سلام
من دانشچوی همدانم
به نظرتون اینترنت بی سیم بگیرم یا اینکه از مخابرات یا شرکت های دیگه نت بگیرم؟
داتک در زمینه ی اینترنت از ایرانس و مبین کهنه کارتر و خوشنامتره. من تجربه ی Adsl داتک رو داشتم که خیلی خوب و معقول بود.نقل قول:
داتک پوشش تهران رو فقط داره و طبق نقشه ی سایتش تقریبا کامله پوشش رد تهران. فقط مودم bm632 رو تبدیل میکنن و در موارد دیگه باید 100 هزارتومن به صورت امانی به شرکت بدیت و مودم کرایه کنید. ساعت دانلود شبانه اش هم از یک تا هفت صبح هست .نقل قول:
نقل قول:
سلام
تنها مزیت و خوبی وایمکس اینه که قابل حمله؛ در باقی موارد ADSL خیلی بهتره
البته برای وایمکس هم منطقه داریم تا منطقه... باید ببینی توی هر دو جا خوب آنتن میده و سرعت بالاست یا نه. البته پوشش مبین نت داره سریع گسترش پیدا می کنه. تا 2 ماه پیش که می خواستم بگیرم ( در تهران ) به زور کوهسار رو تحت پوشش داشتن؛ دو هفته پیش با دوستم رفتیم بگیریم تا دم شهرک شهید باقری ( بیش از 2 کیلومتر فاصله ) پوشش داخلی دادن!
/********************************
دوستان گوش شیطون کر دیشب 1.8 گیگ دانلود داشتم! :دی
مث این که همه چیز داره به وضعیت عادی بر می گرده