دوستان من اگه بخوام یک دکل دیگه بگیرم برای وایمکسم کسی بهم میگه چه جوریه؟سرعت 128 خیلی نوسانات داره یهو میده 20 یهو 18 یهو 17 و 15 و حتی 5 و 11 چی کار کنم؟
Printable View
دوستان من اگه بخوام یک دکل دیگه بگیرم برای وایمکسم کسی بهم میگه چه جوریه؟سرعت 128 خیلی نوسانات داره یهو میده 20 یهو 18 یهو 17 و 15 و حتی 5 و 11 چی کار کنم؟
دوست عزیز این نوسان عادی هست و میشه گفت برای بیشتر کاربر ها سرعت ها همراه با نوسان هستنقل قول:
دکل هم بستگی به منطقه خودتون داره که ببینید چند تا دکل توی منطقه شما هست مثلا توی منطقه من 2 تا دکل هست ولی توی بعضی جا ها یک دکل بیشتر وجود نداره
و سوئیچ هم اتومات انجام میشه نمیشه به هر دکلی که بخوایم وصل بشیم
ولی در کل نوسان سرعتی که شما میگی یه چیز عادی هست و مشکل خاصی حساب نمیشه
دوستان من سرعت 1 مگ رو تایید کرد و گفت براتون کاراشو انجام دادم بعد گفتم نیاز هست الان برم تو کنترل پنل عوض کنم یادم نیست هول شدم گفت برو یا نرو رو ؟چی کار کنم؟ D:
ممنون میشم اگه باید برم رو کنترل پنل بگید کجاش برم و چه جوری تغییر بدم
دوستان فقط یک سوال دیگه (شرمنده اینقد اذیتتون کردم)
من عادت دارم همیشه پول رو دقیقا ساعت 12 شب 31 که میشه یکم(اینجوری گفتم متوجه شید)((جسارت نباشه البته)) بریزم این ماه میخوام تغیر سرعت بدم زودتر بریزم یا فرقی نمیکنه همون موقع بریزم:n16:
شما برو توی کنترل پنل کاربریتنقل قول:
بعد برو قسمت تغییر تعرفه که مشخص کردم برات
بعد انتقال به یک طرح تعرفه دیگر رو بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از قسمت پهنای باند سرعت 1 مگابایت رو انتخاب کن
و از قسمت تعرفه های موجود هر تعرفه ای رو که دوست داری انتخاب کن 6 گیگ --- 3 گیگ --- نامحدود یا هرچی که خودت میخوای
نقل قول:
مشکل خاصی نیست
ولی من خودم همیشه برای اطمینان و اینکه سیستمشون قاطی نکنه ساعت 11:45 دقیقه حساب رو شارژ میکنم و تا ساعت 12:45 مودم رو خاموش میکنم که حساب و اکانتم رو شارژ کنن بعدش راحت استفاده میکنم
من گیج شدم اقا!
الان زنگ زدم میگه نیاز نیست تغییر بدید چیزی رو!(رفتم دیدم فقط زده 128 کیلوبایت)
حالا موندم اشتباه گفته یا نگفته؟
دوستان من قبل از شارژ کردن تغییر بدم یا بعد از شارژ کردن؟"اصلان نیازی هست"(الان چون نشد یعنی هیچ گزینه ای جز 128 نبود)
دوستان ایرانسل رو پیشنهاد می کنید یا مبین نت ؟
نقل قول:
به نظر من، همیشه یه روز مونده به تموم شدن شارژ ماهانه، اول برید تعرفه رو تغییر بدید، بعد اس می ده که:
تعرفه تون تغییر کرده
حالا .... ریال واریز کنید تا بعد از پایان طرح فعلی، اون جدیده اعمال بشه
بعد پولو بریزید
البته فرقی نداره، می تونید اول پولو بریزید، بعد تعرفه رو تغییر بدید
:n02:
فقط این رو من تجربه کردم:
یک بار که تعرفه رو به تعرفه ی مورد نظر تغییر دادید: دیگه هی دستکاریش نکنید !
صبر کنید، خودش به موقع اعمال می شه
:n01:
اینم من نفهمیدم!نقل قول:
اگه یه عکس بذارید، بهتره
مرتبه اول را خودشون تغییر میدن، شما فقط حسابت را شارژ کن سر موقع خودش تغییر میکنه. وقتی که جساب 1 مگت فعال شد از اون به بعد تمام تعرفه های بالای 128 را هم می تونی ببینی.نقل قول:
اقا چرا برا من سرعت دانلود هیچ نوسانی نداره و خیلی خوب دانلود میکنه٬ ولی صفحات وب اشک آدمو در کیاره تا لود شه .
مشکل چیه ؟
DNS گوگل هم ریختم ولی باز همونجوریه و خیلی از سایت ها رو اصلا باز نمیکنه .
لطفا راهنمایی .
خریدار مودم وایمکس ایرانسل هستم ، ترجیحا بدون طرح
اگر کسی ازش خسته شده میخواد بفروشه پیام بده
امروز مبین نت رو فروختم رفت از دستش خلاص شدم.اندازه تریلی خرج داره.:n09:
ADSL دارم.یه ایرانسل واسه جا به جایی میخوام بگیرم.
میخواستم در مورد طرح های مصرف آزاد وایمکس بدونم که شرایطش چطوریه؟
تو سایت خود ایرانسل زده که فقط برای استان هایی خاص و همینطور فقط برای مودم های یو اس بی این طرح رو میده.
همینطوره؟یعنی مودم های غیر یو اس بی نمیتونن استفاده کنن؟
سرعت 256 مصرف آزاد چطوره؟ سرعت دانلود منظورمه
اینم لینک ایرانسل
سلام. نمیدونم منو یادتون هست یا نه :دی
حدود 2 هفته پیش اومدم اینجا و از این شکایت داشتم که با دانلود حجمی حدود 50 گیگ(کمتر) 2 اخطار گرفتم و سومیش هم چندروز بعد گرفتم
مفتخرم با افتخار اعلام کنم که بعد از اخطار سوم شیوه ای رو پیش گرفتم و تونستم ظرف مدت 2 هفته این حجم رو دانلود داشته باشم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس رو همین امروز که روز آخر دوره مصرفم هست گرفتم. امیدوارم لذت برده باشید.
کار خاصی هم نکردما. دوستانی که دنبال فرمول و اینا بودن(نمیدونم به نتیجه رسیدن یا نه(شایدم طرح خط مشی برداشته شده و من اسگل شدم :دی)) بدونن که خیلی فرمول سخت و پیچیده ای رو نمیخواد پیاده کنن. موضوع از اونکه فکر میکردم هم راحت تره!
سلامنقل قول:
خب چه شیوه ای رو شما پیش گرفتی؟
فرمولی که فهمیدی رو بگو که اینجا هم اطلاع رسانی بشه دیگه بچه های دیگه هم در جریان باشن
خب. اول بگم که فقط کارایی که کردم رو براتون توضیح میدم . دیگه باقیش با خودتون.مورد اول: حواستون به آی پی آدرس و فرکانس دکلتون باشه حتما!!!!!! چیزی بود که باعث شد اخطار سوم رو بگیرم. درس مهمی هم گرفتم. چیزی که پیاده کردن کم و بیش شبیه به چیزیه که توی فری تایم های اینترنت های محدود دیدیم! سرعت اینترنت ناپایداره و به سختی به بیشترین سرعتش میرسه. فقط اینو بگم که هروقت دیدین اینترنتتون حتی با سیگنال ضعیف هم به راحتی به سرعت های بالا و نزدیک به سرعت واقعی تعرفتون رسید بترسید. راستش در مورد این موضوع زیاد نمیتونم توضیح بدم چون بستگی به منطقه تحت پوششتون داره. ضمنا. من وقتی اخطار سوم رو گرفتم مودمم به فرکانس 3596500 وصل بود. بعد از اون هم سعی کردم فرکانس رو روی 3591500 نگه دارم(هرچند ضعیف بود)مورد دوم که خیلی مهمه: ایرانسل در مورد کاربرانی که مصرف اینترنت خیلی بالایی دارن و 24 ساعته دانلود میکنن حساسیت خیلی بیشتری داره. واسه همین بهتره در کنار دانلوداتون(مثلا 3-4 گیگی که دانلود میکنید چند ساعتی استراحت بدید و حتی اگه تونستید برای پاک کردن ردتون و گرفتن آی پی جدید یه بار مودم رو ریستارت کنید(هرچند که بیشتر کنترل ها از روی مک آدرس انجام میشه)این روش هم خودم پیاده کردم. وقتی دیدم حساسیت روم زیاد شده زیاد دانلود نمیکردم و بیشتر دانلودم رو شب ها انجام میدادم. یعنی شب مودمو ریبوت میکردم. وقتی بالا میومد میذاشتم دانلود کنه. به مشکل هم برنخوردم. جالبه بدونید بعضی اوقات که میرفتم حجم دانلودیمو چک میکردم میدیدم کمتر از حجمی که دانلود کردم پام حساب کرده. یعنی مثلا یه روز که 10 گیگ دانلود کرده بودم به جای 10 گیگ 6 گیگش رو برام حساب کرده بوده!!!!!به گمونم روی کسایی که آخرای تعرفشون هست و به زودی تعرفشون تموم میشه هم حساسیت کم میشه. آخه همین الان که دارم براتون مینویسم روز سومی هست که کامپیوتر من خاموش نشده :دی(البته مودم خاموش شدها. داشتن آپگرید میکردن سرویس هاشون رو). این مورد روی بعد از شارژ دوباره تعرفه تست میکنم و خبرشو بهتون میدمحرف آخرم اینه. 1- سعی کنید روی فرکانس و ای پی مودمتون حساسیت نشون بدید و ترجیحا توی تایم فری سرویس رو ریبوت کنید. 2- دانلود بکنید. اما آروم آروم.هرچی لازم بود و میدونستم گفتم. سوالی نیست؟نقل قول:
اینم شات از مودمم
بله درسته متاسفانه. من خودم تا تابستان سال پیش از مصرف آزاد استفاده می کردم با وجود این که اصفهان هستم ولی بعد از تغییر طرحم، گزینه مصرف آزاد برای من هم حذف شد.نقل قول:
سرعتش با بقیه طرح ها فرقی نداره، 128 حداکثر 16 کیلوبایت و 256 حداکثر 32 کیلوبایت هست.
دوستان من از روزی که سرعت 2 مگ گرفتم، واقعا افتضاح شده هم سرعت باز کردن صفحات هم دانلود
سرعت دانلود هر چند شب یه بار بد نمیشه سرعت به 140-150 میرسه ولی بیشتر اوقات افتضاحه، همون 128 خیلی بهتر بود
به نظرتون چکار کنم؟ زنگ بزنم بهشون فایده ای داره؟
سلام دوستان یه مشکل دارم اونم اینه من یه وایمکس ایرانسل از نوع وای فای
چون گیم نت دارم یک کانکشن لن دارم که یه سری کد باید بزنم تا نرم افزار گیم پورت بتونه کامپیوترهارو کنترل کنه
ولی مشکل اینه برای وصل شدن به اینترنت باید اون کد هارو بر دارم!!!!!اگه اونارو بردارم نرم افزار گیم نت اون کامپیوتر هارو خاموش میکنه!!!
چاره چیه دوستان؟یه کمکی کنید اگه بشه یه کانکش برای اینترنت بسازم
چون گیم نت دارم یک کانکشن لن دارم که یه سری کد باید بزنم تا نرم افزار گیم پورت بتونه کامپیوترهارو کنترل کنه
ولی مشکل اینه برای وصل شدن به اینترنت باید اون کد هارو بر دارم!!!!!اگه اونارو بردارم نرم افزار گیم نت اون کامپیوتر هارو خاموش میکنه!!!
عزیز شما زنگ بزنی اگه وضعیت فرکانس و سیگنال هاتون درست باشه و سرعتتون هم بالای 32 باشه میگن مشکلی نیست و سرعت شما قانونی هست و هیچ کاری انجام نمیدننقل قول:
حدودا ۳ ۴ روزی هست که من هم مشکل دارمنقل قول:
ماه پیش اینطور نبود...
در کل نوسان سرعت برای این ISP عادیه و تا این مورد نوسان و اینا رو میگی اگه مثلا سرعت 2 مگ داشته باشی میگه هر موقع سرعتت زیر 32 کیلوبایت اومد بعد میشه اعتراض کنینقل قول:
جالبیش اینه چند ماه پیش زنگ زدم به ایرانسل گفتم سرعتم نوسان پیدا کرده و قبلا سرعتم نوسان نداشت و ثابت بود
اپراتور میگفت نه نباید سرعت شما ثابت باشه اصلا
و باید سرعت نوسان داشته باشه و این یه چیزه طبیعی هست برای این سرویس :n02:
اینو که گفت کلا همونجا گوشی رو قطع کردم بدون هیچ حرفی :n09:
من الان فیبر نوری استفاده میکنم تو ترکیه سرعتش واقعا عالیه.راحت شدم از اینترنت لاکپشتی ایران.:n02::n02:
چه با حال منم الان تو ایرن اینترنتم به اجبار وایمکسه چون خطم فیبر نوریه! ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا:n28:نقل قول:
فکر می کردم این مشکلمو حل شده ولی نشده!نقل قول:
یه چیز جدیدم فهمیدم!
هربار که مودمو خاموش و بعد روشن کنم، دوباره وصل می شه به نت
ولی فقط برای چند دقیقه!
:n13:
کسی نبود به داده ما برسهنقل قول:
سلام
ميگم کسايي که از DU Meter يا نرم افزار هاي مشابه که ترافيک مصرفي رو نشون ميدن استفاده ميکنن ، ميشه چک کنن که حجم مصرفيشون واسه ماه (دوره) فعلي توي ecare هم درست ثبت شده ؟
من هرطوري که حساب ميکنم حداکثر 70 تا 76 گيگ مصرف کردم اما توي ecare حجم مصرفي رو 85 گيگ ثبت کرده!
نقل قول:
سلام
این بالا پایین کردن و ثبت کردن حجم ها دیگه توی ISP های ایران یه چیزه عادیه همه از این موضوع شاکی هستن
حالا اونایی که سرویس های حجمی دارن به سرعت این موضوع رو میفهمن ولی ماهایی که نامحدود داریم باید خیلی دقت کنیم و حساب کتاب کنیم که متوجه بشیم
یه چیزی که هست که خیلی ها دقت نمیکنن ، خاصیت استند بای نشدن مودم هاست
بعضی از مودمها وقتی که با اینترنت کاری نداری به حالت استند بای میرن و نیمه خاموش میشن
اما بعضی مودم ها یا این حالت به صورت دیفالت درونشون نیست یا اصلا همیچین قابلیتی رو یا ندارن یا فعال نیست
این موضوع باعث میشه تو زمانی که شما از اینترنت استفاده نمیکنید ، همیشه یه سند و رسیو انجام بشه. شاید اولش بگین با خودتون که بابا کیلو بایت که چیزی نیست اما همین کیلو بایت ها با هم جمع میشن میشن 300 400 مگابایت یا بیشتر
شما در شب حداقل 7 ساعت هم بخوابی اگر در دقیقه 500 کیلوبایت سند و رسیو بشه در ساعت میشه 3 مگابایت در 7 ساعت میشه 21 مگابایت
حالا این 21 رو برای 30 روز حساب کنی میشه حدوداً 630 مگابایت :n02:
موضوع اینه
البته این خیلی زیاده
حدوداً باید 50 تا 100 کلوبایت در نظر بگیرین
---------------------
ویرایش:
البته الان متوجه شدم اشتباه حساب کردم
میشه 90 مگابایت نه 630 :n02:
اما اینم زیاد هست
هرچی پهنای باند بیشتر باشه سند و رسیو هم بیشتر انجام میشه
مرسی مدیر جان(میلاد :دی)
این نکته و یه نکته دیگه هم یادم رفت بهتون بگم. سعی کنید حالت استند بای مودمتون رو روشن نگه دارید. نامحدودی ها بعد از هر دانلود سنگین که دارید مودم بره استندبای و ارتباط اینترنت نیمه قطع بشه(اصطلاحا میگن idle) و حجم دانلودیتون براتون محاسبه بشه.
چیزی که جدیدا فهمیدم اینه که ایرانسل حجمی دانلودی رو بعد از هربار دیسکانکت شدن محاسبه میکنه. همین تغییرات ناگهانی و زیاد حجم ممکنه حساسیت سیستم رو روتون بیشتر کنه ها!!!!!!چون یکی از راه های کنترل و بلاک کردن کاربر همین امر میتونه باشه.
مورد دومی که لازمه بگم درمورد روز هایی هست که دانلود میکنید. بر اساس تجربه شخصی سعی کنید روزهایی دانلود کنید که توی دنیای اینترنت روز عادی به حساب میاد. مثلا روزی مثل روز ثبت نام یـــــــارانـــــــه ها و روز های آخر هفته تاجایی که میتونید دانلود هاتون رو کم کنید.
چیزایی که توی صفحه قبلی گفتم رو کسی انجام داد؟ نتیجه ای حاصل شد؟
خوشحال میشم من رو هم در جریان اوضاع اینترنتتون بذارید
اینم وضعیت جدید حجم دانلودیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موارد امنیتی که برای کاربران نامحدود گفتم:
نقل قول:
نرم افزار dumeter حتي 0.1 کيلوبايت رو هم محاسبه ميکنه پس حجمي که توي اون قسمت مصرف ميشه رو هم حساب ميکنه.نقل قول:
مودم هم مستقيم به يک سيستم وصل هست پس حجم جاي ديگه مصرف نميشه.
در ضمن تفاوت حجمي که الان براي من هست چيزي بيشتر از 10 گيگ هست که واسه 15 روز حجم زيادي هست که واسه اين چيزا مصرف بشه.
اين مورد رو واسه دانلود شبانه حتما رعايت ميکنيم:n02:نقل قول:
بعد اينکه با ريست مودم يا چند ساعت بيکاري از 1 شروع ميشه به دانلود، 6:45 هم دانلود استاپ ميشه و اگه بخوام ادامه بدم دوباره از 7:20 شروع ميکنم.
واسه اينکه فاصله و ... بين دانلود ها بيفته فکر ميکنم درست باشه چون 2باري که دانلود زياد داشتم تقريبا همين طور بود. هم اکثر حجم هاي سنگين رو شب ها انجام ميدادم و با فاصله هم مراعات ميکردم که اخطار نگرفتم و 7 روز آخر واسه اينکه ببينم چقدر ميشه تا اخطار بياد همينطور ادامه ميدادم که اخطاري نگرفتم.
دوستانی که اینترنتی ثبت نام کردن لطفا جواب این سوالم رو بدن :
اگه اینترنتی ثبت نام کنم اول پول مودم رو باید واریز کنم تا بعد بیان مودم رو بیارن ؟
یا اینکه مودم رو وقتی آوردن پولش رو میگیرن ؟
همه هزینه رو واریز میکنی بعد میارن تحویل میدننقل قول:
اگر تهران هستی یکسری نمایندگی ها هست میتونی بری اونجا هم ثبت نام کنی+تحویل بگیری!
توی سایتش هست!
سلام بچه ها
من وایمکس ندارم ولی یه سوال...یکی از دوستان من که کرج هستش خیلی به مشکل برخورده
یعنی سندش شدیدن اومده پایین حتی تو یه بازی ساده مثل clash of clans هم نمیتونه بره...
با اینکه 512 حجمی داره سرعت دانلودش روی تقریبا روی 30 هست...هیچ بازی آنلاینی نمیتونه انجام بده
به نظزتون طبیعیه؟ همه الان تو همین وضعیت هستن؟
یا مشکل خاصی داره
ایشون با انجمن آشنایی ندارن...گفتم از دوستان یه کمک بگیرم بلکن مشکلش حل شد :31:
ميگم با وايمکس اين سايت ها براتون باز ميشه :
همين سايت p30world
mul.ir
tinyez1.net
واسه من اصلا مشکلي نبود تا اينکه ديشب مودم رو reboot کردم و از اون موقع فقط با قندشکن باز ميشن. (با چندبار ريست کردن مودم و کامپيوتر و پاک کردن کش DNS هم درست نشد)
هاست همه این ها از شرکت Hetzner Online AG هست، الان یک هفته، ده روزی هست که من باهاشون مشکل دارم (چون هاست سایت خودم هم از همین شرکته). یه خط درمیون کارمیده. الان کار میکنه یه دقیقه بعد نه. حالا مشکل کجاست نمیدونم؟ زیرساخته! ایرانسله!نقل قول:
ای بابا
چرا سرعت لود صفحات اینقدر افتضاحه
صبح تا حالا نه تونستم سایت خودمو باز کنم و نه وبگذرو
گندشو در آوردن
سرعت دانلود هیچ مشکلی ندار و روز ۳۱ ثابته ولی صفحاتو باز نمیکنه
اعصابمو ریخته بهم
الان یک ماهه این مشکلو دارم
کسی راهنمایی نمیکنه ؟
mul و p30world رو ميدونستم اما tiny نميدوستم همونه.نقل قول:
هفته پيش هم همينطوري شده بود که 2 روز قطع بود.
به محض اينکه ديشب reboot کردم اينطوري شد که گفتم شايد واسه چيز ديگه باشه.
با شاتل و آواگستر بدون مشکل باز ميشن واسه من.
نميشه به 707 چيزي گفت ؟:n02:
tiny را چک نکردم، الان که چک کردم دیدم مال کاناداست. (Yesup Ecommerce Solutions Inc)نقل قول:
به 707 آخه چی بگی؟ بگی مشکل مسیریابی دارید؟ بنده خداها این شکلی :n13: میشن خب.
اونا که کلا اون شکلي هستن :n02:نقل قول:
اگه بگم مشکل مسير يابي دارن اول 1 دقيقه فکر ميکنن بعد از پرسيدن يوزر و...ميگن قندشکن وصله ميگم نه. ميگن مودم و سيستم رو ريست کن که ميگم انجام شده. آخرش هم ميگن که مشکل از ما نيست و تا سرعت زير 32 واسه 2مگ نشده نميشه کاري کرد
يک دفعه ديگه غير از هفته پيش حدود 1 سال پيش اينطوري شده بودن و 1 هفته طول کشيد تا درست بشه :n15: