سلام
بعد عمری اومدیم سر بزنیم حالتون خوبه انشالا
خوب بزار ثوابیم بکنیم Sedaye Baroon جون اینم هادی عقیلی:
کد:http://rapidshare.com/files/327360970/Aghili.rar.html
Printable View
سلام
بعد عمری اومدیم سر بزنیم حالتون خوبه انشالا
خوب بزار ثوابیم بکنیم Sedaye Baroon جون اینم هادی عقیلی:
کد:http://rapidshare.com/files/327360970/Aghili.rar.html
نه با نرم افزاری کار نکردم حتی مشکلی پیش اومد ویندوز عوض کردم و بازی رو دوباره نصب کردم باز همون ارور رو میده عکسی که گذاشتم رو دیدی؟
نقل قول:
بله دیدم !
ارورت میگه مشکلی برای سیوت ایجاد شده البته شاید ویروس هم کم تاثیر نباشه ولی اگر ازت پرسیدم برنامه ای نصب کردی به این خاطر بود که من خودم این ارور رو تجربه کردم و در آستانه ی پاک کردن سیو و ایجاد سیو جدید بودم که نمی دونم یهویی معجزه شدو سیوم درست شد البته قبل این که معجزه بشه پچ 1.4 رو نصب کردم که نمی دونم شایدم بخاطر این پچ بوده !!
حالا تو از پچ استفاده می کنی یا نه و یا اینکه استفاده می کردی؟؟؟؟
از پچ 1.9 استفاده میکنم اول که استفاده میکردم درست بود بعد اینطوری شد بعدم که ویندوز عوض کردم و سیو و همه چی پاک شد حالا دوباره نصب کردم باز این ارور رو میده
نقل قول:
شما میگی سیو هات پاک شده خب دوباره سیو ایجاد کردی یا نه سیو های قبلی رو جایی کپی کرده بودی و وقتی ویندوز عوض کردی و بازی رو هم نصب کردی اون سیو هایی رو که داشتی تو بازی لود کردی؟؟
الان چی از پچ استفاده میکنی؟؟
سلام دوستان . آيا بين شما كسي بازي ليگ برتر محصول وينسار با نام PGC10
رو گرفته ؟؟؟؟
آخه ميگن بهترين محصول بازار هست و هيچ رقيبي نداره .
چهره بازيكنان شبيه سازي شده .
سايتش اينه و لي منم هرجا گشتم گيرم نيومد !!!!!!!!!!
کد:http://www.persianpes.com/
بروبکس سلام
بچه ها خیلی جدیدا خیلی دیر به دیر پست میذارینا !!!!
حواستون باشه ...!
ماها که الکی پست نمی ذاریم سوال داریم دیگه !
اگه زحمتی نیست واستون رسیدگی کنید...
نه سیو ها رو پاک کردم از اول سیو کردم الان هم از همون پچ 1.9 استفاده میکنم
مشکل شما مشکل نرم افزاری هست.ویندوزتون چیه؟runtime رو نصب کردین یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
شاید پچ شما روی مود مستر لیگ تاثیر گذاشته !!
حالا سوال : اولین باری که پچت رو نصب کردی سیو های مود مستر اجرا میشد یا بازم مشکل داشت ؟
آخه میدونی چیه امین من یه پچی نصب کرده بودم که البته روی تمام سیو ها از اون موقعی که این پچ رو نصبیدم(نصب کردم) تاثیر گذاشت و وقتی ویندوز عوض کردم پچ نصب نبود و سیو ها ارور میدادن همین اروری که واسه تو اومده منم وقتی پچو reinstall کردم معجزه شدو درست شد الانم دارم بازی میکنم ...
خلاصه اینکه پچ هم تاثیر خودشو میذاره.
دستت درد نکنه که جواب میدی اولین بار که نصب کردم ارور نمیداد خیلی هم بازی کردم ولی یهو اینطوری شد اونم فقط مستر لیگ بقیه مودها مشکلی نداره
تا حالا کسی کرنر یه ضرب گل زده pes2009 رو میگم؟
احتمال داره overall rating بیشتر از 99 بشه؟
نقل قول:
خواهش میکنم وظیفمه...
حالا یه بار پچ 1.9 رو کامل پاک کن و برو داخل بازی دوباره یه سیو جدید بساز بعد اجراش کن اگه اجرا نشد بگو.
بدون پچ که اصلا حال نمیده
باشه خبر میدم
نقل قول:
خب امین جان یه پچ دیگه رو دانلود کن ...!
من همین الان 16تا بازیکن با اورال بالای 100 دارم!نقل قول:
احتمال داره overall rating بیشتر از 99 بشه؟
(Master League - 2042-2043 - Game Level:Superstar)
:دی
Y. Thuram 109
Mexes 107
Antonelli 105
Sergio Ramos 102
Dellas 101
Hosraum 107
Kaka 103
C. Ronaldo 102
Benzema 103
Santon 101
Toni 108
F. Inzaghi 100
Bouaouzan 101
C. Metzelder 101
Veron 100
Van der vaart 100
نقل قول:
اورال که بیشتر از 99 میشه این یه چیز مسلمیه .
از کرنر هم حدود 7 8 10 بار گل زدم (یک ضرب) فقط کافیه بازیکنی بذاری که پاهاش مخالف کرنر باشه !
مثلا اگه کرنر راسته پای چپ باید باشه و بالعکس بقیش به تنظیمه شوتو قوسی که شوت برمی داره بستگی داره .
چطوري ميشه تيم منتخب خودمون رو بسازيم؟ يكي گفته بود تو بخش اديت ولي دقيقش رو لطف كنيد بفرماييد كجاي اديت و چطوري ميشه اين كارو كرد؟
ممنون.
نقل قول:
خدمت سیامک جان سلام عرض میکنم ...
اگه شما میخوای خودتون بازیکن بسازید و از بازیکنان خودتون تیم درست کنین باید این روش رو دنبال کنید:
1. در بخش EDIT گزینه ی اول یعنی PLAYER روی انتخاب می کنید .
2. بعد به بخش EDIT PLAYER می روید و یکی از تیمهای OTHER LEAGUES B رو انتخاب و بازیکنان مورد نظر رو میسازین .
3. دورباره در بخش EDIT گزینه ی دوم یا TEAMS رو انتخاب می کنید و به تیم منتخب مورد نظر می روید و بخش EDIT TEAM رو می زنید و تیمتون رو ادیت می کنید .
ولی اگه شما می خواهید از بازیکنان ستاره ی داخل بازی مثل مسی یا رونالدو یا هر کس دیگه ای تیم بسازید باید این مسیر رو دنبال کنید:
1. به بخش EDIT و سپس به گزینه ی دوم یا TEAMS میروید و این بار گزینه ی REGISTER PLAYER رو می زنید .
2. پس از وازد شدن به این بخش به یکی از تیم های OTHER LEAGUES B مشروید و یک تیم انتخاب و وارد تیم می شوید.
3. در اینجا لیستی از بازیکنان رو دارید و یک گزینه ی ADD+ که برای انتقال بازیکنان از تیمی به تیم دیگر است.
4. کاری که باید بکنید اینکه بازیکنان خودتون رو REMOVE کنید و بازیکنان مورد نظر رو ADD کنید و تیم منتخبتون رو بسازید (نکته: برای REMOVE کردن در دسته جوی استیک دکمه ی R1 یا L1 و در کیبورد یا صفحه کلید کامپیوتر W می باشد )
سلام. اقایون خانومها میشه یکی روش اصولی پنالتی زدن توی این بازی رو توضیح بده؟
التماس میکنم جواب بدین.
با سلام به pes بازان عزیز.نیاز به کمک فوری
این سانتر های جناحی که معمولا زودهنگام هم هستن رو چه طوری باید دفاع کرد.مدافعین رو هم تو سیستم عقب کشیدم اما مهاجمش از 10 متر عقب تر با چنان سرعتی میدوه که از حرکتش تابلو میشه که 100% گله.
ما با کلی پاس فسفر سوزوندن به گل میرسیم .یارو با یک سانتر مثل اب خوردن گل میزنه.هرچی هم مربع میزنیم و جهت میگیریم. مدافع عین مجسمه وایستاده تا مهاجمش بیاد و گل وبزنه.
نقل قول:
سلام عزیز
می تونی لاین دفاع هات یا همون Deffensive Line رو بذاری روی 32 یا همون دور و ور .
Deffensive strategy رو هم تنظیم کن.
Compactness رو هم ببر بالا .
و از همه مهم تر اینکه مهاجمان و هر کسی از بازیکنان حریف رو که فکر می کنی فعاله رو مارکش کن .
من خودم با کیبورد بیشتر بازی میکنم و دقیق به پاسهای حریف نگاه می کنم .
سعی کن با عوض کردن بازیکنا خط پاس حریف رو بزنی یا اینکه اگه دیدی کسی از حریف رفته تو عمق با بازیکنت اون رو بگیری که همون مارک کردنه.
امیدوارم کافی باشه.
خدابا!
به این فیفاباز ها چی بگم آخه!
بدون اغراق میگم.فیفا یکی از بدترین بازی های عمرم بود!
اصلا گرافیک رو مقایسه کنید.گرافیک فیفا در حد مثلا PES 5 بود!
البته فکر کنم این بحث ها زیاده تو فروم.ولی نمیدونم چرا بعضی ها فیفا رو برتر می دونن.شما EA رو با کونامی از نظر سرمایه مقایسه کنید!
به گیم اسپات نگاه نکنید که به فیفا 9 داده به PES شش و نیم. به نقد های خواننده ها نگاه کنید:
FIFA:
1
2.5
5
PES:
10
9
8.5
لینک آخرین پچ رو کسی داره؟
منم سلام عرض ميكنم :11:نقل قول:
من همون روش دوم مد نظرم بود ولي انگار اينطور كه شما فرموديد تركيب اصلي تيم ها به هم ميريزه و منتقل ميشن به تيم ما. راهي نيست تركيب اصلي به هم نريزه و تيم منتخب ما هم در كنار تيم هاي اصلي بازي باشه؟
تشكر :40:
نقل قول:
خواهش میکنم عزیز
ولی شما می تونید باور کنید که مثلا مسی هم تو بارسلون بازی کنه هم تو تیم منتخب شما؟!!
اگه یا دتون باشه pes 2006 یه مدی داشت که تیمهای منتخب مثلا از قاره ی آمریکا با آسیا یا اینکه چهارتا تیم مثل چهار تیم برتر انگلیس رو انتخاب می کردیم و با منتخب های اونا بازی میکردیم ولی متاسفانه از pes 2008 این مود برداشته شد و غیر از این راه کاری نمیشه کرد ، شرمندم.
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
نقل قول:
امین جان آخرین پچ توی صفحه ی 900 پست 9000 هستش برو دانلود کن.
راستی چی شد؟
بله توی این پست می تونی همیشه فایل هایی از این قبیل رو دریافت کنی همیشه آپدیت میشهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4507290&postcount=9000
نه منو برادرم ميخواستيم تيم منتخب خودمون رو بدون تكرار بازيكن بسازيم كه ميفرمايين نميشه :31:نقل قول:
شما چرا شرمنده... اون چشم بادومي هاي كونامي شرمنده باشن! :31:
يه راه شايد بشه كه يه بك پروفايل دست نخورده بگيرم و دست كاري هارو بكنم هروقت منتخب خواستم پروفايل دست خورده رو ميريزم هر وقت اصليشو خواستم اون بك آپ رو ميريزم :31: تست ميكنم شايد جواب داد.
نقل قول:
شاید ... ولی اگه جواب داد مارو هم بی خبر نذارین .
یه نکته شما اگه دقت کرده باشی تیم های منتخب در واقع بازی های کوتاهی مثل 3 4 جانبه یا بازیهای دوستانه دارند که بیشتر در غالب دوستانه هستش .
بنابراین مود pes 2006دقیقا مثل تیمهای منتخب واقعی بود یعنی فقط میشد با اون تیمها بازی دوستانه بکنیم .
امیدوارم موفق بشی.
نقل قول:
agha man install original ro rikhtam
ama mogheye nasb azam code mikhad
chekar bayad bokonam ?
kheili forie .. ..
mamnoon misham zood javab bedid . . .
نقل قول:
agha man install original ro rikhtam
ama mogheye nasb azam code mikhad
chekar bayad bokonam ?
kheili forie .. ..
mamnoon misham zood javab bedid . . .
بهترین راه برای ساخت تیم منتخب رو قبلا گفتم...
1- از ادیت فایلتون بک آپ بگیرید.
2- حالا به بخش ادیت رفته و بازیکنان مورد علاقتون رو به تیم مورد علاقتون ترانسفر کنید.
3- به بخش مستر لیگ رفته و اون تیم رو بردارید ترکیب بچنید و در آخر مستر لیگ رو سیو کنید هر چند تا که دلتون بخواد می تونید سیو مستر لیگ داشته باشید با تیم ها و بازیکنان مختلف.
4- ادیت فایل تون رو ری استور کنید تا ترکیب تیم ها به حالت عادی برگرده.
5- به قسمت بازی دوستانه رفته و تیم منتخب که سیو مستر لیگ هست لود کنید و با اون بازی کنید
بیا اینم کد لطفا فارسی بنویس:
5HRV-LVRU-F75R-MV2L-RK45
RPJ4-7YVV-XSV5-5JK2-H25T
AT7H-KMJL-334W-W3LT-XJWM
D565-K4ES-56JC-YNXN-54J3
CV3L-25UM-7NF7-7RJA-45C3
S2H6-5DTJ-MDPV-37N7-2FAT
نقل قول:
10مت گرم آقا آرمین گل من اصلا یادم نبود در حالی که خودمم این کارو کردم !!!:33:
آقا سیامک توضیح از این بهتر میخوای عزیز...؟؟
SALAM
man filehaye original install ro rikhtam too poosheii ke failhaye dvd pes ro rikhte boodam
ama mogheye nasb hamoon avalesh in error ro mide
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه شرمنده
از این به بعدفارسی مینویسم
ممنون از همه بچه ها مخصوصا traceur عزیز
مشکل من هنوز پا بر جاست
پچی که گفتید تو اون پسته 1.03 هستش ولی مال من 1.09 هست من اشتباه میکنم؟یا نه؟
حالا میخوام دان کنم ببینم حل میشه یا نه
راستی لینک صداهای fifa 10 تو کدوم پست بود و تو کدوم فولدر kitserver باید کپی کنیم ممنون
سلام دوستان.
این چهارمین باریه که این سؤال رو میپرسم. خواهش میکنم جواب بدین.
روش اصولی پنالتی زدن چطوریه ؟ ما که شانسی میزنیم!
سلام دوستان.
این چهارمین باریه که این سؤال رو میپرسم. خواهش میکنم جواب بدین.
روش اصولی پنالتی زدن چطوریه ؟ ما که شانسی میزنیم!