آقا یک موضوع مهم
من الان صحبت می کردم با چند تا از آدم های پشتیبانی ، گفتند که معلوم نیست امشب شاتل ساعت 12 ، یک ساعت بکشه عقب ... :دی
مراقب باشید ... ساعت 2 به وقت جدید استارت کنید تا 7 که مشکلی پیش نیاد :دی
Printable View
آقا یک موضوع مهم
من الان صحبت می کردم با چند تا از آدم های پشتیبانی ، گفتند که معلوم نیست امشب شاتل ساعت 12 ، یک ساعت بکشه عقب ... :دی
مراقب باشید ... ساعت 2 به وقت جدید استارت کنید تا 7 که مشکلی پیش نیاد :دی
حتما باید 20 تومن بدم بیان نصب کنند؟ خودم بلد کانفیگ کنم .نقل قول:
نبود مرکز زارعی!نقل قول:امکان نداره..نقل قول:
مگر اینکه اشنایی توی مخابرات داشته .....
----------------------------------------
راستی گفتی سرعت110 یادم افتاد به یکی از دوستان که من با مشورت من سرویس 64 گرفته بود براش 2048 بسته بودن با سرعت 150 200 220 این حدودا دانلود میکرد...و شانس می اورد با وجودی که 10 ماه بود پولی پرداخت نکرده بود ولی الان سرعتش شده همون سرعت دانلود سرویس 64 و 250 هزار تومان بدهکاره به خاطر 10 ماه و شاتل گفته میاری بدی یا از طریق قانونی اقدام کنیم.:27::31:
الانم سرویش به علت بدهی قطع هست:2:
بابا اون نصاب بدبخت 5 تومن گیرش میاد ، 5 تومن هم شرکت ، 10 تومن هم عملیات رانژه و حق مخابرات و اینانقل قول:
باید بدی :27:
یادش بخیر یادم افتاد به پارس همین موقع که قرار بود ساعتها را بکشن عقب داشتیم توی همین تاپیک بحثش را میکردم با دوستان انگار همین دیروز بود...:10:نقل قول:
فکر کنم پارسال کشیدن عقب...
خوب کاری نداره یکم دانلود میکنی بعد میری توی کنترل پنل کاربری نگاه میکنی میبینی رایگان حساب کرده یا نه!
ارهنقل قول:
میتونی خودت نصب کنی بعد ایمیل بزنی بگی خودم نصب کردم باید هزینه راپس بدی احتمال خیلی کم شاید نصف پولت را بدن...:31::27:
چند تا از بچه ها چندین ماه پیش این کار را کرده بودن و نصف پولشون را پس گرفته بودن ولی الان را نمی دونم ...
این که شد 20 تومان.دی:نقل قول:
15 تومان هست هزینه نصب
10 تومان که با کارت تخفیف تخفیف میگیره میشه 5 تومان اگه هم تهران باشه و انلاین ثبت نام کرده باشه میشه صفر...
مگر این که تهران باشه و اکو باشه که 25 تومان هست با اون دوتا میشه 15 تومان...
دوستان ساعت به عقب برگردونم یا نه
موفق باشید
پس اون 20 تومن تو اولین فاکتور گرفتن ماله نصبه ؟ پس دیگه نباید دوباره یارو اومد تو خونه 20 تومن دیگه بدم ؟ هیچی بهش ندم؟ چایی ! میوه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:یک ساعته من دارم چی میگم:31::27:نقل قول:
اره دیگه! هزینه نصب را گرفتن!!نقل قول:
اکو گرفتی که 20 تومان هزینه نصب دادی؟! 5تومان هم تخفیف اینترنتی؟! تهران هستی دیگه؟!
ٍبله اکو . تهران هستمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب مبارکه ایشالله 512 ببندن برات...نقل قول:
خوب شما که 25 دادی میگی 20 دادم:31::27:
حرفی میزنی ها....نقل قول:
در ضمن تا این دوره ات تمام نشده استفاده کن وگرنه می پره ها...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا چه خبره تا عید نوروز فکر نکنم دیگه خبری باشه...نقل قول:
نه!مگر این که در مدت نمایشکاه باشه که یک ماه رایگان میدن یا به مناسبت خاصی اعلام کن در یک بازه خاص یک ماه رایگان به مشترکین جدید میدن...نقل قول:
برای منم همچنان 512 هست...نقل قول:
نقل قول:
512 نامه اش رو دارم ولی گفتن 1 ماه استفاده کنید بعدا :5:
الان 1 ماه شده 20 روز منتظر تخصیص پورت بودم ! 6 روزم هست که رفته رانژه ! حداکثر تا کی وصل می شه ؟
من شنیدم بعد از منتظر انجام رانژه ، منتظر انجام DSLAM هست! جریان چیه؟؟
میگم کجا زده 3 گیگ اضافه شده یا نه؟
خوب فعلا نامه 512 را نبر شاید 512 دادن بهت با پول 128 :31::27:نقل قول:
رانژه بستگی به فعالیت مرکز مخابراتت داره ممکنه فردا یا پس فردا یا حداکثر تا شنبه طول بکشه بستگی به مرکز مخابراتت داره...
اطلاع ندارم .زیاد طول نمیکشه اون فوقش یکی دو روز
توی قسمت ترافیک مصرفی اونجا که نوشته مصرف دوره زیرش نوشته ترافیک اضافه شده : ( 3072MB )3GBنقل قول:
فکر کنم منظور شما اینه که از ساعت 2 به وقت قدیم (ساعت 1 جدید ) تا ساعت 7 قدیم (6 جدید) دانلود کنیم یعنی مجوریم برای احتیاط فقط 5 ساعت دانلود کنیم.نقل قول:
من که ریسک نمیکنم یک ساعت دانلود مساوی 200 مگه...
مواظب باشید به هوای یکی دو ساعت اضافه دانلود کردن کلاه سرتون نره.
ای بابا خوب توی میزان مصرف نگاه کنید هر وقت دانلود رایگان حساب کرد از همون موقع شروع کنید به دانلود.....نقل قول:
منم این احتمال رو میدم. توصیه ام اینه که از ورژن اینترنت سکیوریتی 2009 استفاده کنید که مشکلی نداره ورژن 2010 هنوز کامل نشده و ممکنه انواع و اقسام ارور ها و مشکلات عجیب غریب رو بوجود بیاره.نقل قول:
خب شاید الان ساعت رو درست نکنند و تنظیم ساعت رو از فردا شب اعمال کنند. در واقع امشب شما ساعت 1 قدیم (12 جدید) میری میبینی بهت رایگان داده و دانلود میکنی اما یک دفعه فردا صبح که ساعت جدید رو توی سیستم اعمال میکنن می بینی ای دل غافل اون یه ساعت دانلود رو از ترافیکت کم کردند.نقل قول:
اين قسمت رو از كجا بايد ببينم ؟نقل قول:
الان 1 هفتست كه از تو سايت فرم پر كردم اما ميگن پورت خالي نداريم تو منطقه شما !
از دست سپنتا خسته شدم .
اگه كسي تو مركز عاطف ميخواد قراردادشو لغو كنه بهم بگه :21:
منم موافقم، اول یه 2-3 مگ دان کنیم ببینیم کم میکنه، اگه دیدیم رایگانه بعدش لالا کنیم، وگرنه یک ساعت یه 240 مگی میپره!:31:نقل قول:
همون روزی که خطم رانژه شده بلافاصله باهام تماس گرفتند و سرویسم وصل شد.نقل قول:
خوب اگه نمی خوای ریسک کنی یک ساعت زودتر از 7 بگذار تا دیسکانکت و خاموش بشه...نقل قول:اره:31::27: ما که 3 گیگ رایگان گرفتیم 240 مگ هم ازش بپره چی میشه!نقل قول:
my.shatel.irنقل قول:
شناسه کاربری: همون شماره ای هست که توی فرم ثبت نام نوشته و اولش کد شهر شما هست
رمز عبور: هم شماره خطی هست که رانژه شده
کد:http://www.shatel.ir/content/view/114/36/lang,fa_IR/
من half of the world یا همون نصف جهان ام :31:نقل قول:
سرعت شده در حد مورچه:13:
سرعت دانلود یا وبگردی؟؟نقل قول:
برای منم که هر دوشون خوبن :46:
من آرت 128 دارم
سرعت وبگردی خیلی داغونه ولی سرعت دانلود متوسطه
من الان زنگ زدم به پشتیبانی شاتل, یک یارو با صدای کلفت گفت ساعت شبانه از ساعت رسمی کشور تبعیت میکنه.من گفتم یعنی مطمئن باشم ؟؟ باز دوباره گفت ساعت شبانه از ساعت رسمی کشور تبعیت میکنه !
:31::27:نقل قول:
الان ساعت شاتل شده ساعت رسمی کشور و الان زده 23:02
ترکیدم از خنده خدایی :31:نقل قول:
من هم زنگ زدم اینطوری جواب میدن :27:
بچه ها شاتل ساعتشو کشید عقب
خیالتون راحت
برای اطمینان برین تو قسمت گزارش گیری و گزارش PPPOE رو بگیرین
میبینین تا ساعت 11 زده نرفته 12
دانلودنقل قول:
البته صبح بد بود حالا خوبه
ایول دوباره دارم نزدیک می شم به 512 :دی
الان دارم با 40 دان می کنم
یعنی تا ساعت 7 بزاریم رو دانلود ؟؟ آخه من فقط 200 مگ واسه 10 روز یعنی 10 مهر دارم. میترسم توی همین 1 ساعت همش فرت بشه. موندم چی کار کنم :19:نقل قول:
آره ساعت pcرا بکش عقب بزن تا 6:55 دانلود بشه:40:نقل قول:
من رفتم توی کانکشن pppeo و گزاش نگاه کردم ساعت رو تنظیم کرده ... ایول
سلام به همگی.:11:
دوستان من دو سه روز به یه مشکلی :19:بر خوردم.کسی میتونه کمکی بکنه.
والا مشکلی که الان دارم با یوتوبه و اینه که وقتی ویدئو مورد نظر رو باز میکنم توی صفحه شروع به load شدن میکنه وحتی اونو پخش میکنه ، اما وقتی میزنم دانلود کنه باidm سرعت 0 باقی میمونه(در صورتی که هر فایل دیگه یی رو که بخوام دانلود کنم با سرعت خوبی دانلود میکنه....)
از هیتلر اولترا#سو*رف استفاده میکنم(قبلا جواب میداد اما الان نمیدونم چرا بازی در میآره) فر*ی *گیت رو هم امتحان کردم باز هم همون بازی رو در میاره.در ضمن توی idm هر دو حالت وجود وعدم وجود پرو*کسی روامتحان کردم
از دوستان کسی نظری نداره .کمکی چیزی....
کلا شاتل سرعتش شده عین جت توی منطقه ما ... اصلا یک قطعی کوچک هم نداره ! مدام روی 60 میگیره
امروز رفتم مخابرات گفتم خطم رانژه شده یا نه :20: ؟ با سیستم های فوق پیشرفته جستجو (نزدیک 5 دقیقه داشت ورق اینور اونور می کرد) جلو شمارم نوشته بود با قرمز عودت داده شود به شرکت :18: گفتم چرا :2:؟ گفت پورتی که اعلام کردند اشتباه بوده ! همونجا پی بردم که ایران مملکتی است پر از نخبه :10:
سلامنقل قول:
با این سایت میتونی ویدیو ها را دانلودکنی
آدرس را تو کادر URL سایت میزنی و بعد دانلودکد:http://keepvid.com/
با سایت voobys هم میتونی دانلود کنی همون لینک رو فقط به جای یوتیوب . ووبیس کن.
انگار شاتل ساعتشو تنظیم کرده !!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟