این کار شما شوخی نیست اسپم هست عزیز.نقل قول:
لطفا این پست رو ادیت کنیدش چون این کار حجم تاپیک رو میگیره.
ممنون رفیق.
Printable View
این کار شما شوخی نیست اسپم هست عزیز.نقل قول:
لطفا این پست رو ادیت کنیدش چون این کار حجم تاپیک رو میگیره.
ممنون رفیق.
۵۰ یورو که ۵ یوروشو به عنوان پیش پرداخت دادم :31:نقل قول:
TRUE BLUE PLAY LOAD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بازم خبرای خوش.بازم شکست سونی.وبازم رمز گشایی ها.
دوستان طبق خبری که به تازگی منتشر شد همگی میدونیم که PLAY LOADهای دانگلTBبه صورتFREEریلیز شده.
اما این ها به تنهایی به دردی نمیخوردند تا این که بازم امروز بمب خبری ای ترکید.اینPLAY LOADها رمز گشایی شدند.یعنی کسایی که از قبل دانگل های مختلف داشتند میتونن به صورت دانگل ازش استفاده بکنند و یا کسانی که باCFWکار مکینن باید به زودی منتظر ریلیز یکCFWجدید باشند.
به امید خبر های هر چه بهتر.
باحق
حیف نیست PSN رو بیخیال میشید به خاطر کپی کردن ؟نقل قول:
من سر کپی خور بودن ۳۶۰ ام کلی پشیمونم و برگردوندنش هم فایده نداره چونکه اون طوری باید پروفایلم رو بترکونم . باید یه دونه نو بخرم .
دوست عزیز شما تو آلمانی تنت داغه:دینقل قول:
اینجا یه بازی که جدید میاد100تومنه در حالی که اونجا50دلاره.این یه طرف وضعیت بد مالی اینجا هم یه طرف که همه میدونیم ایران چه خبره.
خوبPSN]م بیخیال میشیم دیگه چی کار میشه کرد کمتر کسی دلش میاد هر بازی جدید100تومن بده اینور.+برای لایو زدن همX360کپی خور شده هست که دوستانی که میخوان لایو بزنن گزینه خوبی هست براشون
دوست عزيز اينجا ايران است :31:نقل قول:
يه سر بيا اون موقع :31:
مايه داريه ديگه :31:نقل قول:
ولي بازم ميصرفه :46:
اينجا بازي هاي جديد زيره 80 نميدن نامردا...!!!:41:
منكه سره 2 راهي گير كردم نميدونم دوباره حـــك كنم يا نه :31:نقل قول:
واقعا نميتونم PSN رو بيخيال بشم:40:
الان به هزار بدبختي پول جمع كردم ولي متاسفانه بين U3 و BF3 و MW3 يكي رو بايد انتخاب كنم :41:
امین به نظر من هیچ کاری نکن فعلا هیچ کدوم از بازیارو نگیر ( گوش کن به حرفم این دفعه:31: )
اینجا رو بخون:
میگه بزودی اخرین ورژن سونی هـک میشه :18:کد:http://www.ps3hax.net/2011/11/breaking-mathieulh-decrypts-lv0-at-fw-3-73
This of course means CFW up to the latest PS3 firmware
یعنی حتی باهاش میشه رفت PSN
یه هفته صب کن ( از همون یه هفته هاسا :31:)
بابا از اون یه هفته ها نیست:دینقل قول:
این یارو که گفته عرضه نمیکنمش که!!
یه بنده خدایی یه اسم mathieulh قبلا چیزی درز داده همه ازش دلخورن. اما حالا کل کدای lv0 رو بازگشایی کرده و با اونها میشه CFW 3.73 ساخت! اما تو توییترش تاکید کرده سر این قضیه دیگه چیزی رو درز نمیده! حالا نویسنده ps3hax گفته اگر همه باهاش مهربون باشیم شاید طرف یه نخی داد. برای همین نظر سنجی گذاشته تو سایتش که آیا موافقین اون این اطلاعات رو درز بده یا نه. بچه ها همه برید تو نظرسنجی بزنین Yes شاید فرجی شد CFW 3.73 دار شدیم ...!
کد:http://www.ps3hax.net/2011/11/breaking-mathieulh-decrypts-lv0-at-fw-3-73
همین طرف پول ملتو گرفت ولی چیزی درز نداده بد توقع داره که بازم نازشو بکشیم عمران
به گوره باباش خنديده :31:
لابد عرضه نداره بسازه داره بهونه مياره:46:
تازه مگه حـــكر قحطيه..!!!؟:5:
من حاضرم با همين فلاكت هر ماه يه بازي اريج بگيرم ولي منت اين جماعت رو نكشم.
رفیق قبلا این خبر رو دوستان گزاشتند.نقل قول:
خوب وقتی هم که درز نمیده دیگه هیچی دیگه ولی شاید به هکرای دیگه بده.
راستی هنوز حرف های زیادی برایfakeبودنش هست ایشون فقط یه صفحه برنامه نویسی عکسشو گزاشته و بس همین
دوستان تو بازی uncharted 3 لودینگش برای من طولانیه.بعضی مواقع زیرنویس های دمو ها نشون داده نمیشه.
اینا چجوری حل میشن؟؟
JFW DH CFW 3.56 RELEASED
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واما بازم بدبختی سونی و بازم شادی کپی باز ها و بازم مرگ کنسول در روز های تولدش.
بله بعد از کلی اینور و اونور کرد بالاخره JFW DHفریم ویرشرو ریلیز کرد.منتهی قرار بود روی3.73باشه که روی 3.56 دادن و درد چندانی دوا نکرده.بیشتر برای اونایی خوبه کهOFW3.56دارن و نتونستن کپی خور کنن.
البته قرار بود که بازی ها بدون منیجر اجرا بشه که گفتن با یه آبدیت در اینده حلش میکنیم.
اینجور که گفتن قرار هست که قابلیت های دانگلTBرو هم بهش اضافه کنن که چیز بعیدی نیست و صورت پذیره.
دوستان فعلا هیچ کاری نکنند تا اطلاعات دقیق داده بشه خدمتتون.
صبر کنید تا کنسول بسیجی ها ببینن قضیه چیه.
نکته:برای نصب اینCFWروOFWهایی که3.56 هستند و از قبل کپی خور نکردن باید این کار رو سخت افزاری انجام بدن.
و بازم چیزی که عجیبه اینه که حجمش51 مگابایته و احتمالا نیاز بهPATCHای چیزی داره یا همچین چیزی.
سایت رسمی:لینک دانلودCFW 3.56:کد:www.demonhades.org
لینک دانلودOFW3.56:کد:http://troy1990.dl.rapidbaz.com/kNPbT/kiro.rar
دوستان فعلا کاری نکنید صبر کنید.کد:http://troy1990.dl.rapidbaz.com/kNPrM/PS3UPDAT.PUP
بنده هیچ مسیولیتی رو در قبال کنسولتون ندارم.
رو ميدن به يارو همين ميشه ديگه :31:نقل قول:
امين همون اريج بزن با PSN حالشو ببر :31:نقل قول:
مرتيكه ادم شده مي خواد يه غلطي بكنه حالا ناز مي كنه :21:
حالا يه موقع اپديت جديد اومد تو اپديت كن چون سر يه هفته براي ما هكش مي كنند :31:
بخوره تو سرشون بعد 5ماه میان یه JFW ـشون میدن..میگن شرمنده بازی اجرا نمیشه فعلا...نقل قول:
اینقد گفتن بازی 3.7X اجرا میکنه کو؟ کجاست؟
فقط تونستن رو 3.56 نصب کننو که homebrew میشه اجرا کرد...
حتی ps3hax دیگه اینارو ادم حساب نکرده حتی خبرشم پست نکرده
همون بهتر که فحش بخورن اگه فحشم بلدن بدن..هـــــِ ...
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
نقل قول:نقل قول:
این متیو کارش درسته,
همین الانم دو تا رای گیری که گذاشته PS3HAX بیشتر از 10هزارتا رای دادن...ایشالا که راضی میشه اطلاعات بده یا CFW ـشو ریلیر کنه
دلیل دیر لود شدن واسه اینکه شما یا از جایی که خریدین از روش انپک کردن فایلای psarc است که کاملا عادیه...نقل قول:
از این روش میتونین استفاده کنین..
که فقط احتیاج به فایلای انپک نشده psarc هست
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6628243&postcount=49
اين روش اون لودينگ اول كه حلقه اون زير است و سريعتر مياره ؟نقل قول:
روششو يه توضيحي بدين :31:
بعدشم مشكل نداره اين روي روش هاي قبلي كه روي فولدر هاي بازي انجام دادند انجام بشه ؟ :21:
ریلیز شده بازم با blu ray کار میکنه یعنی باید اورج داخلش باشه؟
3.56 بازی داشت که الان بدرد بخوره یا همه 3.6 به بالا میخاد
اره دیگه مشکل دیر لودینگ نداره...تکسچرا هم کامل لود میشه...نقل قول:
روشش تو همون لینکی که دادم هست..کاری نداره زیاد
نه نمیتونی این کارو بکنی چون فایلای ( play station archivet ( psarc نباید انپک شده باشه که مال تو شده احیانا ,
باید سالمشو گیر بیاری بعد از اون روش استفاده کنی
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
این هنو بازیای 3.55 اجرا نمیکنه چه برسه به 3.6x به بالانقل قول:
بیشتر بازیای 3.56 رو 3.55 پج شدن...
نميشه اون روش و يه جوري حذفش كنم اين يكي رو بريزم يا حتما بايد فايلاي سالم و گير بيارم ؟نقل قول:
نه هیچجور نمیشه...باید فایلای انپک نشدشو گیر بیاری...
دوستان این کنسول رو چطور باید برای دیدن فیلم سه بعدی تنظیم کرد؟
تلوزیون و عینکش رو داریم با یدونه کنسول p3................کمک خواهشا..............
سلام من یک ps3 خریدم که توسط شرکت کپی خور شده . می خواستم ببینم اگه یه اینترنت وصل شم چی میشه؟ آیا فقط دیگه نمی تونم بازی های کپی رو انجام بدم و بازی اورجینال رو می تونم انجام بدم یا کلادیگه تعطیل میشه؟ آیا امکان دوباره کپی خور کردن هست؟
مرسی جوابم راگرفتم حالا میشود یک سایت خوب برای دانلود ایبوت معرفی کنید هر چقدر گشتیم به جایی نرسیدنقل قول:
نه مشکلی با اینترنت نداری میتونی بری اینترنت فقط نباید بری psnنقل قول:
اگه اپدیت بشه دیگه در حال حاضر نمیتونی کپی بازی کنی
بعد به خاطر اینکه خودش اپدیت نشه...میری تو setting بعد auto update خاموش میکنی
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
نقل قول:بنظره من بزرگترین سایته ps3 هست (فیلتره) ...کد:http://www.ps3iso.com/forumdisplay.php?f=173
دوستان این کنسول رو چطور باید برای دیدن فیلم سه بعدی تنظیم کرد؟
تلوزیون و عینکش رو داریم با یدونه کنسول p3................کمک خواهشا..............
سلام دوستان
می خوام یه مانیتور بگیرم که وصلش کنم به ps3
تا 450 هم پول دارم
با این پولمم چون نمیتونم سراغ تلویزیون با کیفیت و LED برم ، دیگه رفتم سراغ مانیتور
یه ذره که گشتم دیدم این از همه بهتره : LG LED d2342p 3D چون هم برند خوبیه هم سه بعدیه
حالا شما چه نظری دارید؟ با این پول بهترین گزینه چیه؟
دوستان سلام
الان قیمت پلی 3 چقدره؟
اين مدل كه عاليه البته سامسونگ هم يه دونه زده خيلي شاخه ولي هنوز تو بازار نيومده اگر بياد زيره 500 نميدن.نقل قول:
کاره خاصی نمیخواد بکنینقل قول:
اول که hdmi وصلش میکنی رو اتوماتیکش که بزنی خودش بت میگه که tvit 3d هست و چند اینچه...
بعد که بلوری 3d گذاشتی تو ps3 میری قسمت video اجراش میکنی
اگه 3dtv و عینکت acvtiveshoter هست که دکمه بالاشو میزنیو...
اگرم که pasive هست که هیچکاری لازم نی بکنی...
تو تنظیمات tvit برو بعد 3d auto view (samsung)a روشن کن که اگه فیلمت 3d بود خودش تشخیص میده و میگه عینکو بزن
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
160gb الان 400تومنهنقل قول:
هارد گرفتم بازی دو تا ریخت مشکل اینه چی بگم ntfs دیدن نگفت مغازه داره فت 32 کنه. راهی نیس بدون اینکه اطلاعات بازی بره کانورتش کنم به فت 32 برنامه لینک میدید اگه برنامه ای هست با راهنمایی. به کنسولم وصل کردم نشناخت ntfs مولتی من 2.08
سلام لطفا اگر ممکنه روش وصل شدن به اینترنت با ps3 را یک کم توضیح بدید برای وصل شدن باید مودم داشت یا نه ؟چه نوع مودمی به درد این کار میخورد؟؟
دوستان عزیز یه سوالی داشتم
من میخواستم مانیتور LED بخرم واسه ps3 اما بعضی ها میگن تلویزیون LED واسه ps3 بهتر جواب میده
حالا به نظر شما چکار کنم؟ تلویزیون یا مانیتور؟
چه طوري رفيقنقل قول:
بالاخره هارد گرفتي ؟ چي گرفتي ؟
من ديدم FAT32 رو به NTFS تبديل ميكنن ولي برعكسشو نديدم شايدم باشه نميدونم
يه كاري مي توني بكني بازي هاتو بريز تو خود هارد PS3 چون مي توني انتقال بدي
يه نگاه به امضام بنداز براي هاردت :27:
خب اگه Full HD باشه فرقي نمي كنهنقل قول:
TV چون سايزش بزرگتره خب معلومه بهتر حال ميده :31:
ولي اگه مانيتور بگيري راحتي ديگه هم پاي PC هم پاي PS3 :31:
فرقی نمیکنه چی به چی تبدیل بشه...نقل قول:
اگه اشتباه نکرده باشم خود ویندوزم fat به ntfs میکنه ولی برعکسشو برنامه میخواد مثل acronis,partion magic...
اون وقت اطلاعاتشم مي مونه ؟نقل قول:
چون مي خواد اطلاعاتش پاك نشه
اصلا اینجور چیزی امکان نداره که اطلاعاتش بمونه وقتی بخواد فرمت کنه
این برنامه acronis واسه فرمت,پارتیشن بندی....
پسورد:کد:http://dl.freedownload.ir/dl14/Acronis-PartitionExpert-v8.0.0.292-www.fdl.ir.exe
کد:www.fdl.ir
خسته نباشي :31:نقل قول:
پس فكر كردي اين دوستمون چي مي خواد كه من بهش گفتم :31:
برنامه اي كه من مي گم تو امضام هست