بعد از اینکه فوت کردم دیگه نخوند تا الان 3 تا یو ام دی روش گزاشتم صدای چرخش درایو و جابجا شدن لنز میاد ولی از اجرا شدن خبری نیست لطفا کمک این psp داره از جلو چشم میوفته.نقل قول:
بعد از اینکه فوت کردم دیگه نخوند تا الان 3 تا یو ام دی روش گزاشتم صدای چرخش درایو و جابجا شدن لنز میاد ولی از اجرا شدن خبری نیست لطفا کمک این psp داره از جلو چشم میوفته.نقل قول:
ای بابا!!! من یو ام دی استفاده نکردم تا حالا اما تو درایورشو مثل کشو استفاده میکنم:31::31::31::31:
با تشکر از همتون که بهم کمک کردید. اول از همه بگم که دقیق یادم نیست ولی من یک software رو روش به روز کردم (اپگرید) کردم . و در ضمن میتونید بگید این UMD چی هست و چیکار میکنه . متشکر میشم. بیشتر راهنمایم کنید.
این umd هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بازیای psp روی این قرار داره + فیلم. اما به دلیل گرون بودن میان از این image میگیرن و میزارن تو اینترنت واسه دانلود.
که برای اجرای این image ها لازمه psp شما کپی خور بشه.
O.K؟
این بازی persona چطوریه؟ من که با هیچ کدوم از روشهای فیکس و پچ موفق به اجراش نشدم.....!!!!
Persona را ول کن، برو obscure را که جدیدا اومده بگیر، عجب گرافیکی هم داره. من که حسابی باهاش حال می کنم
سلام قیمت محافظ ال سی دی چجوریاست؟
منظورت همون برچسبه(همون پلاستیکه) هست؟ اگه اونه 2000 چوق.نقل قول:
سلام قیمت محافظ ال سی دی چجوریاست؟
اگه نه به من چه./
اونو هم دارم دانلود میکنم!!!!نقل قول:
Persona را ول کن، برو obscure را که جدیدا اومده بگیر، عجب گرافیکی هم داره. من که حسابی باهاش حال می کنم
میگم به نظر دوستان و علماء ممکنه سری ای که الان از PSP Go تو بازاره در حکم یا مثل PSP-1000 باشه که نسبت به سری های اصلاح شده و جدیدتر بهتر کپی خور میشه؟ اگه اینطور باشه بهتره تا PSP Go جدیدتزی نیومده بریم یکی بخریم...
البته فعلاً واقعاً ارزش 300 به بالا رو نداره...
دوستان نطر بدن لطفاً...
همیشه سری قبل که هک بشه بعدش سونی یه فریمور و یا سخت افزار جدید میده....pspgo هم هنوز هک نشده.. بنابراین باید دید با چه روشی هک میشه که به احتمال 100 در صد نرم افزاری هک میشه!
بعدش هم سونی یه فریمور جدید میده بیرون...تا اون موقع فقط باید منتظر بود!
البته فراموش نکنید که تمام psp ها از روش نرم افزاری کپی خور میشن . قبلا علی آقا توضیح داده بودن که حتی روش پاندورا هم نرم افزاریه.نقل قول:
فعلآ هیچی معلوم نیستنقل قول:
شاید به سرنوشت ps3 دچار شد
شاید به nds
شایدم کپی خور بشه :31:نقل قول:
خدا میدونه !!!
سلام
می خواستم بگم ورژن جدید Yoshihiro هم اومده.
اینم لینک دانلودش
تفاوتش با نسخه قبلش هم ایناست , ( زیاد به ترجمه هم نیاز نداره ).کد:http://dl.qj.net/dl.php?fid=27776
- Fix: Problem with YS seven game. He work perfect on PSP3000
- Added: compatibility with the future Game 6.xx
بچه ها من psp رفیقم رو به 5.50gen-b آپ کردم واسه mgs اما حالا بازی نمیاد!چیکارش کنم؟؟؟
اگه میدونید زود بگید دمتون گرم.
اگرم نمیشه ورژن 3.71m33-2 رو بذارید که برم دانگرید کنم:دی
واسه چی دانگرید کنی مگه همین چشه؟نقل قول:
شوخی کردم/نقل قول:
واسه چی دانگرید کنی مگه همین چشه؟
حالا کی میدونه؟؟
علی تو که بازی کردی چه جوری میاد؟؟
بعد از مدتی ما یه سوال کردیما!!
یکی یه جواب بده خوب.امشب هیشکی پیداش نیست.واسه من درس خون شدن.
خدمت شمانقل قول:
قبلا گذاشته بودم اگه یکم دقت میکردی تا الان پیدا کرده بودی :46:
کد:http://----------.com/forums/showpost.php?p=813147&postcount=72
علی مشکلی نمیاد؟؟
این flash 0 داره ها؟؟
امروز رفتم انقلاب پیش همون یارو که بازی جدید میاره...undeadknight & fifa10 رو گرفتم
undead رو تبدیل کردم ولی نمیاد
fifa 10 رو هم تبدیلیدم ... اونم نیومد
چرااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا ؟؟؟؟
ویرایش:
یه بار دیگه تبدیل کردم....جفتش اومد....دلیلش این بود که دفعه اول که تبدیل کردم کامپیوتر قاط زده بود درست نمیتبدیلید....یه بار ریست کردم دوباره تبدیل کردم و اومد
قیمت روز psp 3000 کرک شده رو کسی میدونه ؟؟؟
در مورد ورژن کرکش هم اگه میشه یه راهنمایی بدید
ممنون
من بازی god of war رو دانلود کردم 2تا فایل داشت God of War Chains of Olympus.cso وEBOOT.PBP نمیدونم چه جوری باید اجراش کنم لطفا کمک کنید
دوست عزیز به نظرت جای درستی سوال کردی؟:13:نقل قول:
تاپیک زیر برای این کار هست.
راهـنمایی برای خرید کنسـول بازی + لیست قیمتها
در مورد کرک کردن هم همین تاپیک یا تاپیک کپی خور کردن را بخوانی به جواب میرسی چون بارها و بارها توضیخ داده شدهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
شما فقط کافی هست فایلی که پسوند cso داره را داخل فوادر iso مموری کارت بریزی و از داخل psp بازی را اجرا کنید.نقل قول:
بچه ها کسی ناروتو رو تونسته روی 5.03 اجرا کنه؟من که با پچ هم نتونستم!!!
اگه کسی فایل eboot بازی رو که decrypt نشده داره لطف کنه و بذاره که خودم ادیتش کنم.چون بازی ادیت شدست و دوباره ادیت نمیشه...
آقا این undeadknight رو هر کی بازی نکرده بهش پیشنهاد میدم بازی کنه:10:....آخرشه برخلاف حجم کمش :8:
این بازی ها رو از کجای انقلاب میگیری ؟نقل قول:
آدرس بده ما هم بگیریم .
من هر کاری میکنم بازی اجرا نمیشه و همین طور سیاه میمونهنقل قول:
آقا این undeadknight رو هر کی بازی نکرده بهش پیشنهاد میدم بازی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....آخرشه برخلاف حجم کمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی های جدید هم وست صادقیه می اره جدیدا
من سول کالیبر و GT رو خریدم
راک بند هم داشت
شما فقط کافی هست فایلی که پسوند cso داره را داخل فوادر iso مموری کارت بریزی و از داخل psp بازی را اجرا کنید
با تشکر از شما من اینکارو کردم ولی جواب نداد خواهشا یه توضیح کامل از فرمت بازی ها واینکه دقیقا کجا ریخته شوند بزارید یا یه منبع فارسی معرفی کنید
اقا این 5.50 بی-2 چیه؟؟ من هرکاری میکنم نمیشه و وقتی اپدت میخوام کنم وقتی از جای بازی های پی اس پی میرم و میزنم باز شه صفحه سیاه میشه و قفل میکنه . چیکار کنم اپدیت شه؟
برو Memory card>ISO اگه نیاورد Cso رو تبدیل به ISO کن با برنامه yacc (تو گوکل اسمشو سرچ کنی پیدا میشه)نقل قول:
شما پی اس پیتون کپی خور شده؟!اگه نشده توی همین سایت بگردی روش هکش رو پیدا میکنی
بله شده فقط این بازی مشکل دارم دمو رو بارمیکنه کلا بازی هایی که پوشه ندارند وفقط یه فایل هستند رو نمیدونم باید چی کار کنم
ببینم تو فایل با پسوند ایزو و یا سی اس او رو توی مموری کارت و در پوشه iso کپی میکنی دیگه نه؟
نباید بازی رو با پوشه کپی کنی ها!!!فقط خود فایل بازی...اونم توی پوشه iso در مموری کارت.موفق باشی
راستی!
مشکل من با ناروتو حل شد!!!!
نقل قول:
بازی هارو از اینجا میگیرم:
انقلاب - ابتدای کارگر شمالی یه مغازه هست که سر نبش هست - قیمت بازی ها هم 1500 هست.
در مورد بازی
فریمور دستگاه شما چیه؟
من رو 5.50gen-B تست کردم و به راحتی اجرا شد
قیمت هر بازی 1500 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18:نقل قول:
چند تا بچه ها خواستن از من پستی خرید کنند من هر بازی را گفتم 500 تومن+1500 هزینه پست پیشتاز گفتن گرونه.(هزینه رایت و dvd هم مجانی)
میگفتم مغازه دار ها یک dvd بازی را میده 500 تومن :13:
سلام دوستان
یه سوال داشتم
میخواستم بدونم بازی های پی اس پی رمزی .ترینری یا همچین چیزی هایی دارن؟؟؟؟؟
چون من تو بعضی از قسمتای بازی میمونم مجبور میشم بی خیال کل بازی بشم
لطفا اگه رمزی یا چیزی تو این مایه ها دارن لطف کنید بگید از کجا میشه گیر اورد
خیلی ممنون
این یارو فکر می کنه خیلی کاری خفنی کرده که بازی های جدید اورده به همین دلیل قیمت هاش اینجوریهنقل قول:
بله تو گوگل سرچ کننقل قول:
اسم بازی با کلمه ی cheats روسرچ کن
این دو تا بازی یعنی fifa و undead رو با اون برنامه Yoshihiro v4 پچ کردم , رو 5.03 اجرا شد.