من بازي king Arthur رو نصب کردو ولي اين ارور رو ميده:
If you like this game, BUY IT!
کرک رو هم نصب کردم.
البته این ارور به محض اینکه نصب تموم شد داد.
Printable View
من بازي king Arthur رو نصب کردو ولي اين ارور رو ميده:
If you like this game, BUY IT!
کرک رو هم نصب کردم.
البته این ارور به محض اینکه نصب تموم شد داد.
چرا تو ویندوز سون64بیتی PES10 نصب نمیشه؟
میگه احتمالا یه setup در حال اجراست، اونو ببندید در حالی که همچین چیزی نیست
FIFa10 نصب میشه.....
مشکل از ویندوز نیست من الان رو ویندوز 7 pes 2010 نصب دارم و بازی مشکلی نداره
بازي شطرنج Chessmaster Grandmaster Edition رو نصب كردم ولي موقع اجرا اين اخطار رو ميده !!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
از DirectX موجود در cd بازی استفاده کنید.:46:
اون هم نصب كردم ولي نشد !!نقل قول:
d3dx9_33.dll رو دانلود كن مشكلت حل ميشه :
کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_33
عزيز دانلود كردمنقل قول:
وارد بازي ميشه ولي بعدش اين ارور رو ميده و از بازي مياد بيرون :19:
جواب منو کسی نمیدونه؟
سلام من تو نصب بازی COD MW2 مشکل دارم ...
وسط نصب DVD 2 (کلا 4 تا DVD هست) ، Error پایین میاد ...
البته اگه Ignore بزنم نصب ادامه پیدا میکنه و منوهای بازی هم میاد ...ولی توی مرحله نمیره و ارور Has stop working میده ...
اگه وقتی روی بازی کلیک میکنی این میاد 100 درصد مشکل از کرک هست .یک کرک درست و حصابی از اینترنت براش دانلود کن .نقل قول:
جواب منو کسی نمیدونه؟
شما دی وی دی های بازیت مشکل داره که نصب نمیشه . وقتی روی اون دکمه کلیک میکنی از کپی کردن اون فایلی که نمیتونه از روی دی وی دی بخونه صرف نظر میکنه در نتیجه موقع اجرای بازی به مشکل برمیخورید . اگه خش داره دی وی دی رو با خمیر دندون بشور !نقل قول:
سلام من تو نصب بازی COD MW2 مشکل دارم ...
وسط نصب DVD 2 (کلا 4 تا DVD هست) ، Error پایین میاد ...
شما روی بازی راست کلیک کن و برو به Properties و بعد تب Compatibility و تیک Run This Program رو بزن و بازی رو اجرا کن . اگه بازم او پیامو داد اول از Task Manger ( با کلید ترکیبی Ctrl+Alt+Delete باز میشه ) برو به تب Processes و روی pes2010.exe کلیک کن و اونو End Processes کن و بعد اجراش کن . اگه بازم نشد مشکل از درایورهاست یا نرم افزارهای جانبی اجرای بازیها مثل :نقل قول:
چرا تو ویندوز سون64بیتی PES10 نصب نمیشه؟
میگه احتمالا یه setup در حال اجراست، اونو ببندید در حالی که همچین چیزی نیست
FIFa10 نصب میشه.....
Microsoft .NET Framework 3.5
Microsoft Visual C++ 2005
DirectX
و ...
Languageبازی رزیدینت ایویل 5 رو میتونین بگین کجاست. نصب ش که میکنم زبانش زاپنیه.
شما نسخه ي بويز تيم رو داري لعنت به اين شركت كلاه بردار بازيه 3 دي وي ديو تو 4 دي وي دي داده دست ملت تازه مشكلم داره ميدونستي اگه بازيت نصب شه دوباره به مشكل ميخري البته اين مشكلي كه ميگم قابله حله تو صفحه ي اول تاپيك خود بازي يه سر بزن متوجه ميشينقل قول:
در ضمن ارورتم از دي وي دي هاست احتمالا خش خطي شده يه خش گيري بكن :10:
DVD ها رو همین دیروز خریدم و حتی یه خشم روش نیست ... فکر کنم از برنامه نصبش باشه ...نقل قول:
منظورتون از (صفحه اول تاپیک خود بازی ) کدومه ...لطفا لینک بدبد ...
ممنون
نقل قول:
چرا كسي جواب منو نميده :19:
خش نداره ... وقتی Ignore میزنم و بازی رو نصب میکنم ، بازی اجرا میشه ولی New Game رو که میزنم تو لود بازی میره بیرون . ولی وقتی میرم تو انتخاب مرحله و مرحله دوم (یعنی بعد از Training )رو انتخاب میکم بزی میاد و تا مرحله 5 پیش میره ولی دوباره تو لود مرحله 6 میره بیرون ...نقل قول:
یه پچی ، چیزی براش ندارید ...؟ تو خود DVD یه پچ بود که کار نمیکنه ...
منظور شما اينه كه تو act 3 نميره خوب گفتم پچش تو صفحه ي اول تاپيك خود بازي هستنقل قول:
اسمشم اينه پچ رفع ايراد هاي نسخه ي بويس تيم :19:
نقل قول:
با تشکر اما اینارو امتحان کردم نمیشه
نرم افزارهای جانبی هم همه آخرین ورژن اند، مشکل درایور یعنی چی؟(آخه call of 5 اجرا می شه)
همین بازی روی سون32 بیتی نصب میشه
من هرچی میگردم این پچی که شما میگید رو پیدا نمیکنم ...:41:نقل قول:
اگه میشه لینک بدید...:11:
ممنون
وقتی گزینه launcher رو میزنی که بین dx 10 و dx9.c یکی رو انتخاب کنی بالای منو گزینه language وجود داره...نقل قول:
حتما نباید dvd خش داشته باشه می تونه از بد رایت شدن باشه حالا شما یه امتحانی بکن از dvd یه ایمیج بگیر اگه نصب شد که هیچ وگرنه باید به فکر خریدن dvd دیگه(احتمالا از یه شرکت دیگه)باشی...نقل قول:
اینم پچ:
کد:http://www.boysteampc.com/game/download/news/COD6.exe
خوب شما مشخصات کامل سیستمت رو بگذار تا دوستان بهتر کمکت کنند...نقل قول:
شما دقیقا اخطاری رو که میده بگو...نقل قول:
Serious Sam HD: The First Encounter
من این بازی رو دانلود کردم ولی موقع اجر ا اصلا انگار نه انگار روی فایل exe بازی کلیک کردم کرک و هیچ چیز دیگه ای هم نداشت رو 2 تا ویندوز هم امتحان کردم
سیستمم هم
کارت گرافیک geforce 8400 512
رم 2 گیگ
مادر بورد abit 5200
آیا کار خاصی باید بکنم ؟
Left 4 Dead 2
با سلام من نسخه repack این بازی رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی بصورت تکی بشم قبل از اینکه به منوی بازی برسم هنگام لودینگ میپره بیرون هیچ کرکی یا چیزی هم توش نبود ه لینک راپیدشر از هرچی نیازه یا یه لینک مستقیم اگه لطف کنید کارم راه می افته چون با دایل آپ اینجا فقط میتونم اینجوری دان کنم فایل هایی که باید دانلود کنم رو میدونم چیه سایر دوستان هم دان کردن مشکلشون حل شد ولی لینک راپید یا مستقیم میخوام ممنون
احتمالا بازيو ناقص دانلود كردينقل قول:
Serious Sam HD: The First Encounter
من این بازی رو دانلود کردم ولی موقع اجر ا اصلا انگار نه انگار روی فایل exe بازی کلیک کردم کرک و هیچ چیز دیگه ای هم نداشت رو 2 تا ویندوز هم امتحان کردم
سیستمم هم
کارت گرافیک geforce 8400 512
رم 2 گیگ
مادر بورد abit 5200
آیا کار خاصی باید بکنم ؟
مشکل من در نص terminator salvation هست.که پس از نصب 1 صفحه میاد که روش 1 سایت داری
سلام
بازي cold fear رو دانلود و نصب كردم و كركش رو هم در فولدر بازي كپي كردم ولي پس از اجراي بازي و نمايش دموي آن به محض ورود براي شروع خود بازي پيغام خطاي زير رو ميده. يكبار ديگه هم بازي رو uninstall كردم و مجدد نصب كردم ولي مشكل برطرف نشد.
لطفا دوستان راهنمايي كنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین مشکل رو دارم درایور رو هم آپدیت کردم اون مشکل کارت صدا رو هم ندارم راهنمایی کنیدنقل قول:
آموزش نصب call of duty 6 رو ميخواستم اگه ميشه تصويري باشه ممنونم
شما يه عكس بزار من نسخه ي بازيتو ببينم بعد بهت بگم چي كار كني :10:نقل قول:
دوستان اين مشكل نكشيدن بازي از سخت افزار :19:نقل قول:
شما تو تاپيك خود بازي ييه سرچي بزنيد ببينيد پچي نداره كه مشكلتون حل شه :10:
شما سيستمتو بگو فك كنم نميكشه از اين ارور كه من چيزي سر درنياوردم :18:نقل قول:
كارت گرافيك اينتل 256MB on board سي پي يو 1.8 گيگ و رم يك گيگنقل قول:
با اجازه مهدی جوننقل قول:
شما معلوم نیست واقعا گرافیکت چیه چون گرافیک آنبرد داریم تا آنبرد(بهتر بود چیپست شمالیت رو هم میگفتی)ولی مشکل اینجاست که بعضی از بازیها با گرافیک آنبرد مشکل دارند و روش اجرا نمی شند احتمال داره مشکل ازاینجا هم باشه...
با سلام من بازی Serious Sam HD دیروز خریدم و بازی رو نصب کردم اما وقتی زبان رو انتخاب و لانچ رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته حتی چراغ قرمز هارد هم روشن نمیشه
این بازی رو الان رو ویندوز 7 دارم امتحان میکنم مشکلش چی هست به نظر شما؟
ایا این بازی کرک هم داره؟
یکی از دوستان صفحه قبل دقیقا مشکل تو را داشت شما هم نسخه دانلودی رو داری؟؟نقل قول:
باسلام خدمت دوستان
اقا من با نصب کردن این بازی cod6 مشکل دارم سی دی بازی به صورت پارتی بود. بعد از انزیپ کردن تنها فایل اجرایش ایکنsetup بود و وقتی اجراش میکنی یه عکس از بازی با سه گزینه میاد که انیستالو که میزنی بعد از یکی دوتا نکس میره روی پلیز وات بع از یه مودت پیغام ارور :steam.exe.(mainexception):unable to load library steam.dllمیده ..مشکل کجاست
من نسخه ي سي دي رو ديگه نديده بودم :46:نقل قول:
احتمالا بازيو يه ناوارد واست كم حجم كرده زده فايلارو تركونده :27:
ببر پسش بده DVDخراب بهت داده!!!!!!
دوستان ، من هوس کردم برم و MAX Payne رو برای چندمین بار بازی کنم اما مسئله اینه که این بازی در ویندوز ویستا و 7 مشکل داره. آخرین پچش رو دانلود کردم و تونستم بازی رو شروع کنم اما مسئله اینه که بازی صدا داره اما آهنگ نداره و گاهی اوقات هم صدای دیالوگها نمیاد.
می دونید چکار میشه کرد ؟
فك كنم تو بعضي ز پارتا صدا و موزيكو حذف كردن تا مثلا فشرده شهنقل قول:
از كجا دان كردي ؟:8: