نقل قول:
من ندارم، خیلی وقته اینطوری شده :41:
قبلنا فقط برا ایرانسل Delivery داشتم، اما الان هر دوش غیر فعال شده !!!
منم تهران هستم ! :41:
نقل قول:
من ندارم، خیلی وقته اینطوری شده :41:
قبلنا فقط برا ایرانسل Delivery داشتم، اما الان هر دوش غیر فعال شده !!!
منم تهران هستم ! :41:
مال منم همیشه pending میزنه ولی میرسه .اولا delivery میزد ولی خیلی وقت pending میزنهنقل قول:
مرکز اسپادان چیزی با خونه ی ما فاصله نداره به نظر من باید مرکزش را بترکونیم:18:نقل قول:
خب مشکل کجاست ؟نقل قول:
باید چیکار کنیم که حل بشه ؟
اینطوری که نمیشه آخه !
باید همچنان مثل گذشته باید منتظر افتتاح رسمی بمونیم البته اگر افتتاحی در کار باشه:13:نقل قول:
تازه خبر ندارید این اسپادان می خواهد چیکار کنه ... قرار هست کل شهر اصفهان را تحت پوشش شبکه بی سیم wimax ببره و در ضمن قرار هست شبکه خودش را به 3G ارتقا بده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها چرا صفحات گذشته رو كامل نمي خونيد !نقل قول:
من كه قبلا هم گفتم الان نزديك به 3 هفته هست كه delivery قطعه . ماله منم همينطوره تا الان
من 2 هفته پيش زنگ زدم 140 ، يارو گفت فعلا براي تقويت شبكه دليوري رو قطع كرديم و دوباره وصل خواهيم كرد
گفتم كي ؟ گفت بزودي دقيقا معلوم نيست. فكر كنم گذاشتن تهران كامل شه بعدا وصل كنن .
قرار بود 1 خرداد سوييچينگ باشه فكر كنم اونم به 11 خرداد موكول كردن كه با دو سيستم پيشرفته جديد انجام بشه
اميدوارم كه اينطور بشه . ولي اينطوري كه بوش مياد من مطمئنم نهايتا تا آخر خرداد تهران كامل شه :20:
تازه N73 كه خداي گوشياست . حالشو ببر. راستي الان نوش چنده ؟
نقل قول:
مرسی دوست عزیز
ماشاءالله این صفحات اینقد سریع جلو میره که بعضی مطالب از دید پنهون میمونه !
حتماً 11 ام با سرویس پیامگیر صوتی فعال میشه ؟!؟
پس ما هم همچنان منتظر میمونیم ببینیم ایرانسل بالاخره چکار میکنه !
نو N73 نزدیک 700 باید باشه، یکی از دوستام ورژن 2 رو 550 فروخت !!
این هم شماره تماس ارتباطات رادیویی برای اصفهان... بچه های اصفهان فردا یادشون نره با این شماره تماس بگیرند و مشکل تماس از تلفن ثابت اصفهان با ایرانسل را ذکر کنند ... 6242053
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول برو بچ از جاهای دیگم بتلن بد نیست!هرچی فشارا زیادتر کنیم بهتره!نقل قول: