آقا طرفای میدون انقلاب گیم نت کجاها هست؟ من وصال می شینم ، تازه اومدم نا آشنام!!! واسه DotA کجا برم؟؟؟
Printable View
آقا طرفای میدون انقلاب گیم نت کجاها هست؟ من وصال می شینم ، تازه اومدم نا آشنام!!! واسه DotA کجا برم؟؟؟
اقا مشکل نصب بازیت حل شد یا نه؟نقل قول:
:31::31::31::31::31:
نقل قول:
تو ميدون وليعصر هستش گيم نت آي جي ثابق كه علان شده گيم نت وليعصر
خيابان غربي ميدون وليعصر كه به سمت پل كريم خان ميره روبروي ايستگاه امام حسين
لول 6 بونتي هانتر اگه بندازي رو حريفت : اول سرعت رو زياد ميكنه دوم اگه طرف رو بكشي پوله بيشتر بهت ميده
لول 6 بيريسل بك : سرعت راه رفتن و اتك كردن رو زياد ميكنه و در ضمن استك ميشه يعني بيشتر ميشه
در ضمن اون لولي كه خار ميندازه و لولي كه يا به استلاح ما دماق ميندازه اونا هم با اين استك ميشن
در مورد هيرويه جديد كه ميگفتيد
يه لولش شاك ويو هستش كه خدش هم با شاكش ميتونه بره
مهمترين لولش لول6 كه ماشا... باگ يه محوته اي رو سايلنس ميكونه بعد تو اون محوته همه دميج هم ميخورن
يه لولش هم كه خودش رو اينويز ميكنه مثله لول ديسرويد هستش
hi agha kasi mitone in buge tiny ro baram tozih bede
جناب T-AVA_STATIC
نیازی نیست برای بالا بردن پست هات پست پشت سر هم بدی و تاپیک رو خراب کنی
من هم دارم اشتباه می کنم دارم این رو توی پست می گم چون می خواستم جواب katzong رو بدم
دوست عزیز من دقیقا نمی دونم چه اتفاقی رخ میده که اینجوری میشه ولی توی پچ آخری دیگه این رو من ندیدم که رخ بده
همون باگی هست کی تینی سنگ هاش رو میریزه - وقتی پرت می کنه روی هوا اگر وقتی روی هوا هستی بهت اتک بده headshot میشی
یعنی تک اتک میشی
حالا می خوای 10000000000 تا هلث داشته باش
تک میشی
مثله earth shaker
وقتی همه لول هارو با هم بزنی طرف headshot میشه
البته اینا دیگه برطرف شده و توی پچ های قبلی بوده
آها ببخشيد
سلام
من تو یه سایت لینک یه برنامه رو دیدم که تو بازی hp رو نشون می داد یعنی بدون این که نیازی به کلید Alt باشه .
کسی لینک اون نرم افزار رو نداره
آقا من تو dota تو کف درخت موندم.چطوری باید بگیرم.همیشه صفر است