بعضی وقت ها پروفایل گیم packet loss داره و تو اون مواقع پروفایل معمولی packet loss کمتری دارهنقل قول:
Printable View
بعضی وقت ها پروفایل گیم packet loss داره و تو اون مواقع پروفایل معمولی packet loss کمتری دارهنقل قول:
نقل قول:
اینکه میگید برای سرویسهای حجمی ضریب 1 به 8 رو اعمال می کنند
منظورتون برای سرویس های محدود یا نا محدود یا هر دو؟
یه سوال ذهنمنو درگیر کرده ، الان مشتریا پارس آنلاین بخوان 4تا فیلم و سریال دانلود کنند ، شبانه که 1/3 مه ، طرحه دیگه ای ام نیست ....
ینی شما با این روند هیچ مشکلی ندارید ؟ خیلی فشار میاد به ادم که
نه مگر اینکه نامحدود بگیریدنقل قول:
که اونم بعد از مدتی دانلود کردن سرعتشو براتون کم می کنند
کسی میاد طرف پارس که نخاد دان کنهنقل قول:
الان شاتل با طرح شاتل لند کولاک کرد تو بحث دانلود
منظور از سرویسهای حجمی همون سرویسهای محدوده دیگه. یعنی، به طور مثال در سرویسهای پارسآنلاین، سرویس 256کیلوبیت با 2 گیگ حجم ماهیانه یا سرویس 2مگابیت با 4 گیگ حجم ماهیانه.نقل قول:
سرویسهای نامحدود هم البته ضریب اشتراک میتونن داشته باشن که بسته به سیاست شرکت فرق میکنه. مثلن مخابرات برای سرویسهای نامحدودش حداقل ضریب اشتراک 1 به 8 و بالاتر رو داره. اما پارسآنلاین ضریب اشتراک سرویسهای نامحدودش رو حداکثر 1 به 2 میذاره. اختلاف قیمت قابل توجه بین قیمتهای این دو تا ISP هم تو سرویسهای نامحدود به خاطر همین ضریب اشتراک متفاوتشونه.
مثال بارزترش، سرویسهای نامحدود آسیاتکه. سرویس نامحدود برنزی با ضریب اشتراک 1 به 8، سرویس نامحدود نقرهای با ضریب اشتراک 1 به 5 و سرویس نامحدود طلایی با ضریب اشتراک 1 به 3. بازم اختلاف قیمتها بین این سرویسها به دلیل همین ضریب اشتراک متفاوتشونه:
سرویس چالاک نامحدود (256کیلوبیت) برنزی با حداقل 10 گیگ تبادل ماهیانه: 22,890 تومان
سرویس چالاک نامحدود (256کیلوبیت) نقرهای با حداقل 18 گیگ تبادل ماهیانه: 39,131 تومان
سرویس چالاک نامحدود (256کیلوبیت) طلایی با حداقل 25 گیگ تبادل ماهیانه: 54,391 تومان
ضریب اشتراک تو همون مقدار «حداقل تبادل ماهیانه» خودش رو نشون میده. در حالت تئوری با یه سرویس 256 نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 1 در طول ماه حداکثر میشه 79 گیگ ترافیک دانلود ایجاد کرد:
تو سرویس برنزی که حداقل تبادل 10 گیگه یعنی 79/10 یا 7.9 نفر (حدودن 8 نفر) روی همین پهنای باند به صورت اشتراکی هستن: یعنی ضریب اشتراک 1 به 8.
تو سرویس نقرهای که حداقل تبادل 18 گیگه، یعنی 79/18 یا 4.4 نفر (حدودن بین 4 تا 5 نفر) روی همین پهنای باند به صورت اشتراکی هستن. یعنی ضریب اشتراک 1 به 4 یا 1 به 5.
تو سرویس طلایی که حداقل تبادل 25 گیگه، یعنی 79/25 یا 3.16 نفر (حدودن 3 نفر) روی همین پهنای باند به صورت اشتراکی هستن. یعنی ضریب اشتراک 1 به 3.
چون سرویس طلایی با قطعیت زیادی 1 به 3 هست، سرویس نقرهای قاعدتن باید همون 1 به 5 درستتر باشه.
چرا دیگه. مشکل داشتیم. خیلی از اونایی که تو پارسآنلاین دانلودر بودن از آذر سال گذشته با فعال شدن این طرح شبانه 1/3 قیمت، دچار مشکل شدن و بالأخره دیر یا زود خطشون رو تخلیه کردن. آخرین نمونهاش خودم که هفته گذشته بعد از تموم شدن سرویس قبلیم که هنوز شبانه رایگان داشت، خطم رو تخلیه کردم. چون دیگه هیچ توجیه اقتصادی نداشت نگه داشتنش.نقل قول:
فقط دلم از این میسوزه که کیفیت سرویسم با پارسآنلاین خیلی خوب بود. به استثنای حذف شبانه رایگان و مشکلات حادتری که پارسآنلاین با ف.ی.ل.ت.ر.شکنها داشت.
فعلن هم نتونستم از شرکت دیگهای سرویس بگیرم چون مرکز مخابراتی شلوغ و مزخرفی داریم.
پس ینی با این اوصاف کسایی که پارسال قرار داد 1 ساله داشتن میتونستن شبانه دانلود کنن اون ها هم آذر امسال تموم شده قراردادشون و الان هیچکس شبانه دانلود نمیکنه!
خداییش هر چقدر هم دانلودر نباشی بالاخره یه چی دلت میخواد دانلود کنی ، مثلا 2 گیگ فیلم دانلود کنی کمرت میشکنه که!
پس بگو چرا این کارکنای پارس آنلاین امروز بهم زنگ زدن گفتن محدوده شما باز شده پرتش! اخه 3 روز پیش دقیق زنگ زدم بهشون گفتم فلان جائیم ، بعد طرف گفت نمیشه پورت نداریم ، بعد به فاصله 2روز بعد زنگ زده هی میگه آقا ثبت نام کنم !؟ محدوده شما اکی شده ، قشنگ 2بار تو 2روز زنگ زدن ، نگو کفگیرشون داره میخوره تهه دیگ :n09:
بله. دقیقن. پارسال تا قبل از یه تاریخی (فکر کنم 10 آذر) اگه سرویس میخریدی به صورت رزرو، دانلود شبانه داشت. اشتباه ما این بود که فقط 1 ساله تمدید کردیم اون موقع.نقل قول:
به هر حال، من فعلن مجبورم با اعمال شاقه از اینترنت ایرانسل تو خونه استفاده کنم تا ببینم بالأخره بعد از چه مدت خطم دوباره رانژه میشه از شرکت جدید.:n03::n27::n27:n28:
سلام
آیا پارس از نظر پینگ برای بازی آنلاین مناسبه نسبت به شاتل ؟
در ضمن پارس سرویس یک ساله با حجم مثلا 1 گیگ نداره ؟ ( قصدم اینه که هر موقع حجم خواستم ، حجم اضافه بخرم)