دیشب هم خوب بود خدا رو شکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دیشب هم خوب بود خدا رو شکر
سلام دوست عزیز
شما الان چه سرویسی از شرکت hiweb دارید که شبانه این قدر با سرعت خوب دانلود می کنید ؟ ضمنا حدودا هر شب چقدر میشه دانلود کرد ؟
آیا طرح های این شرکت سرعت هاش یکی هستند ؟
با تشکر.
پينگ خوب شده ولي سرعت افتضاحه با سرور خارجي :
دوست عزیز وقتی از فری گیت استفاده می کنی ببین تو خود idm سرعت چنده اون نرم افزاری که استفاده می گنی سرعت کانکشن های مختلف رو با هم جمع می زنه مثلا وقتی از کریو استفاده می کنی سرعتی که از کانکشن کریو می گذره رو با سرعت کانکشن اینترنتت جمع میزنه نشون می ده در صورتی جفتش یکیه باید بری تو تنظیمات یه سری تیک میک داره برداری درست نشون بدهنقل قول:
سلامنقل قول:
در حال حاضر سرویس 1M دارم ... این سرویس از 4 تا 7 صبح رایگان داره ... کمترین سرعتی که تو این چند وقته داشتم حدود 220 و بیشترین 700
در مجموع میانگین سرعت اگر 500 در نظر بگیریم حدود 6 گیگ دریافت دارم تو این سه ساعت
ما که دل خوشی از اینترنت نداریم:
از 12:30 ظهر تا الان دوباره مشکل پیدا کرده!! نزدیک افطار دوباره خوب میشه و دوباره از ساعت 12 شب تا صبح این وضع پیش میاد...:n15:
همش زیر سر مخابرات قم هست!!
جالبیش ایــــنه زمانبندیش مشخصه
عرض سلام.
خدمت دوستن قمی خودمون مخصوصا Aryaeiboy و ، and-roid2
پیرو پیگیری های به عمل امده و نامه نگاری و صحبت های فراوان و متقاعد کردن همکاران در واحد Noc زیر ساخت بالاخره مشخص شد لینک دیتای قم تا اراک و سپس تا تهران به دلیل کمبود ظرفیت پهنای باند و عدم همکاری مفید مخابرات قم جهت افزایش باعث مشکلات اخیر دوستان در تایم های خاصی به دلیل اشغال شدن لینک هست.
به نحوی از همکارات شاتلی هم پیگیری شد و روی همون لینکی که ما داریم اونها هم سرویس دارن این مشکل رو دارن.
امیدوارم با پیگیری خود دوستان هم مخابرات قم مجبور به بهبود وضعیت بشه. البته مخابرات قم خیلی بپیچون هست! امروز که باهاشون در تماس بودم آقای طباطبائی نامی ما رو هی پاس میدادن زیر ساخت !
روتر های core ما هم تو دیدنشوت تایم شدید بالاست. دقیقا وقتی از ای پی مرکز عمار یاسر به ای پی 217 مخابرات میرسه پینگ تایم وحشتناک میره بالا تو زمان های پیک. مثلا صبح ساعت 9 خیلی عالی بود اما ساعت 12 ، 1 دیگه خراب شد .
سوالا دیگه جواب نداشت؟؟؟
پس چرا وقتی از فری گیت استفاده نمیکنم درست میزنه سرعت رو؟