سلام ممنون.چطوری باید این کار رو بکنم؟نقل قول:
اره. مک ادرس اون کلاینتو توی اون روتری که مد نظرته اضافه کن. فقط اون بهش dhcp ایپی میده
بله باید یکیش اف شه ولی فعلا نمیشهنقل قول:
خب الان واسه چی 2 تا DHCP میخوای؟ یکیش رو Off کن دیگه...
Printable View
سلام ممنون.چطوری باید این کار رو بکنم؟نقل قول:
اره. مک ادرس اون کلاینتو توی اون روتری که مد نظرته اضافه کن. فقط اون بهش dhcp ایپی میده
بله باید یکیش اف شه ولی فعلا نمیشهنقل قول:
خب الان واسه چی 2 تا DHCP میخوای؟ یکیش رو Off کن دیگه...
مگه روتر با MAC کار هم میکنه ؟!نقل قول:
:23:
اره کار میکنه.نقل قول:
روترت چیه مارکش؟ معمولا توی قسمت mac filter میتونی مک ادرس کلاینت مد نظرتو بدی و بگی که مجازه وصل بشه و چه ip بگیره.
آهان DSL مودم رو میگین !نقل قول:
چون MAC آدرس لایه 2 ای هستش و device این لایه هم switch هست.
IP هم آدرس لایه 3 ای هستش و device این لایه router هست!
خیلی خوبه با چیزهایی که در موردش اطلاعاتی نداریم، بقیه رو سردرگم نکنیم!
البته شاید سیسکو اشتباه میگه!
با تشکر
مشورت ! ! !
بخاطر عدم اجازه استفاده از وایرلس مجبورم با کابل مسافت حدود 200 250 متر رو شبکه کنم . بله ! منم دهنم وا موند وقتی فهمیدم . البته بعد دیدم طرف قبلا 150 60 مترو با کت 5 رفته و جواب گرفته رو دیتا !
میخوام از کابل کت 6 استفاده کنم و از 2 تا سوییچ دروسط راه . کفایت میکنه ؟ کابل کت 6 الان حدودن چنده ؟ 1360 قیمت دارم .
به نظرتون از چه سوییچی استفاده کنم که سیگنال رو هم بتونه برای فرستادن به کلاینت بعدی تقویت کنه . رو دیتاشین نظرم هست . 10100
ممنونم
این که زیاد با هم همخونی نداره!نقل قول:
شما میخوای CAT 6 بگیری اونوقت سوییچ 10/100 کار کنین ؟!
شما بهتره یه سرچ تو گوگل بزنین ، مطمئنا شرکت هایی خیلی زیادی هستن که در این زمینه فعالیت دارند و میتونی ازشون یه مشورت خیلی خوب بگیرین!
با تشکر
من میخوام آی پی سیستم کامپیوتر یکی باشه ....نقل قول:
و هر دفعه مودم خودش آی پی رو تنظیم نکنه واسه سیستم ...
راهنمایی؟
منظور بد منتقل شد .نقل قول:
بدیهیه که سوییچ 10100 رو نمیشه با Cat6 کار کرد !
منظورم طی مسیر با Cat 6 بود .
سوالم برای سوییج درباره lan تشکیل شده اونسر قضیه بود .
برای این مسیر پیشنهاد چیه دوست عزیز
اگر dhcp بهت آی پی بده همون بار اول که آی پی رو ازش گرفت دفعات بعد هم ثابت میمونه و با Repair کردن تغییری نمیکنه مگر اینکه بخوای دوباره خودت دستی Ip بدی .نقل قول:
برای اینکه به اینترنت هم دسترسی داشته باشی علاوه بر Getway نیاز داری از DNS استفاده کنی .
4.2.2.4 یا 4.2.2.2 یا 217.218.155.104 و خیلی DNS های دیکه
نه دوست من نمیشه Cat6 استفاده کنی، مگر اینکه سوییچ هات دارای پورت گیگ باشن.نقل قول:
Cat5e من تا 100 متر جواب گرفتم. پیشنهاد من اینه که هر 70 متر یک Repeater بزاری. یا اینکه سوییچ بهتری بگیر که پورت گیگ داشته باشه و از Cat6 استفاده کن و هر 150 متر یک Repeater بزاری.