سلام
من يه نوت بوك 1520vostro دارم
ولي quickset روي اون نيست
هر چه قدر هم سايت dell رو گشتم پيدا نكردم لطفا اگه كسي اونو داره برام آپلود كنه يا لينكش رو برام بزاره
ممنون ميشم
Printable View
سلام
من يه نوت بوك 1520vostro دارم
ولي quickset روي اون نيست
هر چه قدر هم سايت dell رو گشتم پيدا نكردم لطفا اگه كسي اونو داره برام آپلود كنه يا لينكش رو برام بزاره
ممنون ميشم
سلام.
من ]يه چند وقتيه vaio FW45 گرفتم .وقتي دقت ميكنم ميبينم چراغ هاردش هميشه روشنه و تو اين مدت كم كه هيچي روش نريختم،همينطور هاردم داره پر ميشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يعني چند گيگش تا الان هر چي فكر ميكنم نميفهمم كجا رفته تو اين چند روز و اين روند ادامه داره !
لطفا كمكم كنيد.اگه اين از كاراي ويستاست چطور متوقفش كنم؟
مرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من احتمال میدم سیستمتون از هارد به عنوان رم استفاده می کنه
یا ویروسی شده
یا ویندوزتون خرابه
من این مشکل رو یه بار بعد اپدیت ویندوز ویستا پیدا کرده بودم که با نصب مجدد درست شد
من یه asus n50 vc دارم که بعضی وقتا یه صدای ممتد به مدت 3 ثانیه ازش در میاد و همه چی هنگ می کنه ولی بعد 3 ثانیه درست میشه اشکال کجاست ؟
سلام دوستان
من توي نصب ويندوز روي لب تاپ يه مشكل دارم
الان يه نيم ساعتي ميشه كه وسط نصب ويندوز روي " Min 7 " مونده و زمان باقيماندش كمتر نميشه .
گفتم شايد مشكل از CD باشه ولي اون متون و توضيحاتي كه در مورد قابليتهاي ويندوز در هنگام نصب ويندوز ميان همينطور داره تغيير مي كنه و جلو ميره البته تكرار هم ميشه " Repeat all " منظورم اينه كه گير نكرده .
مشكل كجاست ؟
آيا از هارد هست ؟
احتمال ديگه يي هم هست ؟
زمانی که من دارم با ویندوز کار میکنم یک 2 ثانیه ای کامپیوتر هنگ میکنه و بعد صفحه مشکی میشود و بعد از 1 ثانیه دو باره صفحه به حالت قبل بر میگردد و در کنار ایکون های پایین در task bar یک علامت تعجب میزاره و یک پیغام میده
لطفا من رو راهنمایی کنید
سلام
كسي نيست به من كمك كنه
من شديدا به quickset واسه 1520vostro نياز دارم
لطفا پیغامی رو هم که میده بگید تا بهتر بتونم کمک کنم.نقل قول:
به نظر من مشکل سخت افزاری یا تداخل ایجاد شده. معمولا با یه بار نصب دوباره ویندوز حل میشه.
به راحتی از سایت خود دل قابل دانلود است چه برای ویستا چه برای XPنقل قول:
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنید قسمت Driver Download و با وارد کردن Service Tag زیر لپ تاپ درایور و برنامه های مورد نظرتون رو دانلود کنید .
به احتمال زیاد نسخه ویندوزی که دارید نصب میکنید مشکل داره یا هنگام Installing Device نمیتونه برخی سخت افزار ها رو نصب کنهنقل قول:
شما ویندوزی که خریدید رو عوض کنید و یک بار دیگه امتحان کنید ، قبلش اون درایو رو کامل فرمت کنید