شما راحت باشنقل قول:
سیستمهای ultra high نتونستن ازش 60 تا بگیرین (البته هیچ بازی با فریم 100 وجود نداره!!! بچه ها رو گمراه نکن:21:)
شما اگه با این سیتموتون 5 تا هم بگیرید غنیمته!!!!!!
Printable View
شما راحت باشنقل قول:
سیستمهای ultra high نتونستن ازش 60 تا بگیرین (البته هیچ بازی با فریم 100 وجود نداره!!! بچه ها رو گمراه نکن:21:)
شما اگه با این سیتموتون 5 تا هم بگیرید غنیمته!!!!!!
بله کاملا تایید می شهنقل قول:
مخصوصا system requirements
می پرسن تو سیستم من اجرا می شه
جالبه توی تهران میگن که غیر مجازه ولی تو مشهد اصلا تو سعدی کسی به این چیزا گیر نمی ده و مجازه
دوستانی که مدعی هستند این بازیو p30world اورده کجا زده که ما نمی بینیم؟
شما تو xp sp3 نصب کن vista همینجوری نزدیک 1 گیگ از رمت رو خودش میگیره میمونه 1 گیگ واسه بازینقل قول:
برای بازیهای روز تو vista رم 4گیگ توصیه میشه!
البته منم خودم با 2گیگ خیلی چیزا رو vista روون اجرا کردم: Farcry2 و...
ولی کلا فعلا با این سیستم های ما xp بهتر جواب میده
سلام من یه 3gp از بازی گرفتم که همه مطمین بشن کرک شده و سالمه
کد:http://rapidshare.com/files/170478948/__1608___1740___1583___1574___1608_000.3gp
براي تمامي يوزر ها در يك زمان از طريق ادمين پيغام خصوصي ارسال شد .نقل قول:
به کاربرا پ.خ فرستاده شده اگه میخواید براتون Forward میکنم ولی احتمالا بزودی برای شما هم می فرستننقل قول:
نسخه کاملش هست 4 dvd با کاور و قاب محکم و شکیل (ضمنا جنس dvd های پی سی هم من همیشه راضی بود واقعا خوبه)
این هم یه کرک دیگه ":
اول از منوی استارت روی قسمت ران کلک کرده و regedit را تایپ میکنید و روی ok کلیک کنید. از طریق مسیر زیر به ولیو CSDVersion دسترسی پیدا میکنید.کد:http://www.4shared.com/file/74559911/2b98c46e/crack.html
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Windows
روی این ولیو کلیک کنید و مقدار 200 ( برای سرویس پک 2 ) یا 100 (برای سرویس پک 1 ) را به 300 تغییر بدهید. صفحه را ببندید و ریستارت کنید.
سلام به دوستانgtaباز.یه خبر:شرکت پخش کننده ی بازی پردیس اعلام کرده تا هفته ی اینده یه نسخه از بازی رو ول میده بیرون!نمیدونم می خوان چیکارش کنن.ولی معلوم نیست شایعه هست یا راسته.به هر حال گفته میشه قیمت بازی 10 الا 15 هزار تومنه.بابا بی خیال از همین فروم یا از دست فروش های عزیز بگیرین بهتره تازه کامل هم هست!