منم تست نکردم ولی با ترکیباتش زیاد هم ملایم نمیزنه:31:نقل قول:
ولی خوشحال میشیم یه توصیفه کلی ازش بشنویم.و دیگه قیمتش چنده؟کجا دارن؟
Printable View
منم تست نکردم ولی با ترکیباتش زیاد هم ملایم نمیزنه:31:نقل قول:
ولی خوشحال میشیم یه توصیفه کلی ازش بشنویم.و دیگه قیمتش چنده؟کجا دارن؟
سلام
چن وقت پیش شنیدم توو کرمان یا کاشان یه آقایی که اجدادش توو کار گلاب بودن تونسته اولین عطر بدون الکل دنیا رو بسازه، که از گل محمدی هم گرفته شده ( خودش در دیدار با رهبری داشت صحبت میکرد یه آقای پیری بود ) حتی خارجیا ارو که باور نمیکردن آوردن دیدن!
کسی اطلاع داره این عطر الان گیر میاد توو ایران یا نه؟ قیمتش چنده، از کجا میشه گیر آورد؟
علی این چیزا سمت جنوب کشور مثلا قشم اینا، بودنش بعید نیست... چون من خودم واسه یه ادوکلن ارزون یه شهرونقل قول:
کجا دارن؟
گشتم نبود بعد این جا مطرح کردم اون موقع یکی از دوستان گفت تو قشم دیده که همین طور سیاحتی تو تابستون که
رفتیم یافتمش البته قلابی بود و خود فروشنده هم اذعان می کرد به قلابی بودنش...
خودت دیگه خوب می دونی دیگه اصله جنسه اون جاها :20:
//////////////////////////////////////////////////
دوستان کسی این Boss Bottled Night رو تست زده ؟
حقیقت چشم منو گرفته ولی بو نکردم هنوز...
تو تمام سایت هایی هم که بوده نظرات رو خوندم و ...
حالا می خوام نظرات دوستان این جا رو هم بدونم، به هر حال دوستانی که زیاد واسه تست ادوکلن می رن این
درخواست مارو هم رد نکنن و یه تستی بزنن...
راست میگی:8:نقل قول:
من تستش کردم.اتفاقا میخواستم بخرمش ولی یه دفعه پشیمون شدم و اترنیتی رو گرفتم ولی الان هم دوستش
دارم و شاید بگیرمش.بوش خاصه خود بوس هست و با کلاس.50 میلش رو 50 سراغ دارم.خواستی بگو برات
بگیرم.فکر کنم 4-5 تایی داشته باشه.موندگاریه خوبی هم داره.
دوست عزیز شما یه لطفی بکن پست منو درست بخون یکی دو خط هم بیشتر نیست راحته منم عصبانی نیستم گفتم من برخلاف شما میگم خشن نیست این نظر منه اصلا هم کاری به نظر شما ندارم چون ادکلن رو واسه خودم میزنم و یکی دیگه:31:
من عکس ادکلن رو چند وقت پیش خودم گرفتم و گذاشتم بنده اهل بندرعباس هستم در مورد جنسای اینجا خدمتت عرض کنم اگه ندونی از کجا بخری و طرف بدونه مسافری ادکلن که سهله جوراب هم تقلبی داره و میندازن بهت این دقیقا دلیلی هست که 80درصد مردم بندرعباس و استان هرمزگان مثلا از 15 اسفند تا 30 فروردین هیچ خرید پوشاک نمیکنن چون این دقیقا زمانی هست که اجناس تقلبی و بنجلشون رو میارن که قالب کنن
من نسبت به ادکلن هایی با بوی تند و خشن و زیادی شیرین حساس هستم و سردرد میشم من این ادکلن رو دارم باید بگم برخلاف اسمش انچنان بوی چوبی مانندی نداره مثل بوی لالیک یا مثلا وود به نظر من بوی غالب عود هست گرم و یکم تلخ و پودری بو سنگین و مجلسی فرش نیست من این رو بین ادکلن های زیر انتخاب کردم که همگی رو تست کردم کرید امپریال .کرید تابارم. تام فورد من. پلو بلک .دوان که من اینو گرفتم اون موقع من گرفتم تقریبا 150 الان حدود 196 بود از اصل بودنش کاملا مطمعن هستم چون برند نیچ هست نمیصرفه تقلبی زدنش فقط یک فروشگاه تو بندرعباس اینو داره که همه میدونن کجاست شما از هر عطر فروش تو بندرعباس بپرسی که عطرهای نایاب و اصل رو از کجا میشه گیر اورد بهت ادرس اینو میده و در اخر بنده صاحب این کارخونه و یا سهامدارش نیستم که بخوام تبلیغ کنم همش تجربه شخصی هست مثلا من لالیک رو گرفتم اما مثل چی پشیمونم[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------[/SIZ
ای جان من لالیکم تموم شده خواستی بندازیش دور من هستم :دینقل قول:
من لالیک رو گرفتم اما مثل چی پشیمونم
:31:نقل قول:
ولی منم از لالیک خوشم نمیاد.با اینکه همچین یه حسه طراوتی و نمناکی توش هست ولی یه تلخیه بدی توش
هست که سرم درد میگیره.
..............................
خب این واندر وود باید چیزه توپی باشه.:11:پیدا کنم حتما میتستم.
ولی من عاشق بوشم سر 1 ماه تمومش کردم :دی ( البته با اغراق )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نظرت می ارزه؟نقل قول:
بلک دیاموند کپی یه واقعا بوی نزدیکی به اون داره. دیگه همونه آدم بگیره اگه لالیکو دوست داشته باشه بهتره به نظرم
فک نکنم 25-30 بیشتر باشه
شما نظرترو گفتی منم نظرم رو همین. البته قبلش دوباره رفتم تست کردم واسه هوای الان عالیه
جناب mhek کجایی دوست عزیز اومدی جوابمو بده تشکر
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
راستی edp هست واسه همین موندگاریش بالاست