مهدي جان با عرض معذرت بايد بهت بگم كه از شما سوء استفاده ميكردن اونم چه سوء استفاده اي! :31:
ولي خوب اين نظافت و خريد نان و نامه بردن كه كاري نيست برادر ِ من.
منم اولاي خدمتم نون ميگرفتم. يعني با سربازاي ديگه نوبتي ميگرفتيم. ولي الان با ماشين يگان ميريم ميگيريم و راحت شديم. (ميريم صبحونه ميخريم)
نظافت هم كه بايد توسط سرياز انجام بشه. بعضي جاها فقط يه سرباز رو مختص اين كار ميگيرن ولي بعضي جاها كه نيرو زياد نميگيرن مث ِ همين جايي كه من هستم و 5 سرباز هستيم نوبتي شهردار (اينو خدمت رفته ها ميدونن معنيشو) ميشيم و نوبتمونه كه بشوريم ظرفا رو و نظافت كنيم.
مثلاً مني كه تايپيست هستم ممكنه بعضي وقتا ميخوام برم بيرون هوايي بخورم و يا wc برم و يا چيز ديگه يه نامه بهم بدن كه ببرم يه معاونت ديگه تحويل بدم.
به اينه نميشه گفت كار. اينا يه چيزاي خيلي عادي هستش و اصلاً هيچ گونه سختي نداره.
ولي ايني كه ميگي تا ساعت 2 فلان كارا رو باهات ميكردن واقعاً سوء استفاده بوده و نبايد زير ِ بارشون ميرفتي.
خود ِ من تو اين مدتي كه اونجا بودم تعداد ِ بعد از ظهرهايي كه رفتم سر ِ يگان 10 بار نشده.
اونم با لباس شخصي ميرفتم و فقط دو - سه ساعت ميموندم.
يكي دو بار با يكي از سرگردامون رفتم نظارت بر انفجار مواد ناريه و دو شب تو كوه خوابيديم.
اينا كار نيستش برادر من. يه جورايي تفريح هم هست. :31:
ولي از شما واقعاً سوء استفاده ميكردن و اگه خودتون اعتقاد داشتين كه اينجور هستش بايد اعتراض ميكردي كه روحيه خدمتي نداري و ميخواي انتقالي بگيري و اونجا نميتوني خدمت كني. اونا هم يا انتقالت ميدادن يا هم ديگه ازت حمالي نميكشيدن. (كه با توجه به اينكه بهت نياز داشتن حالت دوم انجام ميشد)
من خودم فقط يه بار يه كار خيلي سخت براشون انجام دادم. ( البته همه سربازا با هم) اونم يكي دو روز ميخواستيم يگانمون رو يه سري ام دي اف بزنن و يه سري بنايي هم داشتن كه كمكشون مرامي انجام داديم.
كلاً تو خدمت اگه زير ِ بار حرف زور رفتي همون اول ديگه بد بتوني خودتو از اون منجلاب بيرون ميكشي.
يه مثال: مثلاً اگه تو روز اول ساعت 7 رسيدي سر خدمت و روز دوم ساعت يه ربع به هفت و يه مدت همين يه ربع به هفت ميرفتي ديگه عادت ميكردن و اگه يه روز دوباره هفت ميرفتي كلي بهت ميتازن.
اگه مثلاً تايپ وارد باشي و روزاي اول تند و تيز تايپ كني و بعد از چند روز به جاي روزي 5 تا نامه روزي 10 تا نامه بهت ميدن تايپ كني و اگه بعد از يه مدت از اون 10 تا 5 تا رو تايپ كني اونا بهت ميتازن.
اينا رو گفتم كه به خيلي از دوستامون يادآور بشم كه كادريا رو بد عادت و پر رو نكنيد و زير ِ بار حرف زورشون نريد.
مطمئن باشيد اين كار ِ شما بي قانوني نيست و نميتونن براتون اضاف بزنن و تازه به نفع خودتونم هست.
به اميد روزي كه خدمت براي هميشه برچيده بشه از اين كشور.
استعلاجي ما هم ديگه تموم شد و فردا بايد برم سر ِ خدمت. ولي خوب هنوز درست نميتونم راه برم.
برم ببينم ميتونم يه هفته ديگه از حاجي مرخصي بگيرم. :40: