[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نزدیکتم احمد بزدوی ازت میزنم بالا :n06:
پژمان و یک از دوستان دیگر یک ست بالاترین :rolleye::eh:
Printable View
نزدیکتم احمد بزدوی ازت میزنم بالا :n06:
پژمان و یک از دوستان دیگر یک ست بالاترین :rolleye::eh:
ما نمیتوانیم فقط خودم میتونم :n07:
احمد زدم اوردمت پایین :n10:
بیان با هم رقابت کنیم
گندتون کی ؟:n09::n02:
اریا چرا ته جدولی :n10:
سلام
من این بازی رو از سایت میهن دانلود ،دانلود کردم اما باز نمیکنه این ارور میده
rads error
could not connetct to the http server. pleasecheck that your internet connetction is enabled and that your firewall is not blocking access
خدا رحم کنه کسی اینو به من کمک کنه:n14:
آقا واسه شما هم نمیره ؟
یه چیزی رو خواستم بگم من الان ...نقل قول:
شماها season قبلی اصلا رنک بازی نمیکردین رتبه تون 1300 بود.
من اون موقع خیلی بازی میکردم که از 800 خودمو رسوندم به 1100
که بعدشم سیزن جدید اومد!
الانم برنزم متاسفانه ولی میام بالا شک نکنین :دی
من یکی رو دیدم با 150 تا win نقره بودش و منی که 460 تا دارم برنزم به نظر من اینطوری خداوکیلی نباید مقایسه کرد :)
من se2 خیلی رفتم همش east اصلا رانک میرفتم این اخری :n01: چون نورمال که اصلا نوب سنتر بود- خر.کی گیم :n09:
ولی west نشد چون تا یمدت نمیشد برم باید 10 نورمال میرفتم بعد 10 بازی میکردم تا باز بشه رانک یه مدت که اصلا اینترنت قطع بود ..........:n01:
خب تو روحت همون 10 تا بازی اولی پدرمو درآورد هرچی خر نفهم بیشعور افتاده بودن با من :دینقل قول:
گفته بودم که varus مون 26 تا ap داشت اول بازی :دی
خیلی غر زدم پژمان میدونه :دی
لول من خودم بعده مدتها رفتم رنکد اشتباه ap برداشتم adc هم بودم ته خنده بود :n09:نقل قول:
خب تو روحت همون 10 تا بازی اولی پدرمو درآورد هرچی خر نفهم بیشعور افتاده بودن با من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته بودم که varus مون 26 تا ap داشت اول بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی غر زدم پژمان میدونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02: دقیقا برعکس من اوایل خوب بعد واخر 10 باخت پشت هم ...... :n09:نقل قول:
خب تو روحت همون 10 تا بازی اولی پدرمو درآورد هرچی خر نفهم بیشعور افتاده بودن با من
اوه اره معمولا این جور اتفاق زیاد می افته چون سر انتخاب چمپ هی جر بحث میشه دیگه حواسمون به ران .. نیستنقل قول:
لول من خودم بعده مدتها رفتم رنکد اشتباه ap برداشتم adc هم بودم ته خنده بود
بعد ظهر باختم اومدیم ته .... این Jax :grrr: باید جز بن باشه واقعا عذاب ........ بعد shen - malph - amumu
malph بهترین کانتر jax همیشه بن ، نمیکنن این بن کنن ... :weird:
ته خنده و مرض تو برات مهم نیست ببازی خیالی نیست من که برام مهمه امثالی مثل تو .... عجبا :دینقل قول: