دوستان همراه اون مدل پاسپورتی وسترن باید کیف هم توی جعبه باشه نه ؟ چه چیز هایی باید توی جعبه باشه ؟ اخرین قیمتی دارین چنده ؟
wd my passport essential se 1tb / usb 3
Printable View
دوستان همراه اون مدل پاسپورتی وسترن باید کیف هم توی جعبه باشه نه ؟ چه چیز هایی باید توی جعبه باشه ؟ اخرین قیمتی دارین چنده ؟
wd my passport essential se 1tb / usb 3
سلامنقل قول:
خیر کیفی در کار نیست .
داخل جعبه خود هارد + کابل usb و احیاناً ورق کاغذ توضیحات در مورد هارد هست .
ممنوننقل قول:
ميگم بهتر نيست پارتيشن فت بيشتر باشه حجمش؟اخه ntfs فقط براي انتقال ميشه ممكنه بعدا بشه كارايه ديگه كرد؟راستي ميشه يه پارتيشنو فرمتشو عوض كرد اما فايل اسيبي نبينه؟
.............…………
ادرس بازي روي اكسترنال چيه؟ساختم بازي نياورد ممنون
از Fat32 به Ntfs با دستور Convert میشهنقل قول:
اما برعکسش خیر. تنها را فرمت مجدده :11:
سلامنقل قول:
براي كانورت كردن از fat32 به NTFS ميتونين به روش زير عمل كنين
command prompt رو اجرا كنين و تايپ كنين cmd و اينتر بزنيد و سپس تايپ كنين convert c: /fs:ntfs
نكته مهم : به جاي حروف c نام درايو مورد نظر رو وارد كنين .
نكته مهم : همانطوريكه دوستمون هم گفتن امكان كانورت كردن از ntfs به fat32 وجود ندارد و بايد مجدداً فرمت بشه .
نكته مهم : اين روش رو خودم تست كردم (كانورت از fat32 به ntfs) خطري براي اطلاعات ندارد .
مولتيمن بايد بازيها رو شناسايي و ليست كنه ، اگر نكرد از داخل همون مولتيمن گزينه رفرش رو بزنيد تا بازيها رو شناسايي كنه .
سلامنقل قول:
ممنون پس همون فت کنم بیشترشو بهتره
رفرش کردم نمیشناسه
نمیدونم مشکل از چیه ممنون بازم
سلامنقل قول:
خود هارد رو میشناسه اصلا ؟؟؟
یا اینکه هارد رو شناخته ولی بازی رو لیست نمیکنه ؟؟؟
اگه هارد رو میشناسه ولی بازی رو لیست نمیکنه بازی ها باید تو فولدر GAMES باشه .
حروف هم باید بزرگ باشه
سلامنقل قول:
اره هارد میشناسه درایو فت میسناسه برای ntfs هنوز فایل usb نریختم
اما بازی رو نمیسناسه البته یه دوک فقط امتحان کردم
پوشیه GAMESو GAMEZ هم امتحان کردم نشد
به نظرت مشکل چیه؟
راستی این هارد وسترن هم الین میشه ؟
سلام. من می خوام یه هارد 1 ترا بخرم نظرمم رو my passport essential se 1tb بود ولی الان خیلی گیج شدم. اینجا از این مدل چیز بدی کسی نگفته اما تو سایت های خارجی ( ری ویو کاربرا) خیلی ازش بد گفتن. تقریبا هیچکی ازش راضی نیست! می خواستم ببینم قضیش چیه؟ دوستانی که این مدلو گرفتن واقعا راضین؟ هیچ مشکلی تا حالا باهاش داشتن؟ چند وقته دارن ازش استفاده می کنن؟
ممنون.
هارد اکسترنالی هست که خروجی تلوزیون هم داشته باشه؟قیمت یه 500 گیگش چنده؟ممنون:31::10: