سلام دوستان
من رفتم بازار رو گشتم ، قیمت فول کانفیگش توی محدوده 1420 تا 1450 هست . فقط بیشتر گارانتیها الماسه.
الماس چه فرقی با سازگار داره ؟ به نظرتون بگیرم یا نه ؟
Printable View
سلام دوستان
من رفتم بازار رو گشتم ، قیمت فول کانفیگش توی محدوده 1420 تا 1450 هست . فقط بیشتر گارانتیها الماسه.
الماس چه فرقی با سازگار داره ؟ به نظرتون بگیرم یا نه ؟
هیچ فرقی نداره.با خیال راحت بخر.نقل قول:
نه عزیز بگیر چرا تردید داری !نقل قول:
گارانتی سازگار خوبه ولی تو محصولات Asus فقط چندین ماه هست که فعالیت میکنه و تجربیات کمی داره .
شما سعی کن یا گارانتی Digital بگری یا الماس.
البته اینو هم بگم که گارانتی Digital یا نیست یا خیلی کمه.
سلام گارانتی های الماس سازگار و امرتات گارانتیهای معتبری هستند شک نکن بگیر:20:نقل قول:
من هم پیشنهاد دوستان رو میدم. رو یه درایو دیگه بریز ببین چه جوریه. کرک ویندوز که پره تو وب. مثل میندوز لودر که الان خیلی وقته باهاش کار میکنم و مشکلی نداشتم. ولی اگه میخوای اوریجینال باشه همون ورژن home premium رو نصب کن و رجیسترش کن.نقل قول:
لایف فریم که رو دی وی دی هست ... اون یکی رو یادم نیست ولی باید رو دی وی دیش باشه. نمیشه که برنامه ها و درایورای ویندزو 64 بیتی رو ندن بهتون. رو دی وی دیش همه برنامه ها رو داره فکر کنم. نگران تباشید.
دی وی دی نداشت تو جعبش...نقل قول:
لپ تاپ بود..کیفش...موسش...اداپتور...ه ین :13:
ai recovey چیه راستی؟5تا دی وی دی شد وقتی انجامش دادم
از دوستان اگر کسی اطلاعاتی در مورد تنضیمات internet explrere 8 و بالا بردن سرعت connect در این مرورگر داره لطف کنه بزاره تا استفاده کنیم... با تشکر
مال من داشت. نمیدونم مال شما چرا نداره.نقل قول:
هر وقت خواستی ویندوزت (کلا درایو سی) رو به حالت اول برگردونی (مثلا وقتی که دیگه ویندوزت بالا نمیاد یا ..) از اون 5 دی وی دی که با اون برنامه رایت کردی استفاده میکنی.
شما بهتره در اینجا دنبالش بگردین:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=244154&page=58
بچه ها چرا برای من 4 تا DVD شد !؟
لابد برنامه کمتر نصب کردی. زیاد مهم نیست ...نقل قول:
بچه ها میشه بگین تو درایور سی شما چند گیگ پر شده ؟ داکیومنت های خودتون رو کم کنید ... فقط یمخوام بدونم ویندوزتون چه قدریه.
اصلا نههههه ...
شما ببینید فولدر Program files چند گیگه.:11: ممنون.