یعنی بیشتر میشه؟؟؟کلک خوردم؟پس برم سراغش ...بدون گارانتی بگیرم یا با گارانتی؟یه چندجا خودنم نوشته بود روتش کنیم از گارانتی خارج میشه؟مجبور میشم این کار رو با این گوشی بکنم؟اگه اینطوره پس بدون گارانتی بگیرم...
اصفهان کی سراغ داره فروشنده؟
Printable View
یعنی بیشتر میشه؟؟؟کلک خوردم؟پس برم سراغش ...بدون گارانتی بگیرم یا با گارانتی؟یه چندجا خودنم نوشته بود روتش کنیم از گارانتی خارج میشه؟مجبور میشم این کار رو با این گوشی بکنم؟اگه اینطوره پس بدون گارانتی بگیرم...
اصفهان کی سراغ داره فروشنده؟
چه عیدی توپی داد سونی اریکسون. واقعا خوشحال شدم. ایکس 10 با آندرویید 2.3 چه شود!
بچه ها یه سوال :
با آندروید 2.3 روی X10 آیا مولتی تاچ هم بهش اضافه میشه ؟
یه سوال دیگه :
این X10 هایی که الان تو بازار فروخته میشن آندروید 2.1 دارند یا 1.6 ؟
بله دیگه مولتی هم داره.عزیز دل 1.6 که مال زمان ناصر الیدن شاه مغوله....2.1 عزیزم
به به خیلی خوش حال شدم.از این جمله های شعار گونه نمیدم جدا راحت شدم....خیلی سردرگم گوشی گرفتن بودن.هی میگفتم آرک کی میاد...بیاد قیمتش چند میشه و از این حرفها....الان که گرونیه معمولا اواخر فروردین یه کم قیمتها بهتر میشه
البته اپدیتش خیلی دیره گفته کیو 2 یا کیو 3....با توجه به اینکه اس ای رو خودم بزرگش کردم!:دی مشخصه اخرین روزه کیو 3 آپدیت میکنه...اما خوب...همینکه اینکارو میکنه خودش به اندازه کافی خوب و کافی هست....مرسی بچه ها از خبرتون
شارژ باشید و بیایید با هم جهادی کنیم اقتصادی!(این اخریش نکته اموزنده بود)
راستی یه سوال فنی...ابعاد دقیق این گوشی چنده؟این درسته:
119 × 63 × 13 mm
ببین،برا اینکه مارکت داشته باشی،دیگه باید روت کرده باشی!!!اپه مارکت نمیخوای،خوب روت هم نمیخوای!اره روت کنی گارانتیش میپره یعنی طرف میتونه بگنه اقا گارانتی بی گارنتی شب بخیر!! ولی ممکنه طرف بچه ی خوبی باشه و اگه کاستوم رام نریخته باشی،درست کنه!!البته این از اون خر گوشی هاست که چیزیش نمیشه عمرا!!نقل قول:
مگه میخوای براش لباس بخری که ابعاد میلیمتریش رو میخوای؟! تو سایت ها زده همچنین صفحه اول همین تاپیک!نقل قول:
راستی یه سوال فنی...ابعاد دقیق این گوشی چنده؟این درسته:
اسنپ جون یه عکس از XPERIA X10 مشکی بذارم حالشو ببریم مست کنیم
پس بی گارانتی بگیرم یا به طرف بگم که روتش کنم قبلو میکنه یا نه...بهتره اینطورینقل قول:
ببین،برا اینکه مارکت داشته باشی،دیگه باید روت کرده باشی!!!اپه مارکت نمیخوای،خوب روت هم نمیخوای!اره روت کنی گارانتیش میپره یعنی طرف میتونه بگنه اقا گارانتی بی گارنتی شب بخیر!! ولی ممکنه طرف بچه ی خوبی باشه و اگه کاستوم رام نریخته باشی،درست کنه!!البته این از اون خر گوشی هاست که چیزیش نمیشه عمرا!!
اخه هرجایی دیدم یکی یه اندازه گفته بود...میخوام اندازش حدودش بیاد دستم...دی:نقل قول:
مگه میخوای براش لباس بخری که ابعاد میلیمتریش رو میخوای؟! تو سایت ها زده همچنین صفحه اول همین تاپیک!
بچه ها کسی اصفهان سراغ نداشت مناسبترین قیمت و اینا؟
نقل قول:
X10 رو فابریک که میخری 1.6 روشه باید به 2.1 آپدیت کنی.
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
نقل قول:
من اصفهان خریدم 455 تومان
گارانتی هم برام مهم نیست .حال کردم
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
عکس های XPERIA X10
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10-pictures-2964.php
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
نقل قول:
دوست من برو حالشو ببر من قبل عید خریدم.
اگر اینجوری باشه که لباسم بعد از عید ارزونتره میوه هم ارزونتره.
بعد از عید هم میگن صبر کن تابستون بشه
بعد میگن صبر کن XPERIA X10 Pro داره میاد.
من که به حرف هیچ کس گوش ندادم رفتم x10 خریدم و دارم لذتش رو میبرم چرا خودمو زجر بدم تا کی..............
من و بعضی از دوستان مشکل ریستارت شدن رو در هر رامی با هر فلشی داریم کسی این مشکل رو نداره؟؟؟