سلام پینگ وایمکس ایرانسل چنده حدودا؟ برای بازی انلاین میخوام کارایی میده یعنی؟
Printable View
سلام پینگ وایمکس ایرانسل چنده حدودا؟ برای بازی انلاین میخوام کارایی میده یعنی؟
دوست عزیز بین 320 تا 400 میلی ثانیه.. در حالت نرمال..نقل قول:
هی وای من به زمانی که یچه های بالا پاشون بره رو سیم اینترنت کشور.. :13:
اون موقع دیگه برو بالای 500 تا 1000 مگه اینکه با وی پـــــــــــــــــی ان..
که البته در اون هفته ها دیدیم که ارتش سایبری مقتدر کشور اونم کمپلت بست..:18:
-----------------------------------
درود به همه دوستان
من تاریخ 30/12 برای طرح 6 ماهه بامودم وای فای ثبت نام کردم سوالی که دارم اینه که با توجه به اینکه تو سایتشون نوشتن این مودم موجود نیست ایا شامل ثبت نام شدگان قبلی هم میشه یا نه.
ویک مشکلی که هم دارم تو منطقه قرمز هستم ولی با یکی ازاین مودم های کله قندی یکی از دوستان مدتی استفاده کردم
و مشکلی از لحاظ سیگنال نداشتم حالا می خواستم بدونم بین این مودم های وای فای واون کله قندی ها از لحاظ قدرت گیرندگی ایا فرقی هست یا نه؟
باسپاس
همچنان در انتظار زنگ ایرانسل هستم تا پول رو براشون واریز کنم. شنبه ثبت نام کردم و فردا دقیقا یک هفته است. اگر فردا هم زنگی نداشته باشم میرم سمت مبین نت.
دیگه گندشو در اوردن
الان 2 روز که میخوام یه برنامه دانلود کنم ولی انقدر سرعت پایین بالا میشه که نمیشه دانلود کرد
اگر مودم نداشته باشند كه به احتمال زياد همين طوره ،يك مودم كله قندي مياورند و مي گند دو هفته باشه تا مودم ها برسه ولي بعيد به نظر ميرسه به اين زودي ها برسه ! :) و شما با همان كله قندي سر مي كنيدنقل قول:
درود به همه دوستان
من تاریخ 30/12 برای طرح 6 ماهه بامودم وای فای ثبت نام کردم سوالی که دارم اینه که با توجه به اینکه تو سایتشون نوشتن این مودم موجود نیست ایا شامل ثبت نام شدگان قبلی هم میشه یا نه.
ویک مشکلی که هم دارم تو منطقه قرمز هستم ولی با یکی ازاین مودم های کله قندی یکی از دوستان مدتی استفاده کردم
و مشکلی از لحاظ سیگنال نداشتم حالا می خواستم بدونم بین این مودم های وای فای واون کله قندی ها از لحاظ قدرت گیرندگی ایا فرقی هست یا نه؟
باسپاس
بعضي از دوستان مي گند كه قدرت دريافت امواج توسط اين مودم هاي واي فاي بيشتره ،ديگه كساني كه در اين كار حرفه اي هستند بايد بگند.
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
اگر از اين مدل هاي واي فاي جديد سفارش داديد احتمال اينه از اين مدل هاي قديمي هم بياورند زياده !
یک سوال داشتم. من یک مودم مخصوص لینک سیس می خوام بخرم .(تو سایت ایرانسل هم نوشته که این مدل مورد تایید هست) و به استفاده از وایمکس بپردازم. سوال اصلی من اینجاست که مثلا من یک سرویس رو برای یک ماه پولشو میدم ولی ماه بعد حالا به دلایلی نمیدم و برفرض 3ماه میگذره بعدش اگر دوباره بدم وصل میشه؟؟؟ دیگه مثل این شرکت های isp adsl نیست که بگه قرارداد فسخ میشه یا پورت شما به کس دیگه ای داده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
==================================
سرعتش چطوریه؟؟؟ کسانی که دارند یک کم راه نمایی کنن
اگر زنگ نزدن خودتون زنگ بزنید و پیگیر بشید که چرا زنگ نزدننقل قول:
ممنون ازلطف شمانقل قول:
این جریان ریست شدن مودم ها به چه شکلیه یعنی ارتباط قطع میشه؟