سلام
مدتی بود به فکر خرید یک گیرنده دیجیتال با قابلیت پخش با کیفیت مدیا ( و البته قیمت پایین ) بودم. پستهای دوستان را در اینجا خواندم و با خواندن یسری مطلب در سایتهای دیگه, تصمیم گرفتم بلوسنس بگیرم. تجربیاتم را اینجا میگم تا شاید بدرد کس دیگری بخوره.
این دستگاه را از نمایندگی پخشش در طبقه دوم پاساژ علاالدین به قیمت 92 هزار تومان ( با گارانتی یک ساله ) خریدم.
خونه ما در شرق تهران ( نارمک ) هست و با آنتن معمولی, معمولا دو سه تا از کانالها برفک داشتن. گیرنده را که به آنتن وصل کردم در همون جستجوی اول 14 کانال تصویری و 10 کانال رادیویی پیدا کرد. کیفیت همه کانالها خوبه. تعویض بین کانالها , 3 ثانیه طول میکشه.
یه هارد 500 گیگ وسترن دیجیتال که روش یسری فیلم و مستند ریختم را بهش وصل کردم. همه فیلمها را بدون مشکل پخش میکنه. زیر نویس فارسی ( از نوع یونیکد ) را بدون مشکل نشون میده. رزولوشن اچ دی 720 و 1080 را تست کردم و خیلی روان پخش کرد. یک مستندی با رزولوشن 1080 پی به مدت 41 دقیقه با حجم 1900 مگ را تست کردم که بدون مشکلی پخش کرد.
روز اول 7 ساعت مداوم کار کرد و وقتی دست روش گذاشتم, بنظرم گرماش زیاد نبود ( در حد کامپیوتر و مانیتوری که باهاش 2 - 3 ساعت کار کرده باشی, بود )
پنل جلو نداره ولی حقیقتش بنظرم احتیاجی بهش نیست. اطلاعاتی که روی تلوزیون نشون میده ( با زدن دکمه info ) کافیه.
ضبط برنامه هم بدون مشکل انجام داد و 144 ثانیه شد به حجم 34 مگ !
دستگاه با کابل hdmi که همراه خودشه , به ال سی دی وصله.
خلاصه که از راهنمایی دوستان و خریدی که انجام دادم راضیم.