نقل قول:
ولی ندارد :41:
با 500 تا اس ام اس پر میشه
Printable View
نقل قول:
ولی ندارد :41:
با 500 تا اس ام اس پر میشه
خانمه یا اقا نکنه اون خانم توپوله یا اون آقا چشم قشنگه:31:نقل قول:
ای بابا مایه داری کدومو :19:به نظر من از اینجا خرید کردن به خاطر اطمینان بالا ارزش یکم پول بیشتر رو داره
راستی من همون طور که گفتید برای تلویزیونش رو update کردم و خیلــــــــــــی بهتر شد و 6 تا کانال رو پیدا کرد
3،4،5،6،7،8 رو پیدا کرد این شبکه 8 شبکه قرآن رو پیدا کرد:31: ولی انگار 1 و 2 رو نتونست پیدا کنه:31:
البته باید جابه جا میشدم تا بهتر بگیره یعنی یکم برفک داشت ولی به هر حال میشید شبکه رو بیبینیم
حالا برای شما چه جوری کیفیتش این جوریه یا بهتره و چند تا کانال رو میگیره؟
آقا بود یارووو. در مورد اطمینان هم حق با شماست ولی همونطور که گفتم بسته بندی گوشی با گارانتی پارس مایکروتل اصلی پولوم هست و به طور مثال شما می تونی از همون طبقه 6 علاءالدین اون مغازه ای هم که گفتم با اطمینان کامل تهیه کنی.البته بهترین کار رو شما کردی:46:نقل قول:
کیفیت تصویر دریافتی همیشه به جایی که ایستادی بستگی داره
من همه کانال ها رو دارم و هر جا که update می کنم نتایج مختلفی به دست میاد و این طبیعیه ولی در نهایت همه کانال ها رو پیدا می کنه و حداقال 4 تا از 8 تا کانال( به طور شانسی ) رو میشه تقریبا آینه گرفت و یکمی برفک هم طبیعیه به هر حال این گوشیه نه تلویزیون:27:
راستی دور قرمز گرفتی ؟
الان قیمت این گوشی چنده؟
نه مشکی کامل گرفتمنقل قول:
دور قرمز به نظر من زیاد جالب نبود
یه مورد دیگه در مورد گوشی هم آنتنش هست که خیلی ظریفه و اگر یکم زیاد باهاش کار کنیم فکر کنم باید کنده بشه احتمالا :31: و تو این مورد باید مراقب بود
در مورد اینکه کانالهای 1و 2 رو نمی گیره: من فکر کنم چون کانال های 1 و 2 در سیستم VHF هستند نمی تونه اونا رو پیدا کنه و بقیه کانال ها روی UHF هستند و می تونه پیداشون کنهنقل قول:
شبکه 1 و 2 رو هم میگیره اتفاقا شبکه 1 رو تو محل ما که واقعا آینه آینه میگیره !!!نقل قول:
مطمئنی که تنظیمات گوشیتو گذاشتی رو PC STUDIO ?نقل قول:
شهاب عزیز یه زحمت می دادی و چند تا صفحه قبل رو نگاه می کردی می فهمیدی چنده و سریع تر هم به جوابت می رسیدی و اون وسط هم ممکن بود یه چند تا نکته به اطلاع عمومیتون اضافه بشه. maryam_cn عزیز جدید ترین قیمت رو تو صفحه قبل و خودم هم تو چند صفحه قبل نوشتم :14::20: قیمتش 185 با گارانتی پارس مایکروتل اصلی و میشه 178 یا 175 هم با گارانتی اصلی پیدا کرد:46:نقل قول:
می دونم لحنم یکم تند بود ولی قصد توهین نداشتم امیدوارم از دستم ناراحت نشی :10::11:
اگر با آنتنش بد برخورد نکنیم و مثل انسان های مدرن ازش استفاده کنیم چیزیش نمیشه :31: به هر حال تلویزیون آنالوگ این دم و دستگاه هارم داره دیگه:5::8:نقل قول:
سلام با اومدن استار تی وی من قصد فروش استار معمولی خودم رو دارم خیلی تمیزه یه ماه نشده که گرفتم خودتون حساب کنین چقدر تمیزه هرکی میخاد همینجا قیمت بده من 145 یا نهایتا"140 میفروشم کسی میخاد اینجا اعلام کنه